dilluns, 3 de juny del 2013

ANGULÀRIA 3 - 0 OLIANA

                                                  ELS TRES PUNTS MENYS TREBALLATS

L’Angulària ha aconseguit la victòria i els tres punts menys treballats de tota la temporada.
El motiu és que  l’equip amb el qui teníem de jugar, el C.F. Oliana, cuer de la taula, ja sigui per manca de motivació o poc interès en acabar la temporada dignament, s’ha presentat a Anglesola amb tan sols quatre jugadors i el delegat.
Han al·legat uns motius que no han convençut a ningú, i amb l’equip local al camp i els espectadors esperant poder gaudir d’una bona tarda de futbol, doncs feia un dia fantàstic, l’àrbitre, complint amb el seu deure, ha esperat els trenta minuts reglamentaris, i al veure que l’encontre no es podia celebrar per manca del mínim de  jugadors, ha decidit donar el partit com a suspès pel motiu de incompareixença de l’equip contrari.
Automàticament i seguin la normativa d’aquests casos, la Federació ha donat com a perdedor a l’Oliana amb el resultat habitual de 3-0, i adjudicant els tres punts i el resultat en benefici de l’Angulària. La veritat es que no agrada gens guanyar d’aquesta manera.
Era l’últim partit de la temporada i l’afició s’ha quedat amb les ganes de poder retre un petit homenatge a tot l’equip que tant ens ha fet gaudir amb les seves victòries i que l’han situat al tercer lloc de la classificació, fregant per molt poc l’ascens a segona catalana.
Aquesta bona actuació s’ha vist compensada pel fet de que ens hem guanyat el ple dret a disputar el prestigiós trofeu Pepito Esteve, que es jugarà el proper cap de setmana i en camp encara per designar, entre els tercers, quarts i cinqués dels grups 13 i 14 de Tercera Catalana. Els dos finalistes disputaran la final el proper dia 16 de Juny.
Es un torneig que honora als que hi participen, premiant en certa manera als equips que els hi mancat aquell  pel de sort per saltar a l’altra categoria.
La propera setmana informarem el resultat de les semifinals.


A la foto, la plantilla i tècnics al complet que ens han fet gaudir d'alló mes.  

                                                        GRÀCIES A TOTS