dilluns, 14 de maig del 2018

TORREGROSSA 3 - 0 ANGULÀRIA

ENSOPEGADA A TORREGROSSA

L’Angulària ha perdut la bona ratxa de deu victòries consecutives en la jornada 32 al camp del Torregrossa, un camp que no hi ha pogut guanyar cap equip, i que manté la sisena posició a la taula.

En una tarda de molt vent, era difícil jugar com cal a futbol, sense poder controlar l’esfèrica ni poder combinar cap jugada. Però també és veritat que el vent bufava igual pels dos equips.

Salutació dels dos equips.

Sense que serveixi d’excusa, també es cert que s’han ajuntat dos o tres factors que han posat de bon antuvi, el partit molt costa amunt. El sorteig de camp ja ha afavorit al Torregrossa el anar a favor de vent, i a continuació, al primer minut, ja s’han trobat amb un gol a favor.

Quan els nostres, pràcticament, encara no havien delimitat marques, ni s’havien assentant damunt el camp, amb la pilota descontrolada, una sèrie de rebots han propiciat que la pilota impulsada per Cases, arribés al fons de porteria, amb la corresponent sorpresa de propis i estranys. És poc usual que a partir del iprimer minut i a la primera jugada ja tinguis que anar a remolc del marcador. Remolc que ha persistit,  ha anat en augment durant tot el partit.

Baiget, iniciant jugada d'atac.
Quedava tot el temps del mon per poder-ho igualar, o inclòs superar, però el signe d’aquest partit i el resultat, ja estava marcat; al Torregrossa li sortia tot, i a l’Angulària li costava deu i ajut el poder travessar de mig camp; principalment al primer temps, que anava amb el vent en contra.

En una altra jugada desafortunada, al minut 11, el vent ha fet de jugador numero dotze pels locals que, amb l’ajut de la pilota impulsada per Mohamed, aparentment fàcil d’aturar, s’ha elevat i agafat una velocitat tal, que ha fet inútil el salt d’Adrià, per posar el 2-0 al marcador. El Torregrossa s’ha vist beneficiat en gran manera per aquest fenomen atmosfèric, i ho ha sabut aprofitar, a la vegada que, tot s’ha de dir, també hi posava més ímpetu i ganes. Esperàvem que a la represa les coses canviarien.

Demostració de potencia de Mamadou.

Efectivament, a la segona part l’Angulària s’ha bolcat i ha tancat dins l’àrea local els onze jugadors, que s’han dedicat a defensar el resultat que els hi era favorable, però els nostres no han tingut l’encert de trencar la fèrria defensiva, i han malbaratat ocasions per poder, al menys, empatar.
No hi va haver manera de travessar aquesta barrera.

Amb tot l’Angulària avançat en camp contrari, ha passat lo que normalment sol passar; en l’únic contracop que el Torregrossa ha pogut passar de mig camp, al minut 81, per cames, Iglesias s’ha plantat davant Adrià per posar el 3-0 i la sentència definitiva a un encontre on l’Angulària s’ha vist superat per un equip que, en el global del partit, hi ha posat més fe en la victòria.

Com a consol i mal menor, el nostre perseguidor, el Ponts, també ha perdut el seu partit i mantenim les mateixes opcions i posició d’abans; a manca de dos encontres, ens trobem en segon lloc, a tres punts del Ponts. Esperem poder-la conservar fins al final de campionat.

Radu, pujant a l'atac, però ni així.

TORREGROSSA: Jose Vicente, Buira, Sekou, Iglesias,(Puig),  Zhong, (Gorrochategui), Bargalló, (Reche),  Fernandez, Mohamed, (Herrera), Vall, Cases, (Rodriguez), Perez.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, Santiver,(Martin),  Baiget, Oscar, Kevin, (Ospina),  Gallardo, Mimit, (Segués),  Parrata, (Jony),  Mamadou.

GOLS: 1-0, min. 1, Cases; 2-0, min. 11, Mohamed; 3-0, min. 81, Iglesias.

ARBITRE: Gras, Roy, bé.