diumenge, 29 de març del 2009

ANGULARIA 3 - 0 VERDU VALL DEL CORB

El tipic partit de rivalitat entre pobles veins, s'ha decantat avui, i amb molta claretat, a favor dels locals, ja que ens ha sortit un encontre molt més fàcil del que ens pensavem, gràcies al bon joc desplegat durant tot el match, on els jugadors hi han posat tot i més per tirar-lo endavant.Sabiem el que ens hi anava, de guanyar, els adelantavem a la taula, com així ha estat.Des del principi hi hem posat el joc per poder-nos adelantar al minut 15 amb un gol en planxa de Vidal; el Verdú volia arribar però la bona defensa i el porter Sisco, que avui ha estat el protagonista, ho impedien sense problemes, i així hem arribat al descans.A la represa, tres quarts del mateix, anades i vingudes amb mes o menys perill, fins que al minut 75 ha arribat el segon gol d'una manera insòlita i que sols es veu molt de tant en tant a la tele: el nostre porter Sisco treu de porta amb un xut tant potent com encertat que es clava dins la xarxa contrària, davant de la sorpresa i alegria general. Val a dir que un davanter nostre, tal vegada, al acosar-lo, li ha pres visibilitat, però no ha deixat de ser un gol molt curiós.A partir d'aqui el Verdú s'ha rendit a la superioritat i presió nostra, ha baixat el pistó y, al minut 90 hem rematat la feina amb el 3-0 obra de Gerard culminant un contracop.Avui s'ha vist un bon Angulària que ha permés treure el resultat que fa dies esperavem, i que ens anirà molt bé, primerament per tornar-nos ha acostar als llocs de privilegi, despres tornar a veure porteria i fer gols que fa dies escassejaven, i finalment recuperar l'autoestima de cara al proper partit al camp del Sanaüja.Fel·licitar a tot el conjunt que, avui, hi han posat el que cal i destacar per sobre de tot la gran actuació del nostre porter que , a banda de parar tot el que li tiren, ha contribuït a la victòria amb un golàs.
Partit molt noble per ambdos conjunts, ja que l'arbitre tan sols ha ensenyat una targeta groga per cada equip; així dona gust.