dilluns, 22 d’abril del 2013

ANGULÀRIA 3 - 1 VILANOVA LA BARCA

TRIOMF MOLT TREBALLAT

A falta de sis jornades de finalitzar el campionat de lliga l’Angulària es manté als llocs privilegiats de la taula al vèncer al Vilanova de la Barca per 3-1; resultat aparentment còmode pels qui  no van veure el partit, però no pas pels que, in situ, veiem perillar els tres punts fins als darrers cinc minuts.
            Van ser els visitant els que, al minut quatre i en ple assentament de les posicions, es van avançar al marcador per obra de Saez aprofitant una mala entesa de la defensa local.  Va ser un gol que va sorprendre a tots.
            Jugadors i aficionats estàvem convençuts de que aquest ensurt el superaríem ben aviat, i amb el joc que ens te acostumats l’equip, remuntaríem
sense passar massa dificultats.
            Però no va ser així, doncs anaven passant els minuts i les nombroses ocasions no les podíem aprofitar, cosa que feia augmentar els nervis a la gespa i a la grada; els visitants fent gala de equip fort i ben ordenat no va permetre que el marcador es bellugués, i anéssim al descans amb el 0-1 que els era favorable.
            Canviant una mica el plantejament, a la segona part es veia un altre caire, i mes encara, quant al minut 51 l’àrbitre va expulsar amb vermella directa un jugador visitant per agressió a un dels nostres.
            L’Angulària es va bolcar en busca de l’empat, que no va arribar fins al minut  66 finalitzant una jugada ben portada per Manel i rematada per Oliveres.
            Era la igualada i faltaven molts minuts per disputar, però els vilanovencs, malgrat la inferioritat numèrica, aguantaven fort i amenaçaven amb algun contracop, responent bé la defensa i organitzant noves arribades que no es veient traduïdes en gol per l’ansietat que representava la manca de pocs minuts pel final.
            Però avui, encara que amb patiment, s’ha fet una mica de justícia ajudats per aquella mica de sort que el diumenge passat se’ns va posar en contra; i es que al minut 85, i en una de les diferents faltes a favor,  Oliveres la filtra en mig del porter i jugadors, i entre uns i altres, la pilota sola,  toca a ras de pal i es cola dins la porteria, fen pujar el 2-1 al marcador. El porter estava pendent d’una possible rematada.
            El Vilanova extenuat, ha baixat la guàrdia, i en ple domini local, al minut 89 novament Oliveres, aprofita una bona passada de Gual, que no perdona i afusella el 3-1 definitiu.
            Un partit molt treballat que no s’ha vist clar fins als minuts finals.
           Destacar el hat trick  de Jordi Oliveres i la bona tasca de tot l’equip que ha fet possible que els espectadors tanquessin amb bon gust de boca la festa dels Tres Tombs d’Anglesola.

A la foto Josep Vidal, el nostre capità que lidera la bona marxa de l'quip.