dilluns, 16 de gener del 2017

VILANOVA DE L'AGUDA 3 - 5 ANGULÀRIA

BRILLANT PRIMERA VOLTA

L’Angulària tanca la primera volta amb una golejada al camp del Vva. de l’Aguda, i es consolida a la segona posició de la taula.

En una gèlida tarda, els bastants aficionats que ens hi hem desplaçat, hem gaudit d’una bona tarda de futbol, que, esmolant-nos les mans per treure’ns  el fred, empenyerem als nostres jugadors a guanyar un partit que, a priori, es presentava difícil, donat que al seu camp, el Vilanova està treien uns bons resultats davant equips superiors. Però els nostres han començat amb pla golejador i s’han tret el fred de sobre ben aviat, doncs al minut disset, ja campava el 0-2 al nostre favor, amb gols de Dalghi al minut cinc, i de Oriol al disset.

Els nostres dominaven a plaer de moment, i semblava que acabaria el partit en golejada, tal com així ha estat, però en el decurs del match, s’ha vist alternances al marcador que han fet que l’encontre fos d’allò mes entretingut i emocionant. Els locals, en veure que allò podia acabar en humiliació, han tret força i empenta d’allà on podien, fins al punt de que, aprofitant una certa relaxació visitant, han estat capaços d’arribar al descans amb un just empat a dos.

Manel Porras, un bon reforç en atac, que ja coneixíem.

Destacar que avui debutava Manel Porras com a reforç golejador, un vell conegut de la passada temporada que juntament amb Dalghi i Oriol, han fet estralls a la segona meitat. Una tripleta atacant que ha estat un turment per la defensa local; les arribades eren constants i perilloses, on en tres de les quals, eren superats per la rapidesa dels contracops, tenint que recollir la pilota del fons de porteria i tornar-la a treure del centre del camp, intentant al menys, igualar el tanteig; cosa que no van aconseguir, ja que l’Angulària va anar sempre per davant fins  al xiulet final.

Al minut 49, s’entrenava Porras marcant el seu primer gol, en una gran assistència de Oriol. El 2-4 l’ha firmat Oriol, en una bona jugada del trio atacant, i acabant-la el mateix després de desfer-se d’un defensa i colant-la pel mig de les cames del porter. Era el minut 64.

El Vilanova ha escurçat diferències, mitjançant una falta escairada que el nostre porter Oscar no ha pogut aturar a tir de Fernandes al minut 78.

Els locals es tornaven ha atansar i perillava en algun moment la victòria, però de nou Oriol anotava el definitiu 3-5 i el seu triplet particular.

La jugada l’ha fabricat Arnau, que ha recuperat la pilota a mig camp, veient l’arrencada  de Porras li centra en condicions, perquè aquest la passi en paral·lel al costat dret on venia llençat Oriol, que l’ha creuat imparable al fons de la xarxa.

Un gran resultat per segellar la primera volta en un digníssim segon lloc en solitari.

VVA. DE L'AGUDA: Franco, Esteve, Bernaus, Fernandes, Gonzalez, (Campabadal),  Martins, Teixeira, (Javier),  Rostas, Brusi, Vicent,(Aumedes),  Aguiar, (Sabanes).
ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Feher, Omar, Aaron, Oriol, Arnau,(Gabi), Porras, Dalghi, (Suena), Segués, Mamadou.

GOLS: 0-1, min. 5, Dalghi; 0-2, min. 17, Oriol; 1-2, min. 34, Kevin; 2-2, min. 42, Rostas; 2-3, min. 49, Porras; 2-4, min. 64, Oriol; 2-5, min. 83, Oriol.

Arbitre: Veloz Lopez, regular.