dilluns, 27 de maig del 2019

VERDÚ 1 - 7 ANGULÀRIA

GOLEJADA DEL CAMPIÓ

En l’últim partit de la temporada, l’Angulària va golejar al cuer Verdú, amb gols de tota mena.

No va tenir pietat del rival i malgrat ja tenir el campionat assolit tres jornades abans, va desplegar un joc vistós i mol seriós, que va fer la delícia dels aficionats desplaçats a Verdú.
Celebració del primer gol.

Tot i no haver-hi res en joc, els dos equips van competit al seu nivell, i va ser el Verdú qui va obrir el marcador al minut 8, en una bona jugada que va culminar Mohamed Douz.

La veritat que el Verdú va plantar cara i va aguantar fins que les forces van poder, però a mesura que passaven els minuts, l’Angulàra, més preparat físicament, anava imposant el seu domini i joc. Així, al minut 24, Oscar s’estrenava amb el primer dels quatre gols que el proclamarien pitxitxi de la categoria, superant per un al seu competidor Reig de l’Oliana.
Pilota disputada, quan encara estaven frescos.

Quatre minuts després, al 28, Dalghi convertiria en gol la millor jugada de la tarda, portada a terme per Selva, que es va desfer de cinc contraris, i la posà en safata als peus del davanter anglesolí. Era el 1-2 i començava la remuntada de lo que seria una segona part dominada clarament per l’Angulària, amb cinc gols de diversa factura.

El tercer dels anglesolins, i segon de Oscar, va vindre precedit d’una internada per banda dreta de Manel, que la va centrar passada, i Oscar, sobre la marxa, l’engaltà  dins al minut 51.

L’1 a 4, al minut 60, el transformà també Oscar, amb un llançament de penal, comés sobre ell mateix.
Llençament i tercer gol de Oscar. 1-4

Al minut 72, i en ple domini visitant, el Verdú fou castigat amb falta directa; Oscar volia fer el quart per proclamar-se màxim golejador. I no va fallar; superant la tanca verdunina, feia pujar l’1-5 al marcador, i s’enfilava al cap d’amunt de la taula golejadora.

L’objectiu estava complet, i amb un detall que l’honra, demanà al canvi al mister Jordi Oliveres, perquè entrés un company que no disposa de tants minuts.
Quart gol de Oscar, i objectiu lograt. Pitxitxi.

El sisè per l’Angularia arribà al minut 75 en una jugada desgraciada del Verdú, que Moussa Cissé, amb l’intent de rebutjar una pilota, l’introduí en pròpia porta.

I per arrodonir la golejada, al minut 82, Ivan Marin en jugada individual, s’escorà per banda dreta i  sense massa angle de tir i de fort xut, envià la pilota pel mateix escaire de la porteria defensada per Albert. Un gran gol.

Juanca, el porter menys golejat del grup 14 de 3ª Catalana.

I parlant de porters, destacar la gran temporada que ha fet el nostre Juanca; ha jugat tots els partits i s’ha guanyat el títol honorífic de porter menys golejat del grup 14 de Tercera Catalana. Enhorabona als dos.
Felicitacions als campions. Tant sols faltava el manteig al mister.

Com a conseqüència del títol aconseguit, diumenge vinent jugarem el primer partit de la Copa Catalunya Amateur, contra l’Escola de Futbol Tremp, al seu camp, al haver quedat campió de Quarta Catalana.

Esperem passar la eliminatòria i continuar fins on siguem capaços d’arribar.
Oscar Ximenez, (Xime), el protagonista de la jornada, 4 gols i PITXITXI.

VERDÚ: Martinez, Cisse, Rosselló, Gueye, Diakité, Douz, Roumani, Diarra, Rachid, (Peralta),  Lamine, Xuriguera, (Gabriel).

ANGULÀRIA: Juanca, Mimit, Ospina, Manel, Baiget, Oscar, (Riky),  Selva, Dalghi, (Marin),  Segués, (Segués),  Gallart, Abdoulaye, (Pau).

GOLS: 1-0, min. 8, Douz; 1-1, min. 24, Oscar; 1-2, min. 28, Dalghi; 1-3, min. 51, Oscar, 1-4, min. 60, Oscar, (p), 1-5, min, 72, Oscar; 1-6, min. 75, Cisse p.p.; 1-7, min. 82, Marin.

ARBITRE: Carlos Lavega, be.