diumenge, 20 de setembre del 2009

PRETEMPORADA

ANGULARIA 1 - 1 LLEIDA B

En l'ùltim partit de preparació de temporada, i aprofitant la presentació oficial de l'equip per la propera campanya, ens ha visitat el recent creat equip del Lleida B.
Hem pogut veure el millor partit de pretemporada, ja que s'han vist grans jugades per part dels dos conjunts, però amb més oportunitats de l'Angulària que ha estavellat per dues vegades la pilota al travesser. No ha estat fins al minut 75 quant, finalitzant una gran jugada de tota la davantera local, i mitjantánt Enric Macià ha pujat el 1-0 al marcador.
No obstant el Lleida, que ha demostrat tenir un gran bloc i desplegant un bon futbol, ens ha pogut empatar en temps afegit, al minut 94, obra de Catalá.
He vist a un Lleida que està decidit a pujar ràpid de categoria, però que nosaltres, si mantenim aquest nivell, tambè donarem molta feina als contraris, fins i tot ser candidats a l'ascens.
La primera prova de foc la tindrem diumenge a casa contra l'Arbeca; a veure si ens podem refer del trist resultat de la lliga passada.

2 comentaris:

DORIS ha dit...

Hola Ramon,
mira que els hi va costar marcar, he?als del Lleida, el arbit podia pitar dos minuts mes aviat i aguesim guanyat. Jajajaja

Ramon ha dit...

Tens raò Doris, hi va sobrar dos minuts, però crec que, malgrat l'empat, aquest any disfrutarem més.
Vec un equip molt compensat i amb més gol.
A veure que passa.