dissabte, 15 de maig del 2010

MIRALCAMP 2 - 2 ANGULÀRIA

Jo no he pogut assistir-hi però pel que m'han dit s'ha vist un molt bon partit de l'Angulària que ha sorprés al Miralcamp.
Sempre ha anat per davant al marcador; als 10 min.0-1 obra de Franquesa, a la mitja part 1-1.Al minut 65 i a càrrec de Gassio, al pur estil Rivaldo, de xilena, ha avançat als visitants, 1-2; i a falta d'un quart i de penal el Miralcamp ha pogut empatat.
Assenyalar que l'Angulària des del minut 30 de la primera part, ha jugat amb 10 jugadors per expulsió amb doble groga del nostre capità Vidal.
Hem jugat deu contra dotze, ja que l'arbitre no ha estat imparcial, i s'ha decantat a favor dels de casa, cosa que, per desgràcia, ja es molt habitual.
Ho exposo tal com m'ho han explicat, però coneixent la font d'informació, no ho poso en dubte.
Hem recuperat el bon joc, i la gent ho agraeix. A veure si diumenge contra el Verdú, i com a despedida del campìonat, podem dedicar una victòria a l'afició.