dilluns, 13 de novembre del 2017

ANGULÀRIA 3 - 2 ARBECA

VICTÒRIA MOLT SOFERTA

La jornada 11 de Tercera Catalana ha servit per posar a prova la capacitat de sacrifici que te l’Angulària.

El partit davant l’Arbeca ha acabat en victòria, però no ha estat fàcil, ni molt menys, s’ha tingut de suar d’allò més per sumar els tres punts. Per Anglesola ha passat un dels equips que millor futbol han fet i més ganes hi ha posat en lo que va de temporada. Anaven a totes durant tot el partit, sense deixar que l’Angulària es distanciés al marcador, ja que gol que marcaven els locals, gol que ells igualaven; i així fins un quart d’hora de la fi, en que el 3-2 ha pujat al marcador, i ja no s’ha bellugat.

Un partit molt igualat, on l’Arbeca ha sorprès en tots els aspectes; donada la posició a la taula, i la diferència de punts que ens separa, semblava un equip més assequible, però ningú ha vist la victòria assegurada fins el xiulet final; i és que podien empatar, fins i tot remuntar en qualsevol moment. S’ha vist un gran partit, en que els dos conjunts buscaven la victòria, sense cap mena d’especulació.
Bryan, disputant una pilota amb un defensa.
També es cert que a raó de lesions  o sanció, mancaven dos defenses i dos davanters, que minvament el global del conjunt, però no és motiu que justifiqui el gran partit fet per l’Arbeca, i el gran poder de sacrifici i superació que els nostres s’han vist obligats per tirar el partit endavant, i no veure truncada la ratxa de vuit victòries consecutives. Trenta punts dels trenta tres possibles, és el resultat  del perquè tinguem la sort d’anar líders en solitari.

El primer gol local ha vingut precedit d’una bona jugada creada pel duo golejador Jonny – Oscar. Jonny rep una pilota a mig camp que toca per Oscar i es desmarca; aquest li torna i encara porteria, xuta amb intenció però la rebutja el porter amb el peu, però Oscar, que seguia la jugada, de cap l’empeny al fons. Era el minut 21, i tot estava per fer, degut a la pressió que posava l’Arbeca.
El primer ja el tenim al sac, obra del tandem Jonny - Oscar
Fruit de la mateixa, l’Angulària fa una falta a la línia de tres quarts; l’Arbeca tira d’ofici i la treu ràpidament, amb la defensa descol·locada; va als peus de Rubinat que, lliure de marca, afusellà Adrià al minut 35.  En la propera jugada, el pal salva els locals d’un gol que podia haver entrat. Entre atacs i contracops dels dos conjunts, l’Angulària força un corner al minut 44; el treu Gallardo i un defensor toca la pilota amb la ma, acció que l’àrbitre castiga amb el corresponent penal.  Jonny es cuida de llençar-lo impecable, i el 2-1 puja al marcador, per anar al descans amb aquest mínim avantatge.

Penal transformat per Jonny, que posava el 2-1, i......mitja part.
A la represa, l’Arbeca incorpora el seu golejador Claret, jugador veterà però que no pots deixar-lo sol. A la mínima, ensuma les ocasions, les aprofita i marca. Ho va provar en dos ocasions, i la pilota sortí desviada, però a la tercera no va fallar; al minut 57 rep un passi en condicions, i la creua al fons de porteria, empatant el partit a dos. Sabíem de la seva habilitat, però no l’hem pogut frenar.

Tornar a començar de nou per intentar desnivellar la balança, tasca gens fàcil, a causa del gran perill dels visitants; no podíem descuidar la defensa i a la vegada intentar crear ocasions de gol.

Una disputa de pilota, entre una munió de jugadors, amb l'àrbitre expectant.

Els nostres també s’esforçaven a fons, però l’Arbeca no donava concessions.

Ha tingut que ser al minut 74, quan arribava el 3-2. Omar treu de banda amb la seva força habitual, la penja a l’àrea, la toca Segués, i de cap, Oscar la posa a Jonny escorat que, de fort xut fa inútil l’estirada del porter Espona.

De nou ens posàvem per davant, amb la intenció de no deixar-nos sorprendre de nou. Resultat que s’ha pogut mantenir fins al final, no sense descuidar ni un moment la concentració ni l’esperit de voler amarrar els tres punts.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Piore, Omar, Aaron, (Kevin), Jonny, Oscar, Gallardo, Arrufat, Bryan, (Segués),  Martin, (Parrata).

ARBECA; Espona, Pujol, Preixens, Gonzalez, (Carreira),  Perera, Villalba, Antoni, Recasens, Rubinat, (Claret),  Puig, (Caballero), Sala, (Josa).

GOLS: 1-0, min. 21, Oscar; 1-1, min. 35, Rubinat; 2-1, min.44, Jonny; 2-2, min. 57, Claret; 3-2, min. 74, Jonny.

ARBITRE: Fernandez Aragon, molt bé.