dilluns, 5 de juny del 2017

ANGULÀRIA 1 - 1 ATL. ALMACELLES


TROFEU PEPITO ESTEVE (SEMIFINAL)
 PARTIT D'ANADA



L’Almacelles Atl. quart classificat al Grup 13 de Tercera Catalana,  i l’ Angulària, tercer del seu Grup 14, han disputat a Anglesola el partit d’anada de semifinals del prestigiós trofeu Pepito Esteve, que molt gentilment cedeix cada any la família que porta el seu nom.

Hom creia que no hagués estat possible el poder jugar, donat que tot el dia va estar plovisquejant fins al moment just de començar el partit; permetent-lo disputat amb tota normalitat, i reprenent de nou l’aiguat, una vegada la gent ja era a casa. Un caprici de la meteorologia, que aquesta vegada  ens ha afavorit.

Aquest és un partit d’aquells que dona bo jugar contra equips normalment no habituals, pel fet que estan en diferents demarcacions i que desconeixes, motiu pel qual, sempre dubtes del seu joc i potencial, cosa que fa difícil per l’entrenador, preparar els partits adequadament i atacar-los pels punts més febles. Dificultat que també ha de tenir l’equip contrari.

D’aquí que no ens hàgim fet massa mal, tot i esperant el partit de tornada; el respecte era mutu , evitant no encaixar i procurar marcar algun gol que ens donés avantatge, però fen bo aquell adagi de que “ la por guarda la vinya”, les defenses s’han imposat a les davanteres, a excepció dels dos gols repartits, i a les bones intervencions dels dos porters.

El primer en posar la por al cos i fer moure el marcador ha estat l’ Almacelles, per mediació de Montalban al minut 25, una vegada hagués fet tres rebutjades consecutives el nostre bon porter Guillem, i que no ha pogut evitar que al quart xut molt creuat, el superés sense remissió; alguna cosa no ha funcionat a la rereguarda.



Moment en que la pilota entra al fons de porteria contraria, obra de Hichem.
 
La resposta dels locals no s’ha fet esperar. Nou minuts més tard, al 34 i en ple atac anglesolí, Omar fent gala de la seva potència habitual  al treure de banda un “out”, la posà literalment dins l’àrea petita perquè Hichem s’avancés a la sortida del porter, i de cap la creuà a l’escaire contrari, fent inútil l’esforç del porter Gatell que res ha pogut fer per evitar l’empat.

Els atacs i contracops s’han anat alternant tot el partit, jo diria que gairebé al 50%. El respecte continuava existint, ben arropats en defensa, als davanters els costava deu i ajut disposar de la pilota en condicions i decantar la balança, i si alguna se’n presentà, allí hi havia el porter per evitar-ho. I això serveix pels dos bàndols.

En resum, partit molt igualat en joc, ocasions i gols; per lo que l’empat es pot considerar legítim i just.

Aqui tenim al Marc Llavall, portant a terme la gravació del partit
a un gran nivell, per Angulària TV. Bona feina MARC.
 
Ara, esperar que diumenge marquem un gol més que el contrari, ja que la normativa d’aquest trofeu, els gols en camp contrari, en cas d’empat,  no valen doble, per tant, i per evitar anar directament als penals i jugar la final, és menester superar en gols al rival. Esperem-ho.  

ANGULÀRIA: Guillem, Radu, Valls, Roger, Omar, Aaron, Gabi, (Suena),  Hichem, Dalghi, Segues, (Parrata),  Mamadou.  

ALMACELLES AT.: Gatell, Lozano, Llobera, Pina, Boukazir, (Alonso),  Lagunas, Darraz, Popa, (Visa), Martinez, Lanao, (Edgar),  Montalban.   

Gols: 0-1, ,in. 25, Montalban; 1-1, min. 34, Hichem.

Arbitre: Paris Llobera, molt bé.