dilluns, 5 de novembre del 2018

ANGULÀRIA 1 - 1 TORNABOUS


UN GRAN PARTIT I EMPAT JUST

 

El partit d’aquesta jornada nº 10 de Tercera Catalana, és un d’aquells que fan afició, i justifiquen l’esforç que fan els clubs per mantenir el futbol als pobles.

Tant sols calia veure la quantitat d’aficionats dels dos equips, per endevinar que el derbi veïnal, seria d’allò mes emocionant. I el pronòstic no ha fallat; les dos aficions, han pogut gaudir d’un bon espectacle, el que ens han ofert els trenta dos jugadors que han intervingut.
Rovira i Manel, pugnant per una pilota.

Des del xiulet inicial fins al que donava fi a l’encontre, els dos conjunts han regalat lo millor de cadascun, bon joc, entrega total, entusiasme, emoció, i una motivació enorme i especial per part del Tornabous, que ha vingut disposat a recuperar davant del líder, els tres punts que van deixar escapar la jornada anterior, al seu camp. El Tornabous ha causat molt bona impressió. Just és reconèixer-ho.

De seguida s’ha vist un Tornabous que pressionava als nostres amb força, ben plantats, amb homes de molta envergadura, que no s’arrugaven per res i provaven de donar algun ensurt, com per exemple al minut sis, on el nostre porter ha fet una aturada de molt mèrit. L’Angulària jugava mes la pilota, però no ha estat encertat a l’hora de transformar en varies ocasions. El seu porter també hi ha posat molt de la seva part; es considera un dels millors de la categoria.
Abdoulaye, rematant un corner sense conseqüències.

Total, que el joc i domini estava repartit al mig del camp, amb un lleuger domini local, que no es reflectia al marcador. D’ aquí que s’ha arribat al descans amb el mateix resultat que al començar, d’empat a zero.

A la segona part, hi ha hagut dos canvis importants de sortida; i dic importants, no pel fet que siguin millor que els altres, sinó perquè era el seu debut a l’Angulària. Ivan Marin, procedent de l’Alpicat, i Edgar Gallart que ve del Tàrrega. Dos jugadors de renom que poden aportar molt al club.

Oscar i Ospina, iniciant jugada d'atac.

Amb els canvis, el Tornabous ha desfet una mica els marcatges, i l’Angulària ho ha aprofitat al minut 57. L’àrbitre xiulà falta a favor dels locals en terreny visitant; Santi la llençà la mar de bé, perquè Oscar, s’avancés enmig de la defensa, i posant el cap, feia pujar el primer gol a favor de l’Angulària.

Un avantatge que ens donava un respir, però mancaven molts minuts i  el Tornabous no estava disposat a cedir, doncs se’ls veia amb capacitat i ganes d’esgarrapar algun puntet, si tenien ocasió.
Moment precis en que Oscar posa el cap i marca el gol.

I la ocasió arribà al minut 70, i a fe que la van aprofitar. Una pèrdua de pilota innocent al mig del camp, propicià un contracop molt ràpid mitjançant Ferran Rius, que davant la sortida desesperada del porter, la creuà al fons de la xarxa.

Amb aquest empat el Tornabous posava de manifest la igualtat que durant tot el partit, es va veure damunt el terreny de joc.
Celebració del gol de Oscar.
 

Els vint minuts restants, van ser un intercanvi d’ocasions, que podien beneficiar a  un o altre, encara que les dos mes clares les va tindre l’Angulària, quan tenia tancat el contrari, però la pilota no va poder entrar per culpa del bon porter Balasch.

Les dos noves incorporacions: Edgar Gallart i Ivan Marin.
Repartiment de punts, en un gran partit que, objectivament parlant, crec és el resultat mes just. Ningú mereixia perdre.

Amb aquest empat, l’Angulària, amb un partit menys, continua al capdavant de la taula, emparellat amb La Seu, que també ha empatat.
 
Destacar  el bon arbitratge del Sr. Brian Zaballos, el qual i amb la col·laboració dels jugadors, ha passat desapercebut, sense ser protagonista; i això ho diu tot.
Felicitacions i bona armonía entres els dos equips, a l'acabar el partit.
 
ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Jony, (Riba), Manel, (Segués), Ospina, (Gallart), Oscar, Teixé, (Marin), Chica, Arrufat, Mamadou, Abdoulaye.
TORNABOUS: Balasch, Boldu, (Moha),  Jordi, Camats, Benet, (Isla),  Cahelles, Rovira, (Batalla),  Bernades, (Novell),  Rius, Simeó, Orno, (Labiad.
GOLS: 1-0, min. 57, Oscar; 1-1, min. 70, Rius.
ARBITRE: Brian Zaballos; molt bé.