dilluns, 15 de febrer del 2016

ANGULÀRIA 3 - 1 VALLFOGONA DE B.

VICTÒRIA EMOTIVA

Tota la formació posant amb la samarreta en homenatge al Joan Altisent.

En partit corresponent a la jornada 20 de 3ª Catalana, l’Angulària ha vençut, no sense dificultats, al Vallfogona de Balaguer, equip situat en quarta posició, justament darrere nostre.

Partit molt igualat i molt disputat per part dels dos equips, que si hagués acabat en empat, a ningú hagués estranyat.

L’Angulària no ha respirat tranquil fins al minut 89, que ha sentenciat el partit, però que en ocasions anteriors, també podien haver estat els visitants qui empatessin el match.

La primera part, bastant plàcida pels locals, ja que al minut 26 ja disposàvem de dos gols a zero, encara que al 35 Vera ha reduït diferències.

La segona i a favor de vent, els locals no han sabut fer respirar tranquils a l’afició, i eren els forasters qui mes pressionaven buscant l’empat.

L’Angulària ben arropat en defensa ha impedit la igualada, fins que en un contracop el trio atacant ha fet la seva feina i ha posat el 3-1, que donaven la victòria als locals i distanciar-se d’ onze punts del Vallfogona.

L’1-0 l ha fet pujar al marcador Oriol al minut 17 creuant  una bona passada de Porras.

El segon, obra del recent incorporat Nabil, que des de fora l’àrea ha engaltat una mitja volta que ha sorprès al bon porter visitant Julià, era el minut 26.

Al minut 35 el Vallfogona ha escurçat diferència per mitjà de Vera, que ha llençat una falta directa impecable.

I finalment el 3-1 que donava tranquil·litat, l’ha culminat Porras a passi de Younes, en una jugada col·lectiva del trio atacant. Tres grans gols.

Sempre és bona la victòria, però avui, lo de menys era el resultat, ja que el partit  estava dedicat a retre homenatge al recentment traspassat Joan Altisent, mort en tristes circumstàncies.

Abans del partit, tots els jugadors lluïen una samarreta dedicada a la seva memòria; han fet el servei d’honor les seves filles, I el president ha entregat un ram de flors a la família, amb el corresponent i emotiu minut de silenci. A.C.S.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, (Guerrero), Omar, Aaron, Oriol, Ibra, (Younes), Porras, Nabil, (Marti), Abdoulaye, Gaston.

VALLFOGONA B. Julià, Casals,(Garcia), Tribó, Burgués, Cuellas, Solanes, (Brutaru), Sarret,(Montoliu), Vera, (Guiu), Velillas, (Roger),  Alaman, Call.

Gols: 1-0, min. 17, Oriol; 2-0, min. 26, Nabil; 2-1, min. 35, Vera; 3-1, min. 89, Porras.

Àrbitre: Alexandru Popa, be.