dilluns, 9 de febrer del 2015

ANGULÀRIA 1 - 0 BALAFIA

VICTÒRIA IMPORTANT I MOLT TREBALLADA

En el compromís corresponent a la jornada 20 del Campionat de Segona Catalana, l’Angulària ha sumat tres punts importantíssims davant el Balafia, equip situat a la zona mitjana alta i que ha vist truncada la seva bona ratxa de cinc partits sense perdre.
Els locals s’han refet de la dolorosa derrota del diumenge passat a Andorra.
Malgrat les  importants baixes que tenim per lesió, l’equip ha sortit al terreny de joc amb ganes d’agradar i poder brindar un triomf a aquesta afició que, de veritat s’ho mereix; avui mateix valia la pena veure com el conjunt se sentia arropat i esperonat durant tot el partit. Excel·lent comunió mútua que es fan mereixedors d’un deu. I els  jugadors no han fallat; han fet un partit seriós i molt pràctic davant un equip teòricament superior; han sabut rendibilitzar el mínim avantatge fins a l’últim segon, amb el corresponent premi dels tres punts que necessitàvem d’allò mes.
La jugada clau del partit ha nascut al minut 36 des del mig camp dels peus de Gallardo; que veient Abraham desmarcat, li centra passat  perquè, corrent la línia de fons, la posés damunt l’àrea i, Abdoulaye lliure de marca, l’empeny al fons de la porteria. Un gol que ha valgut el seu pes en or.
En aquesta primera part hi han hagut quatre ocasions bastant clares de gol, dos per cada equip; les dues visitant no han estat aprofitades quan lo fàcil hagués estat transformar-les. Quan s’han presentat les nostres, en una també ha faltat punteria, però en la segona hem tingut la sort o encert de fer-la valer perquè la victòria es quedés a casa.
La segona part ha estat mes moguda, amb arribades per ambdues formacions, però les respectives defenses han manat per damunt els davanters , i en especial el nostre porter Matamala que ha fet dos o tres parades de molt mèrit.
Una victòria molt treballada en la que tot l’equip hi ha posat la màxima entrega i voluntat per empènyer una mica mes amunt la posició a la taula.
Malgrat el rigorós fred, també avui s’ha registrat una bona entrada que s'ha deixat sentir felicitant als jugadors una vegada acabat el partit. Així dona gust. 
Al començament, s’ha guardat un emotiu minut de silenci en memòria de Francesc Padullés Ramoneda, pare del jugador i ex entrenador local Joan Padullés Escribà. ACS.