dilluns, 6 de març del 2017

BUTSÈNIT 3 - 2 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA CAU A BUTSÈNIT

La jornada 23 no ha estat propicia pels interessos de l’Angulària, que en un dels pitjors partits de la temporada, s’ha deixat els tres punts a Butsènit.

Sí que és cert que s’han ajuntat tres factors importants que podrien justificar, en part, aquesta ensopegada; però no és excusa vàlida com per dir que la manca de tres titulars, la lesió del porter i la nefasta actuació arbitral, hagin estat el motiu d’haver tornat de buit cap Anglesola. Simplement que el Butsènit hi ha posat mes ganes i entusiasme que els nostres, i l’Angulària no ha sabut com jugar-li en tot el partit, malgrat haver-nos posat per davant en el marcador.

Tot i haver fet un mal partit, tampoc ens mereixíem perdre;  si en lloc de fallar un penal, l’haguessin transformat, estaríem parlant d’un empat just; ells han disposat del seu i no han fallat; d’aquí la diferència.

Els primers trenta minuts han estat lleugerament dominats per l’Angulària, amb moltes mes arribades de perill que obligaven a replegar-se i cedir alguns corners als locals, a la vegada que posaven a prova la bona actuació del seu porter Ivan que a fet aturades de molt mèrit; tant es així que m’atreveixo a qualificar-lo com el millor jugador sobre el terreny de joc; ha salvat gols que es cantaven.
A la foto, Carlos Dalghi lluitant per la pilota amb un contrari.

Però en un dels corners esmentats, al minut 24, Aaron la posa perfectament sobre Arnau, que, lliure de marca, l’empeny amb el cap al fons de porteria.

A partir d’aquí ha començat el concert del xiulet per part de l’àrbitre, però sempre a favor del Butsènit; cosa que ha encoratjat als locals que, al minut 37, Vasile, ha empatat de xut creuat, finalitzant una bona jugada d’atac, la veritat sigui dita.

A la segona, tres quarts del mateix, però amb els locals mes decidits a plantar cara al segon classificat, i els anglesolins mes aclaparats i mancats de idees; també  mes inferiors físicament han anat cedint terreny fins que l’àrbitre, un cop mes, ha assenyalat un penal que ell sol ha vist, i al minut 63 Cercos, avançava amb el 2-1 pels locals.

L’ Angulària podia haver empatat amb un altre penal que, malauradament ha fallat Porras. Això ha donat mes ales al Butsènit que, en un contracop han fet el 3-1 al minut 81 per obra de Berné.

L’Angulària ha reaccionat, però quedava poc temps, i tant sols ha pogut retallar diferències per obra de Omar al minut 88, al resoldre un embolic dins de l’àrea.

S’ha de passar pàgina, esmenant alguns errors i recuperar la bona dinàmica i resultats a que ens te acostumats.

BUTSENIT: Ivan, Villanueva, Cercós, Eroles, (Padulles), Berné, Vasile, Forcàs, (Vadillo)  Bouazza, Adrian, (Mostapha) Mohammed, Tudor.
ANGULÀRIA: Erci, (Aimad), Roger, Omar, Aaron, Porras, Gabi, Arnau, Suena, (Bonache),  Dalghi, (Radu),  Segués, Mamadou.
GOLS: 0-1, min. 24, Arnau; 1-1, min. 37, Vasile; 2-1, min. 63, Cercos; 3-1, min. 81, Berné; 3-2, min. 88, Omar.
ARBITRE: Ribes Grimaldos, molt malament.