dissabte, 11 de desembre del 2010

SANT GUIM 2 - 3 ANGULÀRIA

Continúa la ratxa, i continuem sumant punts que ens permeten conservar el lideratge.

Avui, dissabte, hem arrancat tres punts més a Sant Guim, un equip que estava al cinqué lloc de la taula, i que ens feia respecte de cara al que pugués passar, ja que l'any passat hi varem perdre.

Als trenta minuts de joc, i amb gran sorpresa per nosaltres, ja guanyavem per 0-3, i alló semblava que seria un passeig, ja que dominavem i arribavem amb perill.

Doncs no ha estat així, ja que a partir del descans, al minut dos, ens han marcat el primer.

El Sant Guim s'ha superat, i nosaltres hem perdut una mica els papers, ens hem posat nerviosos i la cosa perillava.

Ens han dominat en lo que restava de partit, però els hem pogut parar en una molt bona actuació de tota la defensa, ajudada pels centrocampistes, i no ha estat fins al minut 85 quan, en una bona entesa de la seva davantera, ens han fet el segon.

Nosaltres hem tingut alguna oportunitat per augmentar la diferència, però el seu porter, molt bó per cert, ho ha impedit.

Han estat uns minuts de incertesa, però, al final s'ha fet justicia, i ens hem endut els tres puntets cap a casa. No abstant això, el Sant Guim, s'ha mostrat com un bon equip.

A la foto, l'Albert Franquesa, ún dels bons puntals de casa, que també s'ha sumat a defendre la victòria.