dilluns, 30 d’octubre del 2017

ANGULÀRIA 5 - 1 OLIANA

PARTIT CÓMODE PER L’ANGULÀRIA

En la jornada nou de Tercera Catalana, l’Angulària no ha tingut que esforçar-se massa per fer-se amb els tres punts i golejar  l’Oliana. Ha estat un partit molt plàcid pels locals, pel fet que des del minut primer ja han començat amb superioritat numèrica. Els muntanyencs ja venien amb els onze jugadors justos, però la fatalitat ha volgut que en els vestidors i abans de saltar al camp, un component visitant sofrís un ensurt a la vista que l’ha privat de començar l’encontre i deixar els companys amb inferioritat.

Didac, iniciant jugada per banda esquerra.
Aquesta circumstància i la teòrica superioritat dels locals, segons marca els punts que els separa a la taula, han fet que el partit fos de clar domini anglesolí, i que en cap moment perillés la victòria, jugant-se gairebé tot el match en terreny de l’Oliana.
Han estat cinc gols, com ben bé podien haver estat set o vuit, ja que tant sols a la primera part,  s’ha estavellat tres pilotes als pals.
Gairebé podem dir que aquest partit no passarà a la història, i que els tres punts hauran estat uns dels menys complicats de guanyar.
Jonny dedicant el seu gol a l'afició.
 L’Oliana hi posava ganes i poca cosa mes; l’esforç que representa el tenir que suplir un company durant els noranta minuts, fa que, encara que ho intentis, tens al davant un bon equip que aquest any sap al que juga, i no dona cap opció al contrari, sense mirar el nom ni la classificació del contrincant. Gaudeixen jugant i fan gaudir a la parròquia, elaborant jugades de molt mèrit, que, en bona part es veuen compensades amb el gol.
Manel, felicitat pels companys al fer el seu segon gol
Els cinc gols locals, han estat tots en jugada elaborada; tres a la primera meitat, obra del local Baiget al minut 14; tres minuts més tard Manel feia el primer del seu doblet, i al minut 44, Jonny feia pujar el tercer d’un xut creuat. Pràcticament, els tres davanters ja havien marcat cadascun un gol, i anaren als vestidors amb un marcador clar de 3-1. Segons el joc ofert, un resultat just tirant a curt. A la segona part, tres quarts del mateix, entraren els cinc jugadors que esperaven torn a la banqueta, sense que restés qualitat al partit. No per ser suplents vol dir ser inferiors, ni molt menys.
Martin, exultant, despres de marca el cinqué.
El 4-1 ha arribat per obra de Manel, al rematar de cap un centre sota pals, gol que ja feia mes justícia al futbol que es practicava. I el 5-1 l’ha afusellat Martin de xut ras i potent, que no ha pogut evitar el voluntariós porter Francesc.

Com dic, l’Angulària, jugant a mig gas, ha sumat tres punts més i ha superat al Ponts, al que estava emparellat al primer lloc junt amb l’Agramunt, al haver empatat a casa davant el Barbens. Ara ja tant sols som dos co-liders, l’Agramunt i l’Angulària, empatats al primer lloc.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, (Toldrà),  Piore, (Segués),  Omar, Jonny, (Kevin),  Manel, Baiget, (Bryan),  Gallardo, (Aaron),  Didac, Arrufat, Martin.

OLIANA: Francesc, Espuga, Gerard, Bullic, Bartoló, Said, Bentoldrà, Ali Ben, Taoufik, Cercós.

GOLS: 1-0, min. 14, Baiget; 2-0, min.17, Manel; 2-1, min.26, Cercós; 3-1, min.44, Jonny; 4-1, min. 56, Manel; 5-1, min.60, Martin.

ARBITRE: Boix Alves, Bé.