dimecres, 31 de gener del 2018

SOLSONA 4 - 6 ANGULÀRIA

GRAN PARTIT I GOLS A DOJO

En el segon partit de la segona volta, l’Angulària s’ha refet dels dos últims partits a casa, en els que no va poder guanyar, i sumar tant sols, dos punts dels sis possibles.

En aquest partit han estat un vendaval, tant en joc com en gols; sis gols no es veuen massa sovint. També es veritat que n’han encaixat quatre, detall comprensible si tenim en compte que en defensa no han pogut jugar per diferents motius quatre dels considerats titulars. Els que han ocupat el seu lloc, han evidenciat que no és el seu lloc, però se’ls ha de reconèixer i agrair l’esforç i entrega durant tot el partit. Malgrat les mancances, la defensa i tots els tretze jugadors que han intervingut, son dignes del millor aplaudiment per part dels habituals que ens hi hem desplaçat. Han fet un partit completíssim, amb coratge, punt d’honor i ganes de reconciliar-se amb l’afició; i lo que és més important, tindre fe en la victòria i endossar mitja dotzena de gols a domicili. El camp del Solsona no és un camp fàcil, i l’equip, situat a meitat de la taula, jove i que sap a que juga, no dona cap partit perdut; d’aquí les alternances en el marcador.

A la primera part ja s’havien marcat set gols, fet que, de per sí, ja és un bon espectacle.

El primer en obrir el marcador ha estat l’Angulària, per obra de Baiget, al transformar un penal al minut 5. Sense temps per assaborir-ho, dos minuts mes tard, Valero, empatava a un, per, cinc minuts després, el mateix Valero, capgirava el tanteig. Amb dotze minuts tres gols. L’Angulària no se’n ressent i va per feina; al minut 21, Arrufat aprofita un centre penjat sobre l’àrea, perquè a la mitja volta i amb la punta de la bota, desviés a l’angle contrari del porter; un dels millors gols de la tarda.

Empat i començar de nou, però el millor jugador del Solsona, Valero, per tercera vegada, al minut 25, aprofita una indecisió de la defensa, i torna a posar per davant als locals, 3-2.

Els visitants no acusen el revés i pressionen al Solsona fins al punt que al minut 38 Jonny, estavella un xut al pal, el rebuig va a parar a peus del anglesolí  Parrata que, de xut ras, fort i creuat fa inútil l’estirada del porter Daniel, que ha tingut que recollir, en aquest partit, fins a sis vegades la pilota dels fons de porteria.

De nou empat a tres, i l’espectacle continuà; l’Angulària força un corner al minut 44; el llençà Gallardo passat, i molt atent Oscar, lliure de marca, afusella de nou inapel·lable el que seria la remuntada de 3-4, que serveis per anar al descans.

A la represa, tres gols més. Dissabte es va gaudir d’allò més a Solsona.

Els locals surten també decidits a vendre cara la derrota, i al minut 51, Escolies, es filtra pel mig de la defensa i estableix de nou l’empat a quatre.

Però els forasters no es conformen amb l’empat, van per la victòria, i l’encarregat de donar el primer pas és de nou Oscar, que amb combinació de tota la davantera, aconsegueix desfer l’empat, que ja no es repetiria, 4 a 5 al minut 62.

L’encarregat del marcador va tindre molta feina en bellugar els números, ja que al minut 80, va ser de nou l’Angulària per mitjà de Jonny que el va fer treballar de nou, establint el resultat que ja seria el definitiu de 4-6.

Una tarda memorable per treure’s el barret davant un equip que ho ha donat tot damunt el camp solsonés.

SOLSONA: Soria, Valero, Castillo, Montaner, (Mohamed), Pujol, Abdu, (Vila), Colell, Vendrell, (Pijuan),  Escolies,(Carles),  Sarri, (Aresté).
ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, Jonny, Manel, Baiget, Oscar, Kevin, (Simeó),  Gallardo, Parrata, (Segués), Arrufat, Martin.
GOLS: 0-1, min. 5, Baiget (p); 1-1, min. 7, Valero; 2-1, min. 12, Valero; 2-2, min. 21, Arrufat; 3-2, min. 25, Valero; 3-3, min. 38, Parrata; 3-4, min. 44, Oscar; 4-4, min. 51, Escolies; 4-5, min. 62, Oscar; 4-6, min. 80, Jonny.
ARBITRE: Pastor Lapieza, bé.