dilluns, 20 de març del 2017

E.F. TÀRREGA 1 - 8 C.F. ANGULÀRIA

DESFETA AL JOAN CAPDEVILA

En la jornada 25 l’Angulària  ha certificat la seva bona trajectòria, i ha endossat al Tàrrega B una golejada que voreja l’escàndol, i ho ha fet al Municipal Joan Capdevila, un camp on últimament, els locals es mostraven molt forts, ja que eren invictes des de la jornada tretze.

Malgrat que l’Angulària, molt mermat d’efectius per lesions, ha desplaçat tant sols els onze jugadors justos, sense cap suplent, ha demostrat a partir del xiulet inicial, una superioritat manifesta tal,             que ha desarborat per complet tot el sistema del Tàrrega, sense donar treva ni deixar-lo pensar; ràpid s’ha vist que els nostres anaven per feina, procurant anotar el mes aviat possible, el major número de gols. Amb dir que al minut 20 ja anàvem 0-4, queda clar que al camp tant sols hi havia un equip.

Els gols han anat caient sistemàticament de la següent manera, tres en set minuts: el primer que inaugurava el marcador l’ha fet Porras al minut 2, amb una perfecta entesa amb Hichem. El segon al minut 6 a càrrec de Dalghi, que ha aprofitat un refús del porter a una falta llençada per Arnau. Un minut mes tard, al 7, ha tornat a anotar Porras en una jugada calcada al primer, i aprofitant una assistència d’Hichem. Alguns espectadors se’ls han perdut i no s’ho creien.

El quart ha pujat al lluminós al minut 20 per obra d’Hichem, que començava el seu compte particular; una gran jugada d’Arnau ha permès assistir entre línies al davanter, que no ha perdonat; el 0-4 ja començava a fer respecte pels locals que es veient impotents per parar la màquina golejadora de l’Angulària. El Tàrrega s’ha sobreposat, i els anglesolins s’han relaxat lo suficient com perquè al minut 44 Baiget, en un embolic de la defensa, retallés diferències i anotés el que seria el gol de l’honor.

A la represa, i com si comencés de nou, sense tindre en compte el resultat, l’Angulària s’ha tornat a bolcar damunt el Tàrrega, buscant ampliar més encara un resultat que a la fi, es convertiria en la golejada de la jornada.

Del 1-5 se n’ha encarregat de nou Hichem al minut 55,  que en una jugada molt semblant al quart, no ha desaprofitat una gran assistència d’Arnau, avui pletòric, i tornant a superar al jove porter Oliver, que en cap dels vuit, res a pogut fer per evitar-los.

Fins i tot la defensa pujava a l’atac, Omar ha corregut la banda, centrant la pilota on just es trobava Porras que, lliure de marca, al minut 59, anotés el 1-6, com si de tennis es tractés.

L’Angulària no en tenia prou, i volia arrodonir una tarda memorable de futbol i gols. Així doncs, al minut 63, Mamadou recupera una pilota a mig camp, i veient a Hichem ben situat, li donà en condicions perquè des de fora l’àrea, engaltés un xut que, en paràbola, es colés imparable, per tot l’escaire. Era l’ 1-7  pel deliri de l’afició que no ha parat en tot el partit d’animar amb càntics i donar ales als onze jugadors que ho han donat tot sense defallir.

Per si l’espectacle encara no era suficient, ha arribat l’ 1-8, el millor gol de tarda i el minut de glòria pel davanter Porras, que anotava el seu quartet. La línia mitja que ha estat formidable, formada per Aaron, Arnau i Mamadou, controlant els atacs, llençaven per les bandes pilotes enverinades que aprofitava el trio atacant per sentenciar. En aquesta ocasió ha estat Mamadou, que ha posat la pilota als peus de Dalghi, que molt ràpidament s’ha escorat per banda dreta, desfent-se del marcador i  posant-la a la banda contraria, on esperava Porras que, d’una espectacular xilena l’ha creuat al fons de la xarxa.

Un resultat i una tarda per recordar, donada la manera i la forma en que s’ha aconseguit, davant un rival de reconeguda solvència.

Els dos germans, Roger i Arnau Marti, amb el també anglesolí Baiget, avui rival.

E.F. TÀRREGA: Olivé, Rodriguez, Riba, Recasens, Sala, (Yassine) Marin, Jovell, Belhadji, Rosinés, (Moleres), Baiget, Ospina.
C.F. ANGULÀRIA: Eric, Aaron, Roger, Omar, Porras, Gabi, Arnau, Hichem, Dalghi, Segués, Mamadou.
GOLS: 0-1, min. 2,  Porras; 0-2, min. 6, Dalghi;  0-3, min. 7, Porras;  0-4, min. 20, Hichem; 1-4, min. 44, Baiget; 1-5, min. 55, Hichem; 1-6, min. 59, Porras; 1-7, min. 63, Hichem; 1-8, min. 74, Porras.
ARBITRE: Azouzi Harit, regular.