diumenge, 26 de febrer del 2012

ANGULARIA 0 - 3 VALLFOGONA DE B.

Avui ha estat un d'aquells partits per oblidar. Res no ha funcionat.
Ja sigui per excés de confiança o pel motiu que sigui, l'equip sencer no ha estat a l'alçada de partits anteriors en que hem començat aviat amb desventatge, però hem sapigut refer-nos i remontar un resultat en contra.
Amb trenta minuts el partit ha quedat resolt i sentenciat a favor dels visitants.
El marcador senyalava un clar 0-3, resultat que no s'ho creien ni l'equip visitant ni nosaltres. Es la primera vegada que en tant poc temps, ens veiem humiliats i incapaços de reaccionar.
Hem de passar pàgina i recuperar els punts perduts en propers desplaçaments, ja que no se per quina mena de raò L'Angulària se sent més còmode en camp contrari que a casa.
Llàstima dels dos lesionats de certa consideració; esperem es recuperin ben aviat.
Era de preveure de que alguna ensopegada inesperada la patiriem, tal com avui ha passat, però no per aixó hem de perdre els ànims ni la confiança en els nostres jugadors, ja que ens han demostrat de que podem comptar amb ells, i segur que son els primers en lamentar-ho.
En el futbol, com en tots els esports, no sempre surten les coses com ún voldria, però la bona posició que ocupem en la taula, no ens la treu ningú, i si la seguim mantenint fins a final de temporada, ho podem considerar un èxit.

dilluns, 20 de febrer del 2012

ANGULÀRIA 3 - 2 IVARS D'URGELL

Victoria ajustada de l'Angularia contra l'Ivars d'Urgell, que ha vist com al minut 17 ja encaixava un gol obra de Carbonell en la primera arribada a porta.

Com que a casa ens costa remuntar un resultat, la cosa no pintava massa bé, però avui hem vist un Angulària que no estava disposat a cedir cap punt, i al minut 28 Abdoulaye marcaba l'empat en una bona rematada de cap en falta llençada per Vidal, un gran gol.

Dominant bé el partit, sense passar massa apuros, hem arribat al descans, peró amb l'incertesa del resultat.

A la represa encara hem vist millor jugades mereixedores d'algun gol més, fruit de les quals en una acció calcada i en un llençament de falta de Vidal, ha estat Bernades que, de cap, establia el 2-1. Era el minut 60.

Amb el marcador favorable l'Angulària ha volgut sentenciar el partit i, novament Bernades, al minut 65 al desviar un centro, ha establert un tranquilitzador 3-1.

L'Ivars no ha baixat els braços i ha lluitat per escursar diferències, esforç que ha vist premiat amb un altre gol obra de Ouzmane, era el minut 79 i encara quedaba temps per tindre algun ensurt, però la nostra defensa, molt segura, ha cuidat de que els tres punts es quedessin a casa.

Un altra victòria que ens sitúa amb 30 punts a la classificació, i tot fa pensar que no tindrem problemes de permanència.

Diumenge vinent ens visita el Vallfogona de Balaguer, que de sumar un altre triomf, ens colocaria al grup capdevanter.

A la foto l'autor del primer gol que obria les portes de la remuntada ABDOULAYE MANE.

diumenge, 12 de febrer del 2012

RIALP 1 - 1 ANGULÀRIA

Després del paro obligat per circumstàncies del temps, ahir vam rendir visita a Rialp, un equip molt ben posicionat a la taula i un camp molt dificil de puntuar.
Malgrat la reconeguda categoria del rival, el nostre equip va tornar a demostrar que en els desplaçaments dificils es on demostra la seva qualitat, arrancant un valuós empat que ens permet conservar la vuitena plaza de la general, lloc molt digne en el nostre primer any de l'estrena de categoria.
La primera part va acabar amb avantatge local de 1-0, aprofitant una mala entesa de la nostra defensa , però en la segona, va ser l'Angulària qui es va imposar sobre el terreny de joc, i s'intuïa que alguna cosa positiva ens enduriem cap a casa.
El Rialp es defensava amb molt ordre, però els visitants insistien en diverses arribades que posaven en perill la porteria local, i no va ser fins al minut 85 que, en una jugada molt ben trenada per tota la davantera, el nostre jugador Abdoulaye va ser objecte d'un clar penal, que llençat magistralment per Rivo, no va perdonar i va significar l'empat, que en definitiva posava les coses al seu lloc, ja que va ser un partit molt igual·lat.