dilluns, 7 de maig del 2018

ANGULÀRIA 2 - 1 VILANOVA DE L'AGUDA


DEU VICTÒRIES CONSECUTIVES

 
A falta de tres jornades per acabar la temporada, l’Angulària ha sumat la seva desena victòria consecutiva davant el Vilanova de l’Aguda, equip que ocupa les darreres posicions a la taula.

Aquest nou triomf permet als d’Anglesola, mantenir la segona posició, que permet jugar la promoció d’ascens. Descartat ja l’Agramunt, que és campió anticipat del grup 14, al qual felicitem per la seva gran temporada, la pugna per acabar conquerint aquest lloc de privilegi, queda reduïda a tant sols un equip, el Ponts, que ahir també va guanyar per la mínima, i al que l’avancem de tres punts. L’altre equip amb discòrdia és el Bellcairenc, amb mínimes opcions i que tindria que guanyar els quatre partits que li resten, i nosaltres no suméssim ni un punt.

Simeó, que va jugar els 90 minuts a gran nivell, i va provocar el gol del triomf.

Esperem que això no passi, i puguem contar per victòries, els tres partits que resten.

Pel que fa al partit en sí, els nostres van haver de suar de valent i ficar-hi tots els sentits per tirar el partit endavant i evitar que s’escapés cap punt, doncs el Vilanova va demostrar tenir un bon equip que lluita amb fe, i que no es mereix ocupar la posició última de la taula.

Els primers trenta minuts van ser de clar domini local, amb grans jugades mereixedores de gol, però que el bon porter Genís, ho anava impedint; fins que va arribar el minut 24. Piore treu llarg de banda perquè Baiget la pentinés dins de l’àrea, allí es trobava ben col·locat Mimit i, amb una espectacular xilena, la clavà al fons de porteria, sense que res podia fer Genis.
Mimit i Baiget, en plena demostració de força.

Fins al descans, continuaven pressionant per ampliar el marcador, però els visitants ja no es tancaven tant i  donaven les primeres mostres de reacció sense conseqüències.

A la represa, el domini ja es va igualar més, i el Vilanova amenaçava i xafava l’àrea local. Si l’Angulària no feia el segon, les coses es podien complicar.

Gallardo, gran partit el seu, disputant una pilota dividida.

I això és el que va passar;  al minut 48 i en una jugada per banda esquerra, el seu extrem corre la línia de fons, posant-la al punt de penal, on des del darrere i lliure de marca, Rostas la creuà fora l’abast d’Adrià.

Amb l’empat, el Vilanova es va créixer i continuava posant la incertesa damunt el terreny de joc, però l’Angulària també sumava esforços per contrarestar l’esperança del contrari de voler xafar-nos la festa major.

Segués, controlant i iniciant jugada.
 
Josep Parrata, pressionant al defensa i lluitant per la pilota. 

El domini era altern i les forces bastant igualades; els locals tenien que evidenciar la millor tècnica que han demostrat durant tota la temporada, i especialment en aquests deu últims partits, que s’han comptat per victòries.

Quedava poc temps, i s’havia d’aprofitar. Corria el minut 77 quant Piore, en camp propi, treu una centra damunt l’àrea del Vilanova; aquesta és rebutjada per un defensa que la deixa a peus de Simeó; paret perfecta amb Gallardo, que li torna perquè amb l’esquerra xutés un tir ras, sec i enverinat que el porter desvia, però Oscar que seguia la jugada, també amb l’esquerra la creuà imparable.

Tres punts també molt treballats, davant un bon equip que ens ha posat les coses molt costa amunt.


Marc Llavall, home de gran altura, gravant per Angulària TV.

ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, Piore, Simeó, Baiget, Oscar, Kevin, Gallardo, Mimit, (Parrata) Mamadou, Segués, (Martin),
 
VILANOVA DE L'AGUDA: Genis, Esteve, Cusola, Gonzalez, Rostas, Martins, Sabando, (Dimitrov), Niang, Samarra, V. Esteve, Reig, (Bastian).
 
GOLS: 1-0, min. 24, Mimit; 1-1, min. 67, Rostas; 2-1, min. 77, Oscar.
 
ARBITRE: Marc Boleda, bé.