dilluns, 13 de març del 2017

ANGULARIA 3 - 1 CERVERA B

L’ANGULÀRIA ES RETROBA AMB L’AFICIÓ

En la jornada 24, L’Angulària s’ha refet de l’última derrota a Butsènit i ha sumat una nova victòria, aquesta vegada, davant el Cervera, equip situat a la zona baixa de la taula.

I ho fet amb solvència, encara que no massa còmodament, ja que fins als minuts finals no s’ha certificat un resultat clar. Un penal al minut 89 transformat per Hichem, ha sentenciat la victòria.

Per suplir les baixes per lesió de llarga durada que ens toca viure últimament, s’han incorporat dos nous fitxatges, i que avui han debutat. És tracta de Denis Ortiz i Juanca Umana, dos jugadors veterans que cobreixen la banda esquerra, tant en defensa com en atac. Els dos van demostrar que han jugat al futbol i ho van fer amb bona nota.

Pel que fa l’encontre, la primera part va ser total i absoluta de l’Angulària que pràcticament, ja es va assegurar la victòria al minut 16 de joc, quant Porras va fer pujar el segon gol al marcador. Va ser a conseqüència d’un tret llarg de porteria a càrrec del porter Eric, l'amagà Hichem per jugar-la amb avantatge Porras,  que davant la sortida desesperada del porter Marc, la creuà al fons de la xarxa.

El primer gol inicial, al minut 11, va ser produït per una passada entre línies de Segués,  amb molt camp per davant a càrrec d’Hichem, que per velocitat, es plantà  davant porteria i afusellà el jove porter cerverí. La superioritat local era molt manifesta durant aquest primer període, en la que els visitants van salvar de la manera que van poder.

A la foto, la cobertura de l'Angulària, tallant una acció d'atac.

A la represa, el joc es va capgirar en certa forma, i el Cervera, ajudats ara pel vent, hi van posar mes intensitat, i el percentatge de possessió de la pilota era seu; motiu pel qual van obligar a replegar-se als locals i sortir al contracop. Però les ocasions nostres eren escasses, ja tenien feina la rereguarda i mig camp, en aturar lo que podia representar un perill.

I el Cervera va retallar diferències. Al minut 70, un jugador cerverí va ser objecte de falta a l’alçada de la medul·lar; una falta molt llunyana que, d’entrada, no suposava cap mena de perill, donada la distància; Bové la tirà molt forta, això si, directe porteria, on allí l’esperava Eric, que enlluernat pel sol directe i botant la pilota abans al terra, aquesta feu un estrany i se li esmunyí de les mans, entrant dins porta. Era el 2-1 que no garantia res, i posaven en risc els tres punts.

Entre que el Cervera s’esforçava per igualar el duel, i l’Angulària feia els possibles per evitar-ho, anava passant el temps fins que va arribar el gol de la tranquil·litat al minut 89. En un contracop ben portat per la línia mitja; Porras rebé la pilota encarant porteria, i un cop dins l’àrea, fou objecte d’un clar penal que, transformat per Hichem, posà punt i final perquè els tres punts es quedessin a Anglesola i continuar mantenint la digníssima tercera posició a la taula classificatòria.

ANGULÀRIA: Eric, Roger, Omar, Porras, Gabi, Arnau, Hichem, Dalgui, (Suena), Segués, (Denis), Mamadou, Juanco.
CERVERA B.: Marc, (Bové),  Catalin, Segura, Dalmases, (Marquez),  Kirilov, Jaouad, Puih, (Sekka), Kabouri, Koné, (Mamady),  Molina, (Xuriguera),  Martin.
GOLS: 1-0, min. 11, Hichem; 2-0, min. 16, Porras; 2-1, min. 70, Bové; 3-1, min. 89, Hichem.
ARBITRE: Akram Sabri, be.