dilluns, 15 d’abril del 2013

ANGULÀRIA 1 - 2 LA POBLA

                                                        DERROTA INJUSTA

Avui hem viscut la cara amarga del futbol. Vagi per davant que hem gaudit d’un bon espectacle futbolístic entre dos equips molt ben posicionats a la taula i que practiquen un bon futbol.



Els dos equip s‘hi jugàvem molt, ja que l’Angulària avantatjava en tres punt al Pobla, i que en cas de guanyar el despenjava considerablement, però en el cas de perdre, com s’ha donat el cas, ens igualaria a punts i ens superaria a la taula per allò del golaverage particular. En aquest moment els dos equips comparteixen la tercera posició.

Els dos conjunts han fet mèrits sobrats per no perdre, ja que la igualtat ha estat la constant en tot l’enfrontament.

L’Angulària s’ha avançat al marcador al minut catorze per obra de Oliveres, culminant una gran jugada de Hichem. Malgrat l’avantatge es veia que els locals no ho tendrien fàcil per doblegar a un rival, doncs les arribades i perills mútues eren la tònica del partit.

La igualada va arribar en un córner per obra de Albert que va desviar de cap fora l’abast d’Adrià, era el minut 33 i les taules figuraven al marcador fins al descans.

Començada la segona meitat i amb un parell de canvis, els locals arribaven amb mes facilitat, però el muntanyencs es cuidaven molt de mantenir la porta ben defensada i sortir al contracop en arribades perilloses, a les quals responia també molt bé la reraguarda local. Senyalar que al minut setanta el travesser ha rebutjat una falta molt ben llençada per Chica, que podia desfer l’empat, però la sort s’ha aliat amb La Pobla.

El gol podia arribar el qualsevol moment i porteria, però els minuts anaven passant sense novetat i el resultat semblava que els dos l’haurien signat, ja que igual eren les ganes de marcar com estar vius i no cometre errors.

I per enèsima vegada el futbol ens ha demostrat que a vegades es molt injust, ja que en ple domini local, s’ha produït una escapada forastera amb xut enverinat que també ha rebutjat el pal dret, amb tanta mala fortuna que ha rebotat als peus d’un defensor local i l’ha introduït en porta pròpia. Era el minut 79 sense massa temps per reaccionar, però encara en l’últim sospir hem tingut l’oportunitat d’empatar, quant Abdoulaye d’un fort tret ha vist com el porter visitant Josep feia la millor aturada de la tarda, impedint que salvéssim un punt. Estava escrit que havíem de perdre.

Aquesta es la diferència de quant la sort es decanta d’un costat o l’altre; avui l’hem tingut d’esquena.

Malgrat la derrota, s’ha de reconèixer i agrair a tot l’equip de l’Angulària el gran esforç i voluntat que hi ha posat per evitar aquest resultat que en cap moment s’havia d’haver produït. Tampoc em refereixo en una victòria àmplia, però si mes no, el repartiment de punts hagués estat el mes just.

ImagenA la foto Jordi Pinós, un porter veterà i bon company, que ens ha ajudat molt.