dilluns, 1 de febrer del 2016

IVARS D'URGELL 1 - 3 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA S’IMPOSA A DOMICILI

Abdoulaye, un gran jugador i millor persona, que ja considerem de la familia.

En el partit corresponent a la jornada 19 de Tercera Catalana, l’Angulària s’ha imposat clarament a un voluntariós Ivars que s’ha vist incapaç de parar el millor joc visitant i posant de manifest que la diferència de vint i nou punts que ens separen, no és per casualitat.

Lo primer a destacar és el pèssim estat en que es troba el terreny de joc de l’Ivars; sense ser d’herba ni de terra, és molt difícil practicar un mínim de futbol  amb garanties, donat que les irregularitats del mateix, no permeten ni control ni floritures de cap classe.

Els primers en inaugurar el marcador han estat els locals als cinc minuts, aprofitant la manca de posició de l’Angulària que encara no s’havia assentat ni al terreny ni als llocs; el seu autor Mohamed Bouzidi. Aquest gol ha desvetllat als anglesolins, pensant que se’ls hi podria complicar les coses. És lo que tenen aquests partits que, jugant contra un rival teòricament inferior i ocupant lloc de zona perillosa, treuen la força i l’esperit de lluita màxims, com per donar  un ensurt a qualsevol equip punter.

Conscients els nostres d’aquesta possible relliscada, han començat a intentar jugar de manera pràctica, dins de lo que el camp permetia; i al minut disset, Oriol, rebent una bona passada d'Ibra, no la desaprotita, i en una de les seves habituals jugades, bombeja la pilota per damunt del porter i posa la igualtat al marcador.

Amb un joc bastant equilibrat, i amb ocasions per ambdues parts que els porters han neutralitzat, s’ha arribat al descans. Aprofito per destacar la bona actuació del nostre porter Oscar, que ha ajudat en bona part, ha amarrar el triomf.

A la represa s’ha vist certa superioritat visitant, controlant el partit i jugant bona part del temps en camp de l’Ivars, i la prova és que al minut 47, al segon corner consecutiu, Gaston, aprofitant la seva envergadura, s’alçà per damunt de tots, i la creuà al fons de la xarxa. Amb 1-2 començava un altre partit que s’ha decantat del costat de l’Angulària. El millor joc i clares ocasions, anaven a càrrec foraster, però l’Ivars també ha tingut les seves que, com he dit, el nostre porter Oscar ha evitat el tornat ha recollir la pilota del fons.

L’Angulària, ben arropat en la cobertura, sortia al contracop sense èxit, fins que al minut 76, Oriol ha forçat un penal, que llençat magistralment per Porras, ha fet pujar el 1-3 al marcador; resultat amb que es tancaria el partit.

Els nostres, avui, ens han brindat una molt millor versió de la que ens van oferir diumenge passat contra el Ponts.

Aquests tres punts ens reafirmen a la tercera posició, distanciant-nos de vuit,  del quart, el
Vallfogona de Balaguer; equip que els visitarà la propera jornada i que és preveu un partit molt interessant, esperant poder mantenir la imbatibilitat local que, fins avui estem defensant.