dilluns, 13 de febrer del 2017

TORÀ 1 - 4 ANGULÀRIA

NOVA GOLEJADA A DOMICILI

La jornada 21 de Tercera Catalana, s’ha saldat amb nova golejada a domicili; aquesta vegada al municipal de Torà, un camp molt difícil de puntuar, ja que tant sols hi havia guanyat el líder Tremp. L’Angulària segueix en la seva bona línia de resultats i es consolida a la segona posició de la taula. Tres últims desplaçaments consecutius i sis punts més al sarró, amb deus gols a favor per sis en contra; un bon bagatge en lo que va de la segona volta.

Malgrat que el terreny de joc sigui de terra, els nostres si han adaptat perfectament, i des del primer moment han controlat el joc del Torà, imposant ràpidament un major domini, que els locals no podien aturar, d’aquí els dos gols amb que s’ha arribat al descans.

Aquesta victòria te molt de mèrit, donat que el Torà, setè classificat, quant juga a fora, es mes vulnerable, però quant ho fa com a local, es creix moltíssim, ajudat pel seu nombrós públic, que l’empeny de totes les maneres, i  el factor camp, al que hi estan habituats; jugadors joves i forts que van a totes. Aquest cúmul de  circumstàncies fan que l’equip que en surt victoriós, ha d’haver jugat un bon partit en tots els sentits, sobreposant-se a totes les dificultats esmentades i ser capaços d’endossar-los-hi quatre gols. Una victòria per emmarcar.

Els primers minuts, com en la majoria de partits, han estat de tanteig, estudiant-se l’un a l’altre per on li podia fer mal, en el bon sentit de la paraula. La lluita, mes aviat era al centre del camp, però a mesura que l’Angulària veia que era capaç d’arribar amb garanties, el perill anava rondant la porteria local, fruit del qual, al minut 15, Porras ha engaltat una volea impressionant dins  de l’àrea, que res no han pogut fer defensa ni porter.

El 0-1 ha començat a desvetllar al Torà, que ha posat una marxa mes en busca de l’empat, però la nostra defensa, com sempre molt segura i contundent, posava el fre als intents fallits de la mateixa. Tant sols un xut llunyà amb rosca, que a fregat el pal,  ha suposat l’únic ensurt del Torà. I quant semblava que s’anava als vestidors, al minut 44, ha vingut la segona diana per obra del golejador Hichem; gol anomenat psicològic que enfonsà les il·lusions locals de cara a la segona meitat. Aquest noi, porta sis gols en els tres únics partit jugats, que ja avalen lo que de sí, pot aportar aquesta nova incorporació. Els mateixos aficionats locals, reconeixien que aquest segon, els hi havia fet molt mal.

A la represa, encara més pressió anglesolina, que sense deixar pensar als contraris, al minut 47, en una bona combinació de tota la davantera, de nou Porras, la creuà al fons de la xarxa. La tripleta del davant, formada per Porras, Hichem i Dalghi, estan fent estralls a les defenses contraries.

Amb el 0-3, l’Angulària jugava bastant còmode i es limitava a controlar les escasses opcions del Torà, assegurant el resultat ampli, sense renunciar a quelcom contracop.

Els locals, ferits en el seu amor propi, es volcà buscant retallar un resultat al que no estaven acostumats; amb la sort de que una pilota tocà al braç d’un defensor dins de l’àrea, i l’àrbitre no dubtà en assenyalar el corresponent penal; pena màxima que va convertir Riera d’un xut impressionant, impossible d’aturar, anotant doncs el gol de l’honor per part del Torà.

Tot l'equip, dedicant la victòria a l'afició.

Era el minut 86 i semblava que estava tot dat i beneït, però no; faltava veure encara el millor gol de la tarda. Hichem rep una pilota a mig camp, encara porta i veu desmarcat Suena que, com extrem, corre la banda per centrar-la rasa; des de segona línia venia Arnau que controla, i amagant el xut, la posa al pal contrari on tapaven porter i defenses, que res pogueren fer perquè el quart pugés al marcador. Un gran gol de sang freda que arrodonia una altra bona tarda de futbol col·lectiu. Felicitar a tots els catorze components que la van fer possible.

Celebració col·lectiva als vestidors.

TORÀ: Pons, Rial,(Rial),  Riera, Argerich, Sergi Riera, Fustegueres, Garrabou, (Miramunt), Torreguitart,(Gonzalez),  Castellana, Jordi Argerich, (Rovira), Carrillo.
ANGULÀRIA: Eric, Radu, Roger, Omar, Aaron, Porras, (Arnau),  Gabi, (Suena),  Hichem, Dalghi,(Bonache),  Segués, Mamadou.
GOLS: 0-1, min. 15, Porras; 0-2, min. 44, Hichem; 0-3, min. 47, Porras; 1-3, min. 86, Riera; 1-4, min. 89, Arnau.