dilluns, 20 de febrer del 2017

ANGULARIA 2 - 0 TORNABOUS

EL DERBI VEÏNAL ES QUEDA A ANGLESOLA

La jornada 22 de Tercera Catalana ha fet que, després de sis temporades, ens enfrontessin de nou al nostre camp al C.F. Tornabous; cosa que no deixa de tindre el seu atractiu pel fet de considerar-lo un derbi entre veïns. Sempre es bo fer-ho amb pobles que, dins de la sana rivalitat, hi ha aquell punt d’honor que fa que aquests partits siguin diferents als altres i hi hagi mes de tres punts en joc; amb el plus afegit de que sempre atrau mes aficionats de les dos poblacions i es respira un ambient mes competitiu. Amb el bon temps com aliat, i la victòria que es quedà a casa, podem dir que fou una tarda rodona.
Remus i Radu, dos bons companys, defensant cadascú els seus colors.

El global de tot el partit es pot resumir com a molt igualat, no s’ha vist cap superioritat manifesta, ni la justificació de diferència de punts que l’Angulària manté a la taula vers el Tornabous. Tampoc han existit massa ocasions clares de gol; l’emoció i la incertesa de veure qui seria el primer en obrir el marcador, eren el motiu principal d’expectació perquè el partit no es  titllés d’ensopit i avorrit.

Tanta era la igualtat, que ja es donava per fet que aniríem al descans de la mateixa manera en que s’havia començat; però al minut 43 i en un dels diferents trets de banda, a càrrec sempre del especialista Omar, que la penja com si d’un xut es tractés, la posà dins l’àrea petita, perquè la pentinés Hichem damunt Porras, que d’esquena i amb mitja volea, l’empenyés de baix a dalt inapel·lable. L’ 1-0, de nou en un moment psicològic, ha fet revifar l’espurna del que seria la segona meitat.

A la represa, l’Angulària, conscient de que aquest resultat era insuficient per assegurar-se la victòria, ha començat a pressionar més que a la primera,  arribant amb més perill per les bandes i posant a prova la bona defensa que a demostrat tenir el Tornabous. Remus i companyia, veterans en aquestes categories, desbarataven les incursions de la davantera local, impedint que s’augmentés el caseller.

Xavi Segués, allunyant el perill de l'àrea.

Per la seva banda, el Tornabous,   major dominador del mig camp, llençava contracops bastant perillosos com per anivellar la balança; no baixava els braços buscant l’empat que, en alguna ocasió ha tingut al seu abast, però la manca de punteria i el bon ofici també de la rereguarda, han estat les claus de mantenir la porteria a zero.

Aquí ha radicat el mèrit de la victòria anglesolina, el bon encert a l’hora de xutar del locals contra l’infortuni dels visitants.

I dic això perquè l’intercanvi de cops era quasi per un igual, però la diferència ha quedat palesa al minut 78, quan Arnau Marti, que havia sortit de refresc a la segona part, ha recollit una pilota al centre del camp, s’ha desfet de tres contraris, i molt abans de xafar àrea, sense oposició, ha disparat amb l’esquerra, que és la seva, i amb una potència tal, que la pilota s’ha colat pel mateix escaire, sense que res poder fer el porter Balasch, sinó recollir-la del fons de la xarxa. Un gran gol d’Arnau, que ha tornat ha demostrar que encara porta molt i bon futbol als peus.

Aquest 2-0 ha extingit les esperances d’un bon Tornabous que ha deixat clara la seva posició en la zona tranquil·la. Ha estat un digne rival, que no ens ha posat les coses gens fàcils.
Jordi Colom, sencillament l'animador nº 1 del Club.

ANGULÀRIA: Eric, Radu, (Suena), Omar, Aaron, Porras, Gabi, (Arnau), Bonache, Hichem, Dalghi, Segués, Mamadou.

TORNABOUS: Balasch, Boldu, Remus, Fonoll, Benet, Balasch, Zamora, (Manza),  Batalla, Binefa, (Mohamed),  Rovira, Daniel, (Bernades).

GOLS: 1-0, min. 43, Porras; 2-0, min. 78, Arnau,

ARBITRE: Fernandez Gàmez, be.