dilluns, 22 de gener del 2018

ANGULÀRIA 2 - 2 TORNABOUS

L’ANGULÀRIA NO PASSA DE L’EMPAT

És evident que els d’Anglesola no passen per un bon moment;  aquesta setmana han deixat escapar de nou dos punts davant del Tornabous, equip teòricament inferior, que ocupa les darreres posicions, i al que ens separen 27 punts a la taula.

En els dos últims partits seguits jugats a casa, de sis punts possibles i assequibles, n’hem sumat tant sols dos; bagatge molt pobre comparat amb el principi de temporada que contàvem els partits per victòries, arribant a ocupar la primera posició.

Baiget, iniciant jugada d'atac.

D’una temporada ençà, tot s’ha de dir, se’ns han acumulat una sèrie de circumstàncies adverses que han transcendit en el rendiment i resultats. Sense anar més lluny, en aquest últim partit, tant sols per lesions, hi mancaven cinc jugadors, considerats titulars, a banda de tres més, aquests, per motius familiars.

Si amb això no n’hi havia prou, a la segona meitat, i amb l’únic canvi ja fet, el nostre jugador Aarón ha tingut que ser evacuat amb ambulància, a raó d’estavellar-se amb el genoll damunt una tanca de protecció del camp, en una jugada realment desgraciada i fortuïta. Precisament era quan més pressionàvem buscant el desempat. Si amb deu ja estàs en desavantatge, ens trobem que al minut 85 Llorens veu la segona groga obligada, i ens quedem amb nou. La fatalitat ens ha caigut de ple.

Celebració del gol de l'empat a un, obra de Jonny

El conjunt del partit, tal com indica el resultat, ha estat molt equilibrat; ho ha deslluït el vent, però els perills i ocasions rondaven les dos àrees.

Ha sigut el Tornabous que al minut 40 i per obra de Camats, inaugurava el marcador al rematar un corner.

Però tres minuts més tard, i també a raó d’un altre corner a favor nostre, Jonny posava l’empat al simultani, tot i desviant-lla al fons de la xarxa. Tot això a la primera meitat.

Xavi Segués, lluitant per la possessió de la pilota.

A la represa, i amb l’aire a favor, l’Angulària ha dominat més, però en un contracop, Binefa, al minut 68 ha creuat per banda esquerra una pilota a ras de pal, que ha sorprès al nostre porter Adrià. Altra vegada a remolc.

Tot seguit ha vingut la lesió desafortunada de Aarón, que ha tingut que ser evacuat al minut 76, però un minut desprès, amb deu, Piore també de corner, saltava per damunt de tots, clavant-la de cap al fons i posant l’empat que ja no es mouria.

Josep Marti "Parrata", guanyant la posició al defensa.

Un partit que, dins de la desgràcia, s’ha lluitat i s’ha fet mèrits per un millor resultat, però les coses són con són, i com a tals s’han d’acceptar.

S’ha de procurar recuperar lesionats, i, si més no, donar entrada a algun nou reforç per cobrir les forçades absències.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Piore, Aarón, Jonny, Baiget, Gallardo, Parrata, Arrufat, Segués, (Manel),  Martin.
TORNABOUS: Albert, Boldú, Youssef, Balasch, Benet, (Tello), Camats, Moha, (Tejero), Bernades, (Caelles),  Binefa, Arrufat, Hamza, (Zamora).
GOLS: 0-1, min. 40, Camats; 1-1, min. 43, Jonny; 1-2, min. 68, Binefa; 2-2, min. 77, Piore.
ARBITRE: Bellver Isern, regular.