dilluns, 7 de setembre del 2015

PONTS 0 - 0 ANGULÀRIA

DEBUT POSITIU

Formació dels dos equips al començament del partit, mostrant la pancarta de no violència que es mostrará tot l'any.
L'Angulària ha començat una nova temporada, amb canvis sustancials en la seva plantilla; fins a deu jugadors han entrat ha formar part de l'equip amb relació a l'any passat, en sustitució de les baixes que, per diferents motius, s'han produït.
Una formació practicament nova, inclos l'entrenador Casti, vulguis o no necessita un temps d'acoplament i assimilació.
Aixó i tot, ahir, varem treure un important punt a domicili, en un partit jugat de poder a poder; els dos equips, amb un joc semblant, mes aviat procuravan no encaixar i treure el perill de la seva zona amb pilota llarga, per si en alguna ocasió els davanters podien crear perill i transformar. A la primera part sobretot, vam disposar d'alguna que no va entrar per verdadera mala sort; la primera la va salvar un defensa sota pals i l'altra es va estavellar al pal.
La segona part va estar mes igualada, on en Ponts també va disposar d'alguna oportunitat, però el nostre porter Rifu va fer aturades de molt mèrit, per mi, el millor dels vint-i-dos, evitant que els tres punts es quedessin a casa i poder esgarrapar un puntet per l'Angulària.
El d'avui, crec ha estat un partit de posta a punt de cara propers compromisos i millorar detalls que de ben segur, no li han passat per alt al mister.
Sumar a domicili sempre és bó, esperant el proper partit a casa contra l'Ivars d'Urgell i poder brindar la primera victòria a l'afició.
Una de les moltes jugades d'assetjament a l'àrea del Ponts, però la pilota no va voler entrar.
Alineacions:

 Ponts: Vilaró, Parra, Estany, Cisquella, Seddik, (Duro), Codina, Salvado, (Abellana), Sala, Gil, Parra J.,Ariño, (Jovell). 


Angulària: Rifuli, Radu, Gil, Valls, Abdou, Aaron, (Vidal), Oriol, Younes, Omar, Ale, (Ibra) (Deivy), Gaston.

Arbitre: Sinuhe Garcia, be.