dilluns, 17 d’octubre del 2016

CERVERA 0 - 1 ANGULÀRIA

NOVA VICTÒRIA A DOMICILI

La jornada 7 de Tercera Catalana ha deparat per l’Angulària una nova victòria a domicili; aquesta vegada al camp del Cervera.

Triomf mínim però suficient per sumar tres punts i guanyar un lloc a la classificació, tot i aprofitant l’ensopegada de La Pobla a casa, davant el Bellcairenc. Cinquè lloc compartit amb el Ponts i la mateixa Pobla.

L’Angulària ha tret profit del mal moment del Cervera, segon per la cua i amb tant sols un punt, per endur-se els tres  en disputa.  Sense fer un gran partit, ha fet lo just i necessari per mantenir la porteria a zero i marcar un gol a càrrec d’Oriol, el golejador de l’equip.

Amb l’onze habitual i sis jugadors de casa, s’ha vist una primera meitat, dominada lleugerament pel l’Angulària, que ha disposat de bones ocasions per marcar, però no s’ha reflectit al marcador, a excepció d’una que els nostres han cantat gol, dient que la pilota havia traspassat la línia, però que l’àrbitre no ha concedit. Un gol “fantasma” marcat per Dalghi, que no ha transcendit.

En aquesta part, el Cervera, ha xafat en poques ocasions l’àrea visitant, i quan ho feia, una contundent i segura defensa, desbaratava lo que podia representar un perill pels interessos dels anglesolins.

I amb aquest incert resultat d’empat a zero s’arribà al descans per reposar noves energies i alguna tàctica per desencallar el marcador, i decantar-lo a favor dels grocs-negres urgellencs.

Als tres minuts de la represa, ja figurava al simultani el 0-1 favorable a l’Angulària, fent bona la intenció de bellugar-lo.

Com ja comença a ser habitual, en la majoria de partits, l’encarregat de ficar-la dins, va ser Oriol, que acabant una bona entesa amb Dalghi, va empalmar un xut impressionant de fora l’àrea, que es va colar com un obús pel mateix escaire esquerre de la porteria defensada per Estany; imparable d’aturar.
A la foto Roger Martí, impedint una jugada d'atac.

A partit d’aquí i a fi efecte de voler sentenciar, l’Angulària va continuar buscant el camp contrari, sense encertar les diferents ocasions que va propiciar fins prop mitjans la segona part.

Va ser aleshores el Cervera el que, perdut per perdut, avançar  línies i es volcà  en busca de l’empat, si mes no.

Van ser uns quinze minuts on la defensa i porter visitants va ser posats a prova, per aturar els perills que se’ls venia damunt, però una vegada més, la rereguarda va estar a l’alçada que l’afició te depositada en ella,  tancant a pany i forrellat el rectangle fins al final, fent inútils les incursions locals, i  evitant la pèrdua de cap dels tres punts que ja tenien al sarró.

Tres punts molt treballats, pel fet de poder mantenir la renda mínima del 0-1, i situant-se en la part alta de la classificació.

CERVERA: Estany, Toldrà, Segura, Casajuana, Dalmases, Kirilov, Jaouad, Estany, Kabouri, Kone, Montcusí.

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Feher, Roger, Omar, Oriol, Jonatan, Dalghi, (Arnau), Segues, (Suena),  Mamadou, (Gabi),  Gaston.

Gol: 0-1, min. 48, Oriol.

ARBITRE:Jaume Ruiz Tellez, be.