dimarts, 12 de setembre del 2017

ANGULÀRIA 3 - 2 SOLSONA B.

VICTÒRIA TREBALLADA

En la segona jornada de Tercera Catalana, l’Angulària ha aconseguit  la segona victòria, aquesta vegada a casa, davant el Solsona “B”, sumant tres punts més per estar al grup de dalt, juntament amb La Pobla i Agramunt, que ens avantatgen per la diferència de gols.
Malgrat el vent com a protagonista, s’ha pogut veure un partit de futbol molt disputat i emocionant fins al final, ja que els locals han tingut que remuntar un gol encaixat al minut 38, obra de Solé.
La primera part, tot i en vent en contra, l’Angulària tenia el partit controlat, amb ocasions per haver marcat dos o tres gols, i que el bon porter Colell ha desbaratat, però en una de les poques arribades del Solsona, ha forçat un corner que ha representat el 0-1. Els visitants han aguantat el resultat, per anar als vestidors amb un marcador que no feia justícia al joc que desplegava per terra l’Angulària. Ja se sap que quan perdones, amb algun contracop, pot passar un ensurt com aquest, que et posa el partit molt costa amunt.

Didac, iniciant jugada per banda esquerra.

Però a la represa, s’han canviat les tornes. Els locals, sense renunciar al joc de toc, es veien ara afavorits per l’ajut del vent, que amb un Solsona tancat al seu camp, s’endevinava  que ben aviat, l’Angulària estrenaria el seu marcador.
Havien passat cinc minuts, quan en una bona triangulació,  Jony  ha encarat porta amb rapidesa, i una vegada dins l’àrea, el defensa l’ha tingut que parar amb falta, que l’àrbitre no ha dubtat en assenyalar el corresponent penal. Pena màxima que ha llençat el mateix jugador a ras de pal, fent inútil l’estirada del porter. L’empat ja era un fet, i les coses ja pintaven millor.
Pel Solsona, l’empat ja li anava bé, ja que continuava jugant obligat a la defensiva, a l’espera d’una altra jugada similar el seu gol; dic obligat perquè els locals no els donaven treva, assetjant amb perill la porteria en busca del desempat.

Xime, controlant una pilota al mitg del camp.

El bon ofici dels solsonins, dificultava als últims metres la remuntada, doncs hem tingut que esperar fins al minut 71 per desfer la igualada. Del 2-1 se’n ha encarregat Martin, que havia entrat de refresc set minuts abans. Com a lateral dret, ha pujat la banda per plantar-se davant la sortida desesperada de Colell, i amb una espectacular vaselina, la clavà al fons de porteria,  donant l’avantatge al locals, que, des d’estona anaven buscant.
Amb la moral una mica tocada, el Solsona no ha pogut evitar que, sis minuts més tard, Baiget acabés una bona jugada de conjunt per banda esquerra, i li colés un gol calcat a l’anterior, per damunt dels braços, al venut porter visitant.

Baiget, combinant amb Jony, autors d'un gol cadascú.

Era el minut 77, i amb el 3-1, l’Angulària ha acusat una mica la manca de banqueta, i la zona central cedia una mica més el control que, a la desesperada, forçava el Solsona; i ha estat per aquest motiu que, perdut per perdut, s’ha llençat en busca de retallar diferència; cosa que han aconseguit al minut 83. Un jugador de mig camp, s’ha desfet de varis contraris fins arribar quasi a la línia de corner, i centrant amb molta precisió, Valero de cap, ha fet un gran gol que res ha pogut fer el nostre porter Adrià.
Aquests minuts finals has estat intensos per ambdós conjunts, però l’Angulària confiava en el seu potencial i la convicció d’amarrar els tres punts que el continuessin fent gaudir d’aquesta privilegiada tercera posició.
A la foto, el jugador local Parrata, guanyant la posició a un defensa.

Així ha estat, arribant al xiulet final, i rebent els jugadors locals la merescuda ovació que l’afició els hi ha dedicat per aquesta victòria tant treballada.

ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, Aaron, (Martin), Jony, Baiget, Xime, Gallardo, Julià, Dídac, Arrufat, Segués, (Parrata).

SOLSONA B. Albert, Valero, Solé, Colell, Moreno, Aresté, (Guillem) Pujol, Plans, Escolies, (Pijuan),  Ballara, (Estany), Aleix.

Gols: 0-1, min. 38, Solé; 1-1, min. 50, Jony (p); 2-1, min. 71, Martin; 3-1, min. 77, Baiget; 3-2, min. 83, Valero.

ARBITRE: Ballesté Muñoz. be.