diumenge, 22 de març del 2009

BELLVIS 0 - 0 ANGULARIA

Hem vist un partit molt disputat però mancat de bon joc per ambdos conjunts.
El Bellvis ens ha dominat territorialment en la primera part, però la bona defensa nostra, i en especial, el porter Sisco, han parat totes les seves ocasions; nosaltres ni ens hem atançat a la seva àrea.
En la represa, la cosa ha canviat, ja que als dotze minuts al Bellvis li han expulsat un jugador, i ha estat aleshores quan l'Angulària a començat a igualar el partit i crear més ocasions de gol, peró de nou, s'ha evidenciat que ens falta algun home-gol que materialitzi les ocasions; al ùltim minut hem tingut la més clara que, no ha entrat de miracle. El Bellvis també ha disposat d'alguna que ha fallat incomprensiblement, inclos l'ùltima, a porta buida que ha sortit fregant el pal.
Esperava un partit mol més complicat i un Bellvis bastant més contundent, doncs avui s'hi jugaven molt; d'això potser el seu nerviosisme i precipitació.
Aquest empat no beneficia a ningú, i menys al Bellvis, que el frene en les seves aspiracions.
Capitol apart mereix l'àrbitre, ja que després de fer una primera part acceptable, en la represa ha perdut els papers i ha expulsat tres jugadors del Bellvis i un de nostre, sense cap causa que ho pugués justificar; a la més minima, targeta i al carrer; i que consti que s'ha vist un partit molt noble per part dels dos equips; s'ha carregat el partit i a fet encendre el ànims del públic.
Vist lo vist, crec que, malgrat tot, l'empat es pot considerar just.