RIALP 1 - 2 ANGULÀRIA

BRILLANT VICTÒRIA A DOMICILI

Josep Marti, jove debutant local, aquest any a les files de l'Angulària
A la foto de dalt, l'Oscar i el Jordi, fidels seguidors a Rialp.

En partit corresponent a la setena  jornada de Tercera Catalana, l’Angulària ha recuperat la credibilitat guanyant a casa d’un potent equip com el C.F. Rialp, conjunt que ens superava a la taula i cridat a ser un dels aspirants a les places d’ascens.

Sota les ordres de Xavi Castillejo, tots els jugadors que van participar, van fer un dels millors partits de la temporada, recuperant la fam d’equip guanyador, pressionant al contrari sense deixar-lo pensar i demostrant un punt d’honor encomiable que va sorprendre a propis i estranys , especialment als muntanyesos que no s’acabaven de creure com eren superats en totes les línies i que al minut setze ja anessin per sota en el marcador.

Els que ens hi vàrem desplaçar ens vam veure compensats del llarg viatge per aquesta fabulosa tarda-nit que ens van regalar els nostres jugadors. Avui no hi ha res a retreure, ans tot lo contrari, ens traiem el barret per l’esforç que demostraren del primer a l’últim minut.

Ha estat l’altra cara de diumenge passat que ens van volar dos punts a l’últim minut. En aquesta jornada, s’han recuperat els tres a l’últim sospir, al minut 89. Tot una proesa, tenint en compte el potencial del rival i en el seu propi terreny.

El global del partit es pot resumir en que es va lliurar una gran i noble lluita de noranta cinc minuts que es va decantar pel costat del qui mes s’ho mereixia, ajudats en certa manera per l’expulsió d’un jugador local al rebre dos grogues.

Tot i així va ser quant, jugant amb deu, ens van fer el gol de l’empat, cosa que demostra la intensitat posada pel Rialp, que de cap manera es resignava a perdre davant un Angulària teòricament inferior.

Com deia, en un començament pletòric que va durar tot el partit pels dos bàndols, van ser els nostres que en una combinació Alex-Oriol, aquest últim va engaltar una mitja volea, fent entrar la pilota per tot l’escaire fora l’abast del bon porter Armada, un dels millors elements damunt del camp. Amb aquest 0-1 ens anàrem al descans, justament un minut després d’haver estat expulsat el local Carbones.

A la represa va ser l’Angulària que va intensificar mes el domini, amb mes arribades de perill, que va neutralitzar el porter. Però com sol passar, de lo que podia ser el 0-2, es va convertir en l’empat, aprofitant un contracop i el bon saber fer del Rialp que no es rendia; era el minut 54 i el seu autor Albert Caselles.

L’Angulària, conscients de que l’empat no era un resultat just i es mereixien quelcom mes, va fer mans i mànigues, per desfer-lo, però com dic, lo Rialp no és un equip qualsevol, i es mantenia ferm per mantenir, si mes no, la igualada; i gairebé ho aconsegueixen ja que el temps s’exhauria i donaven per bo el resultat.

Però en un dels molts corners a que es veien sotmesos, va tornar a intervenir Alex, aquesta vegada posant-hi el cap, per establir el 1-2, que feia justícia al minut 89.

Ho van intentar amb tots els sentits  i al final van tindre el premi dels tres punts, que van fer que la tornada, la trobéssim mes curta, tot i sent prop les deu de la nit.

RIALP: Armada, Serrano, Benavent, Moldovan, Caselles, Cissé, Buhai, (Ramirez), Gonçalves, Besliu, Carbones, Rosell, (Matamoros),

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Valls, Omar, (Marti), Aaron, (Aliou), Oriol, Younes, (Ibra), Porras, Gaston, Abdoulaye, Alex.

Gols: 0-1, min. 16, Oriol; 1-1, min. 54, Caselles; 1-2, min. 89, Alex.

Arbitre: Georgi Vladimirov, be.