dilluns, 20 de novembre del 2017

LA POBLA DE S. 2 - 1 ANGULÀRIA

LA POBLA TRENCA LA BONA RATXA

Equip i tècnics desplaçat a La Pobla.

La jornada 12 de Tercera Catalana no ha estat positiva per l’Angulària. S’ha deixat els tres punts a La Pobla. Una llàstima, ja que ens hem posat per davant al marcador, però no s’ha pogut aguantar la pressió del locals, i quatre minuts més tard ja ens empataven.

Més que una victòria de La Pobla, ha estat una derrota de l’Angulària, pel fet que ha perdut el liderat en benefici de l’Agramunt i el Ponts, que ells sí van guanyar els seus respectius partits.

A la foto, Arrufat i Oscar, iniciant una jugada.
Ho teníem tot a favor, hi anàvem com a favorits amb bastanta diferència a la taula, i vuit victòries consecutives, que ens donava tota la confiança de tornar amb la novena. Plantilla amb suplents suficients per encarar millor l’encontre. Aquesta confiança, tal vegada, ha estat la causa de la derrota. No n’hi prou de sentir-te superior; ho has de demostrar. I diumenge, va estar un factor important, donat que La Pobla, amb menys efectius, va lluitar al màxim i amb més fe en la victòria que l’Angulària. Aquí va radicar  el seu triomf; Els anglesolins no van ser capaços d’aturar l’entusiasme i la fúria dels muntanyencs. L’únic que beneficià als locals, era el factor terreny de joc; el camp de terra, que és un dels tres únics que encara es mantenen en el nostre grup. Però tampoc es excusa. Senzillament La Pobla hi va posar allò que cal, per amarrar els punts. Els jugadors i tècnic haurien de reflexionar i fer una mica d’autocrítica del perquè d’aquesta derrota inesperada.

Bryant, autor d'un gol, disputant la pilota a un defensa.
Tot i que al minut 10, era l’Angulària el que es posava per davant, per obra de Bryan, en una bona combinació per banda esquerra amb Oscar, no va durar gaire l’alegria, ja que quatre minuts mes tard, en una falta escairada i posada dins l’àrea gran, en un embolic, Molleví l’introduí al fons de porteria.

Manel, creant jugada prop de la seva àrea.

El domini i ocasions era altern, amb certa major intensitat per part dels locals, i els nostres, que no trobaven massa el seu lloc al camp,  ni jugar al ritme que ens tenen acostumats.
Fruit d’aquest desconcert, arribà el 2-1 al minut 42. Un contracop per banda dreta, fa que des de prop de l’angle de corner, un bon centre es rematat en planxa per Rachid Ben, imparable a boca de gol, encara que en nostre porter la fregués. La Pobla ja havia donat la volta al marcador amb un resultat que ja no es mouria, per sorpresa dels de l’Urgell.

Corner, que a punt estant de rematar Piore i Radu. No va entrar.

En la segona meitat, l’Angulària va voler, però no va poder.  Van haver-hi ocasions per empatar, que no van entrar per culpa del bon porter Armada. Però també la Pobla va disposar de les seves, en les mateixes circumstàncies, però ells ja anaven guanyant, i lo important era mantenir la renda que van aconseguir aguantar fins el final. En el conjunt del partit, victòria justa de La Pobla.
Hem perdut el liderat, però tant sols un punt ens separen de l’Agramunt i Ponts, punt a recuperar, esperem, en els propers partits.

LA POBLA: Armada, Ben, Sanchez, Molleví, Cissé, Centeno, Farré, Gasa, (Llebot), Toudani, Gustavo, Drammeh.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Piore, Omar, (Segués), Jonny, Manel, Oscar, Kevin, (Martin), Gallardo, Arrufat, (Aaron),  Bryan, (Toldrà).

GOLS: 0-1, min. 10, Bryan; 1-1, min. 14, Molleví; 2-1, min. 42, Rachid Ben.