dimarts, 20 de febrer del 2018

GUISSONA 6 - 2 ANGULÀRIA


                                                        PARTIT PER OBLIDAR

El Guissona ha golejat estrepitosament a un Angulària desconegut, i s’ha endut la derrota més dolorosa de tota la temporada.

Han fet el pitjor partit en lo que va de competició, davant un Guissona que en el partit d’anada, a Anglesola, marxaven també amb un 6-2 en contra; res a veure amb lo que hem vist en aquest encontre.

I per cert, aquesta vegada no es pot donar la culpa a la falta de banqueta; s’han pogut  fer fins a quatre canvis, que tampoc han ajudat a millorar  la segona meitat.


Celebració del primer gol, obra de Baiget

Semblava que aquest partit seria fàcil,  i aquest és el gran pecat de l’Angulària; donada la gran diferència de punts que ens separa a la taula, però res més lluny de realitat; el Guissona ha fet lo que s’ha de fer, implicació, ganes de jugar a futbol, voluntat, i per damunt de tot, córrer. Que és precisament lo que li ha faltat a l’Angulària. D’uns partits ençà, s’acusa una desgana i desmotivació incomprensibles, difícil d’entendre’s, i menys mal que encara mantenim la tercera posició....., imaginem-nos si estiguéssim del mig per avall.

Pilota dividida al centre del camp.

Per evitar mals majors, i poder parar aquesta davallada que s’observa últimament, la junta, en reunió d’urgència, ha optat per substituir l’entrenador, que no vol dir que sigui ell el culpable de la situació, però es la possible solució més fàcil per intentar inculcar una mentalitat diferent i recuperar la motivació necessària per tornar a ser un equip de referència. Donar les gràcies al Sr. Xavi Jovani per la seva entrega i dedicació, però que a vegades les coses no surten com un voldria.




Manel, guanyant la posició a dos jugadors contraris.
 
El seu lloc l’ocuparà el Sr. Pol Sellés, al qual li donem la benvinguda i li desitgem tingui l’encert en aquesta nova etapa, per poder portar a bon port i redreçar aquest Angulària, equip que ha demostrat sobradament la seva vàlua, i que actualment, passa per uns moments baixos.

Jony Ospina, en el seu debut amb l'Angulària
 
Ens hem avançat a Guissona amb un gran gol de Baiget al minut 11, per tot l’escaire; però a partir d’aquí ha estat el Guissona que a portat el pes del partit, i han anat caient els gols, inexplicablement, un rere l’altre. L’Angulària no estava per la labor.

I el porter no ha tingut la seva millor tarda.

L’empat a un ha arribat d’una falta que ha desviat la barrera; el 2-1 obra d’Areny, al resoldre un embolic dins l’àrea; el tercer i el 4-1, els ha materialitzar Comelles. Manel, al minut 77 escurçava diferències i semblava que podríem reaccionar, però no, han estat Gomà de nou, al minut 82 que feia pujar el 5-2, i per arrodonir el resultat que van rebre al partit d’anada, Ollé al minut 89 posava el 6-2 definitiu.
El grup i la pancarta dels Angulàvers.
 

Com he dit a la capçalera, un partit per oblidar.

Esperem que el nou mister sigui un revulsiu per redreçar els ànims, i revifar el bon futbol a que ens tenien acostumats. Sort Pol.
 
GUISSONA: B. Corneliu, Valles, (Sorin), Vilardell, Gomà, Areny, Comelles, (Nabil),  Rodriguez, Bosch, (Calafell),  Perez, (Ollé), Pastor, (Cármara),  Silviu.
ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, Piore, (Martin),  Jony, Manel, Baiget, Oscar, (Segués),  Kevin, (Radu), Mimit, (Gallardo),  Ospina, Arrufat.
GOLS: 0-1, min. 11, Baiget; 1-1, min. 27, Gomà; 2-1, min.35, Areny: 3-1, min. 47, Comellas;  4-1, min. 54, Comellas; 4-2, min. 77, Manel; 5-2, min. 82, Gomà; 6-2, min. 89, Ollé.
Arbitre: Gras Roy, malament.