diumenge, 25 de març del 2012

ANGULÀRIA 2 - 2 VERDÚ

Avui hem vist ún d'aquells partits que s'espere jugar amb ilusió i ganes d'agradar al nombrós public que normalment s'aplegue al nostre ben cuidat Farrugats Arena.

Es preveia un partit disputat i dificil, donat la sana rivalitat dels dos pobles, que juntament amb els bons resultats aconseguits darrerament pel Verdú, es feia complicat pronosticar quí dels dos, s'enduria la victòria.El Verdú, conscient de les seves possibilitats, i segons comentaris fets a priori, no disimulaven el seu convenciment de que s'endurien els tres punts, i molt més eufòrics quan a la mitja part ja guanyaven per 0-2.

El Verdú ha fet una primera part superior a l'Angulària, pel sol fet de que ha arribat amb perill quatre vegades, i n'ha transformat dos, guanyan l'esquena de la nostra defensa, un pel avançada. S'ha de reconèixer que tenen un bon atac.

Però els partits durent 90 minuts, i quan molta gent donava per fet que l'Angularia no seria capaç de contrarrestar el resultat, els jugadors que van sortir a la segona part, es van posar les piles i disposats a no posar les coses fàcils pel Verdú; van començar a posar setje al camp contrari i poc a poc anavem dominant el partit posant a prova l'excel·lent porter dels visitants; cada vegada atacavem més, fins al punt de que el gol es veia venir mitjantçant repetides corners i faltes que, entre defensa i porter, treien com podien.

Però quan tant va el càntir a la font......al minut 72, el mateix càntir, en forma de gol, es va allotjar a la porteria dels cantirers. Era el 1-2 i encara perdiem, però aquest gol va esperonar als nostres veient que, com a mínim es podia empatar; faltava poc però s'havia d'intentar i, a força de seguir presionant, al minut 89 igualavem el partit a dos. Els gols els va fer per partida doble Bernades.

Hem salvat un punt que, davant d'un bon Verdú, el desavantatge, i del poc temps que disposavem, el podem considerar com a bó, ja que es tracta d'un rival directe que ens hagués superat a la taula.

Felicitar a tots els jugadors que, sota les òrdres del entrenador Josep Mª, s'han buidat i han fet possible aquesta remontada.

A la foto, el voluntariós i responsable ROGER MARTI, un jugador local que no defalleix i sempre dona la cara.

diumenge, 18 de març del 2012

SANT GUIM 0 - 0 ANGULÀRIA

Tot el que sigui sumar es positiu, i si es fora de casa molt millor. Tot i així ha estat un empat amb regust de derrota, ja que a la segona part s'ha fet mèrits suficients per aconseguir els tres punts. La pèsima actuació arbitral ha impedit la victòria, doncs al minut 8O ens ha anulat un gol per fora joc inexistent.
Ha estat un dels pitjors arbitratges, doncs s'ha de fer molt malament per que els dos equips estiguessin descontents i perjudicats.
Avui hem vist un partit que, dintre de les nostres possibilitats, s'ha millorat molt en actitud i amb ganes de fer les coses bé, però com en partits anteriors, hem evidenciat la falta de pegada per rematar el resultat.
En conjunt, un encontre bastant acceptable en camp contrari, i que l'àrbitre ha estat el trist protagonista que ens ha privat de sumar una nova victòria.
Recolçar a jugadors i entrenador perqué en aquest tram final de temporada no defalleixin i ens puguem mantindre en un lloc digne de la taula, corresponent així a aquesta fabulosa afició que sempre ens acompanya i anima.

dilluns, 12 de març del 2012

ANGULARIA 2 - 7 BELLCAIRE

Un partit i una tarda per oblidar, encaixar set gols a casa no saps com explicar-ho, no hi ha justificació possible.Una tarda que s'han juntat tots els despropòsits.
Per començar, a la defensa, entre sancionats, lesionats i en viatge obligat, faltaven tres jugadors habituals, que a la força es nota.
Els que ahir van jugar, no vull dir que fossin els culpables, sino que es van veure incapaços de frenar el bon joc d'un Bellcaire inspirat que cada vegada que arribava, la majoria, transformaven en gol. A tot aixó s'ha de sumar que la resta de l'equip, tot i fer un joc més que acceptable, no trobaven la forma de contrarestar i posar en perill la porteria contraria; ho van fer en dos vegades i semblava que el joc s'igualaria, però els visitants no perdonaven i tornaven a posar diferència al marcador.
Jo voldria animar a l'equip a que no s'enfonsin, tan a nivell de vestidor com per propers partits; això passa a les millors families; pujant de categoria hem de pensar que algun dia això tenia que passar, i va ser ahir que ens van sorprendre i ens van golejar.
Estavem molt ben acostumats a no patir massa i a treure bons resultats; prova d'això es l'excel·lent primera volta i la posició previlegiada que ocupem; no per un mal partit ha de repercutir en lo que resta de temporada.
Oblidem l'enssopegada d'ahir, i entre tots, tirem del carro que ens porti a finalitzar una bona temporada.

diumenge, 4 de març del 2012

BELLVIS 0 - 0 ANGULÀRIA

Un partit més i seguim sumant, encara que aquesta vegada no hem passat del empat però bó es un puntet que, en camp contrari, té el seu mèrit.

La veritat es que el partit d'avui no pasará a l'història, ja que hem vist un match bastant fluix pels dos equips on les defenses s'han imposat a les davanteres, amb excases ocasions de gol, i les poques que s'han creat, o bé el porter o el poc encert dels jugadors han evitat que s'inaugurés el marcador; es podria dir que ha estat un empat a res.

Al minut 70 ens han expulsat un jugador por doble groga, i a partir d'aquí el Bellvis ha creat més presió, sense que repercutís en el resultat.Però fins aleshores i en el conjunt de tot el partit ha estat l'Angularia qui ha dut la major part del pes del partit, com ho demostra la quantitat de corners que han llençat, però com dic, sense concretar. A tot això també hi ha ajudat el vent que ha dificultat el control de la pilota.

Tot resultat en camp contrari que no sigui derrota es un bon resultat i el lograt avui a Bellvis el podem considerar com molt positiu, ja que ens ajuda a mantindre la bona posició en la meitat a la taula classificatòria, en zona tranquila, de moment.