dilluns, 6 de febrer del 2017

VALLFOGONA DE B. 2 - 4 ANGULÀRIA

VICTÒRIA DE PRESTIGI A DOMICILI

La jornada 20 de Tercera Catalana li ha sortit rodona als d’Anglesola. Ha desbancat a domicili al segon classificat, i torna a ocupar la segona posició que havia perdut en la jornada anterior.  Ha jugat un dels millor partits en camp contrari I a fet perdre la imbatibilitat com a local al Vallfogona.

Destacar com a principal protagonista el fort vent, que ha bufat tota la tarda amb gran intensitat, i que ha perjudicat als dos equips;  una part donava la sensació que t’ajudava, i en l’altra, semblava que juguessis contra una paret. Als dos equips per igual, es clar.

En la primera, el Vallfogona a favor de vent, dominava el joc i no es movia del nostre camp, creant bastant perill i posant a prova les línies defensives, però en la primera de les poques ocasions que hem traspassat de mig camp, Roger llença una pilota llarga a Mamadou, que la corre per la banda i la centra enmig de porter i defensa; i allí estava al seu lloc Hichem perquè molt oportú, marqués el primer del seu triplet golejador. Era el minut 14 i les coses no podien anar millor, primera arribada i xarxa.

Però com era d’esperar, tant sols deu minuts mes tard, el Vallfogona empatava a conseqüència d'una pilota que no va poder controlar la defensa, degut al fort vent, i Cuellas la aprofità per igualar el tanteig. Conscients de que tenien que gaudir de l'avantatge del temps en que el vent els afavoria, al minut 35 Jonatan des de fora de l’àrea, xutà una pilota enverinada que, ajudada també per la ventada, s’introduí com una bala al costat contrari del porter. Es veia venir que, al jugar contra dos rivals, el Vallfogona, de per si, molt bon equip, i el vent que s’hi aliava, costaria molt d’arribar al descans amb el mínim desavantatge, però tot l’Angulària, com un sol home, ha aguantat estoicament fins al descans; i això ja era una proesa.

A la represa s’ha girat la truita, i tot el que hem sofert al primer temps, ha passat al terreny dels locals, amb l’única diferència de que l’Angulària ha sabut jugar millor amb el vent a favor i ha tret major eficàcia golejadora per capgirar el simultani i clavar-li fins a tres gols més a un equip acostumat a no perdre, i menys rebre quatre gols a casa; cap equip ho havia aconseguit.

L’empat a dos, ha vingut a conseqüència d’un dels molts corners a qui s’han vist sotmesos els locals, que quasi olímpicament ha llençar Aaron, perquè Omar la pentinés lo just per desviar-la al fons. Era el minut 55 i començava la gran remuntada.

Celebració d'un dels tres gols aconseguits per Hichem.

La defensa endarrerida, al igual que nosaltres a la primera, procurava al menys salvar l’empat, sense tindre pràcticament cap ocasió de gol. L’Angulària es veia capaç de decantar el partit al seu favor, però s’ha tingut que esperar fins al minut 77 quant en una falta treta per Omar, la penjà dins l’àrea perquè Hichem de cap, donés avantatge als forasters i posés als locals l’ensurt de la primera derrota a casa. Poca cosa podien fer per evitar-ho; les coses s’havien capgirat, i ara, eren ells els que lluitaven contra dos elements.

Per acabar d’arrodonir la tarda i el resultat, l’Angulària ha deixat clara la seva superioritat al fer el quart al minut 89, en una jugada gairebé calcada al del tercer. Altra falta llençada de mig camp, i altra vegada Hichem s’anticipà a la sortida del porter, desviant lleugerament la pilota, lo suficient per posar-la fora l’abast de Clarissó i segellar una gran victòria davant un bon equip com és el Vallfogona.
A la foto Hichem, davanter i golejador, pesadilla de les defenses.

La nova incorporació del davanter centre Hichem, ha estat un gran encert per part del mister, ja que, en els dos partits que porta jugats, ha aconseguit cinc dianes, la major part amb la testa.

Felicitar als catorze jugadors que s’han buidat, perquè aquesta gran gesta, s’hagi fet realitat.

VALLFOGONA DE B.: Clarrissó, Casals,(R. Sarret) Carrasco, Burgués,(Solanes), Rodriguez, Cuellas,(Sarret),  Tenorio, Jimenez, Alaman, Call, Martinez.
ANGULÀRIA: Eric, Radu, Roger, Omar, Aaron, Porras,(Suena), Gabi,(Arnau), Bonache, Hichem, Segués, (Dalghi) Mamadou.
GOLS: 0-1, MIN. 14, Hichem; 1-1, min. 24, Cuellas; 2-1, min. 35, Rodriguez; 2-2, min. 55, Omar; 2-3, min. 77, Hichem; 2-4, min. 89, Hichem.
 Arbitre: Jaume Ruiz Tellez; molt be.