dilluns, 29 de maig del 2017

ANGULÀRIA 3 - 2 VVA. DE L'AGUDA

L’ANGULÀRIA TANCA AMB VICTÒRIA,
UNA BONA TEMPORADA

L’ Angulària ha tancat la temporada a casa amb una victòria davant el Vilanova de l’Aguda,  al que es pot considerar  equip revelació de la recent acabada competició, ja que havent estrenat categoria aquest any, l’ha finalitzat en un excel·lent setè lloc.

Malgrat que  ambdós conjunts estaven mancats d’efectius, s’ha pogut veure un bon partit, entretingut, disputat, i incert fins a l’últim minut, donat que la victòria local no ha arribat fins a l’últim sospir.

Remarcar i agrair al mister Xavi, el fet d’alinear de sortida cinc jugadors del poble, amb un altre a la banqueta , que ha jugat la segona meitat. Aquest planter de sis efectius locals,  feia anys que a Anglesola no el veiem, i és un detall a tindre molt en compte de cara a futures temporades; a la vegada que han respòs a un gran nivell, fins al punt d’ajudar a conquerir aquesta tercera posició a la taula. Lloc que ens dona el ple dret de disputar el prestigiós Trofeu Pepito Esteve, que tindrà lloc el proper diumenge, encara sense saber a quin equip ens enfrontarem.

Pel que fa al partit, el primer ensurt l’ha donat el Vilanova ben aviat; corria el minut 10 quant Marcos ha acabat una bona jugada per banda esquerra, i ha batut sense pal·liatius, a Guillem.

Els locals no ho han acusat i, set minuts més tard, Mamadou posava les taules del  1-1 al marcador, quan ha rematat un corner amb valentia; resultat que es mantindria fins a la fi de una  primera part, marcada pel fort vent que, per cert, teníem a favor.

Al descans s'obsequià a tots els assistents un refrigeri a base de coca amb xocolata i moscatell, com a cloenda del campionat.

Reposant forçes per celebrar la victòria.

Aquest factor tant t’afavoreix com et perjudica, ja que pilotes penjades, moltes vegades són difícils de controlar, i és perden

Prova d’això és que la represa ha estat molt més ben jugada pel que fa al nostre equip; traçant i combinant jugades de mèrit, perillant més sovint l’àrea visitant que a la primera part, i que no han tardat en donar els seus fruits.

Al minut 54, Mamadou rep una pilota amb condicions, que la puja per banda dreta i es plantà dins l’àrea, disparant un fort xut que el porter no ha pogut blocar, i Dalghi que seguia la jugada, rematà a plaer fora l’abast de Franco.

Amb 2-1 i l’Angulària ja havia capgirat el resultat i anava a per més. Oportunitats no n’hi ha mancat, i ben bé en el proper quart d’hora podríem estar parlant d’un 4 o 5 a 1, però la falta d’encert ens ha passat factura, ja que quant es perdonen ocasions cantades, normalment passa lo que ha succeït al minut 86. Una contra molt ràpida, ha trobat la defensa avançada i un pel descol·locada; per dos vegades Guillem ha evitat el gol, però al tercer rebuig, Pujol l’ha afusellat literalment. Malgrat els dos gols, el jove porter Guillem ha fet un gran partit.

Mancaven quatre minuts i gairebé els dos equips donaven per bo el resultat, ja que no alterava massa la taula, però en un últim intent, encara que fos pel punt d’honor, i poder brindar l’última victòria a l’afició, en una bona triangulació Dalghi controlà i la passà en perfecta condició a Hichem que, de volea i sense parar, engaltà un fort xut per tot l’escaire, que de cap manera va poder aturar el porter visitant.

Amb el 3-2 al sarró, el Vilanova va tindre el temps just per treure de centre del camp, per que l’àrbitre xiulés la fi del partit.

La satisfacció de la feina ben feta i la culminació d'una gran temporada.

ANGULÀRIA: Guillem, Valls, Roger, Omar, Aaron, Suena, (Arnau),  Parrata, (Gabi),  Hichem, Dalghi, Segués, Mamadou.
VVA. DE L'AGUDA: Franco, (Mascó), Esteve, Marcos, Rossi, Gonzalez, Sabando, Teixeira, Rostas, Samarra, (Soto),  Pujol, Ponce.
GOLS: 0-1, min. 10, Marcos, 1-1, min. 17, Mamadou, 2-1, min. 54, Dalghi, 2-2, min. 86, Pujol; 3-2, min. 89, Hichem.
ARBITRE: Ribot Martinez, bé.