diumenge, 17 d’octubre del 2010

ANGULARIA 6 - 0 FONDARELLA

Pluja de gols a Anglesola, que encara podien haver estat mes.

Esperava més del Fondarella, que encara que ha lluitat i ha arribat bastant a la primera part, s'ha vist superat per un "Angulària" que aquest any, ens estan sortin les coses la mar de bé.Tant sols dir que a la mitja part, hem anat a les casetes amb un 4-0, i que la segona part hem donat entrada a tota la banqueta, inclós el porter Jordi Corpas, que per cert, malgrat la seva juventut, s'ha defensat molt bé.

Aquest partit s'havia de jugar a Fondarella, però per motius del replantament de gespa, s'ha permutat la data.

Aquesta temporada, a banda de que la sort ens acompanya, (tot el contrari de l'altra), es veu un sistema de joc mes posicionat, obra suposo, dels jugadors mes compromesos amb l'entrenador i l'equip.

Aquest començament de lliga, no s'he l'imaginave ni el mes optimista. Esperem poder aguantar la presió i la bona posició de la taula.

Els gols han estat repartits pels següents jugadors: VILA, BOGDAN, ABDOULAYE, FRANQUESA, FERNANDO I MACIA. ENHORABONA A TOT L'EQUIP.

El diumenge que vé, altra vegada a casa contra el Montgai; a veure si no baixem la guardia.