dilluns, 30 de gener del 2017

OLIANA 3 - 2 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA NO POT A OLIANA

La jornada 19 no ha sigut propicia pels anglesolins, i a tingut que venir de buit d’Oliana, sumant la segona derrota en lo que va de temporada.

S’ha perdut l’oportunitat de refermar-nos en la segona posició de la taula , i hem estat superats pel Vallfogona  que no ha fallat davant el Vva. de l’Aguda, passant a ocupar doncs la tercera plaça. Aquest segon lloc, el podem recuperar precisament el proper dissabte, ja que juguem al camp del Vallfogona;  i si som capaços de vèncer, haurem esmenat  l’ensopegada  i passar de nou a segona posició; serà difícil, però s’ha d’intentar.

Pel que fa al partit, ha estat molt equilibrat, i el resultat mes just hagués estat el repartiment de punts, donat que cap dels dos pot dir haver estat superior a l’altre, però els resultats els marquen els gols, i l’Oliana s’ha trobat amb el tercer quan menys ho esperava. Un golàs difícil de veure en aquestes categories. Des de molt lluny, Bartolo ha engaltat un gran xut, que s’ha colat per tot l’escaire, i que seria el que donaria la victòria als muntanyesos.

Com dic, una part per cada equip. L’Angulària s’ha avançat al minut 13 per obra de Hichem, davanter centre que debutava avui, i que ha marcat per partida doble; una bona incorporació per reforçar la davantera. Dos gols que han estat insuficients, degut també a la baixa per sanció de dos defenses, considerats titulars i que vulguis o no, repercuteix en la cobertura.

Al minut 20 ja ens han empatat a càrrec de Abdenour, que també n’ha fet dos; el segon al minut 49 en que ja cobraven avantatge; però tres minuts mes tard, al 52, de nou l’empat, com he dit, de Hichem.

A partit d’aquí, els locals ens han pressionat mes i el domini territorial, en bona part, era seu.

Però l’Angulària tampoc abaixava els braços, i buscava algun contracop per augmentar el seu caseller,  cosa que no ha pogut aconseguir en la resta del temps, degut a una bona i contundent defensa que barrava qualsevol intent.

La sentència definitiva que representava que els tres punts es quedessin a Oliana, com he dit al començament, l’ha fabricat Xavier Bartolo al minut 69, que aprofitant un rebuig de la defensa, des de molt lluny i amb l’esquerra, ha enganxat una volea espectacular que s’ha colat com una exhalació per l’escaire dret del bon porter Eric.

A procurar recuperar l’ensopegada, el proper dissabte al camp d’un rival directíssim, com és el Vallfogona de Balaguer.

OLIANA: Espuga, Bullich, Sala, Bartolo, Bentoldrà, Abdenour, (Ribera),  Bernaus,(Puig), Pujantell,(Ruiz), Vila,(Mario), Oussama,(Cercos),  Alexis.

ANGULÀRIA: Eric, Feher, Roger, Omar, Porras, Arnau, Bonache,(Marcelo),  Hichem, (Gabi), Dalghi, Segues, Mamadou.

Gols: 0-1, min. 13, Hichem; 1-1, min. 20, Abdenour; 2-1, min.49, Abdenour; 2-2, min. 52, Hichem; 3-2, min. 69, Bartolo.

Arbitre: Gomez Juste, be.