diumenge, 7 de febrer del 2010

ARBECA 3 - 0 ANGULÀRIA

Sobre el paper, i segons el resultat, sembla que hagi estat una victòria clara del Arbeca.... doncs nó, tot el contrari; en l'unica arribada que han fet a la primera part, i amb la col·laboració d'un fallo garrafal d'un defensa, ha arribat el primer gol.
Acte seguit i per la protesta d'una falta xiulada al revés ha estat expulsat el nostre davanter centre. Malgrat l'inferioritat, l'Angulària ha plantat cara molt seriosament a tot un Arbeca, lider i al seu camp; i amb ocasions d'empatar no aprofitades s'ha arribat a la mitja part.
La segona ha estat mes complicada en tots els sentits, i pels dos bàndols.
Als quatre minuts i amb una segona targeta groga del tot injusta, ens hem quedat amb nou jugadors. i en jugada extranya han marcat el segon.
Un altre jugador nostre, li ha protestat a l'arbitre la seva actuació, perdent els nervis fins al punt de que ha parat el partit fins l'arribada dels mossos.L'entrenador, amb bon criteri, l'ha camviat per evitar mals majors.
La reacció del nostre jugador s'ha de reconèixer que es inacceptable, pero la del àrbitre Sr. Blanco ha estat fatal i ens a posat a tots "Negres".
A la represa, i amb nou jugadors, l'Angulària ha demostrat un gran pundonor i molt millor joc que l'Arbeca, que ha tancat als locals molta estona dins l'àrea, amb perill de poder igualar el partit en varies ocasions; no ha pogut ser, i a les acaballes, amb els nostres extenuats, ens han fet el tercer.
Destacar l'esportivitat dels dos equips, i que l'arbitre, amb la seva actuació, ha evitat lo que podia ser un gran partit de futbol.
Avui, l'Angularia, amb els onze els noranta minuts, molt possiblement no hagués perdut.