dilluns, 16 de novembre del 2015

CERVERA 3 - 3 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA SEGUEIX SUMANT A DOMICILI

En partit corresponent a la jornada 11 de Tercera Catalana, l’Angulària no va poder continuar en la seva bona ratxa de victòries  consecutives  fora de casa; a punt va estar d’aconseguir-ho, ja que mancaven tres minuts per l’acabament del match i guanyaven per 2-3, però un rigorós penal per unes mans involuntàries d’Abdoulaye i que va transformar Bryan, van impedir als anglesolins endur-se’n els tres punts.

L’ encontre va ser molt vistós i entretingut, jugat de tu a tu i amb dos equips buscant   la victòria, incerta fins al final; l’alternança en el moviment del marcador el va fer apassionant i atractiu, ja que sis gols donen molt de sí.

El partit es podria considerar bastant equilibrat, a excepció dels primers vint-i-cinc minuts de la segona part, on els visitants van ser molt superiors i podien haver golejat i sentenciat el duel; van disposar de mes domini i ocasions per distanciar-se al marcador, però el Cervera es va defensar amb tot, salvant gols que ja es cantaven i que junt amb l’ajut dels pals, van poder salvar els mobles i tornar a posar-se al partit.

La primera part molt igualada, en la que ha estat el Cervera el primer en avançar-se al marcador per mitjà de Toldrà al minut 21, el empènyer un mal rebuig de la nostra defensa en el llançament d’una falta.

L’empat no ha trigat pas massa en arribar, ja que al min. 32, el nostre golejador Oriol, s’ha desfet del seu marcador, creuant la pilota fora l’abast de Ramell. Un bonic gol que igualava i justificava lo que havia estat el global de la primera part.

Amb l’ 1 a 1 s’arribava al descans, esperant una propera, mes resolutiva.

La primera mitja part de la represa, com he dit abans, ha estat dominada per l’Angulària, encara que de les múltiples ocasions tant  sols  se’n ha pogut transformar una. Aaron ha desfet l’empat d’un xut ras i creuat al minut 53 aprofitant el rebuig de la defensa local.

En ple domini visitant el Cervera aprofità un contracop molt ben portat, que ha finalitzat Boubacar al minut 64, afusellant al nostre porter Oscar i tornant ha posar en taules un partit que ja tenia que estar resolt.

Encara que els tres gols forasters han estat tots bonics d’execució, el que ha estat el 2-3 ha sigut, al meu entendre, el millor. Minut 80; Ibra agafa la pilota a mig camp, dribla a tot el que es posa per davant, i sobre la línia de fons la centra perquè Porras, que seguia la jugada, l’empenyi al fons de la porteria; un gran gol que semblava era el definitiu per treure els tres punt de Cervera.

Doncs no ha estat així, ja que l’infortuni o el desencert de l’àrbitre, que en global ha estat bastant be, en aquesta ocasió no ha estat a l’alçada, ja que fent cas a les protestes dels jugadors locals, ha assenyalat un penal mes que dubtós d’unes mans apegades al cos d’Abdulaye. Ja era el minut 87, i del seu llançament se’n ha encarregat, tal com he dit, Bryan, establint l’empat definitiu i traient el bon gust de boca que ja assaboria l’afició de l’Angulària.

No obstant però, encara hem disposat d’una última ocasió; un xut que ha rebutjat el pal obra d’Oriol, verdadera  mala sort.

L’important és anar sumant, i si és a domicili molt millor.

CERVERA: Ramell, Toldrà, Niubó, Segura, Borda, (Moussa),  Dalmases, (Jaouad), Puig, (Aziz), Cissé, (Mesas), Bryan, Feher, Boubacar, (Kone).

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Valls, Aaron, Oriol, Ibra, Aliou, (Omar), Porras, (Marti), Abdoulaye, Alex, (Younes),  Gaston.

Gols: 1-0, min. 21, Toldrà; 1-1, min. 32, Oriol; 1-2, min. 53, Aaron; 2-2, min. 64, Boubacar; 2-3, min. 80, Porras; 3-3, min. 87, Bryan (p).

Arbitre: Sanfeliu Grau, be.