diumenge, 27 de març del 2011

ASPECTE DEL CAMP DE GOM A GOM


Aquestes més de cinc-centes persones, animant al seu respectiu equip.

De veritat, donava bó de veure.

Esperem per-ho gaudir moltes vegades.



FORÇA ANGULÀRIA

ANGULÀRIA 0 - 0 VERDÚ



ENHORABONA A TOTS; HEM ASSOLIT L'ASCENS MATEMÀTIC A FALTA DE TRES JORNADES




El partit d'avui es dels que fan afició; un derbi apasionant entre el primer i segon classificat que han demostrat el perqué estan aquí.


Un duel de poder a poder que igual podia guanyar l'un que l'altre; un Verdú molt fort que anava a totes, i un Angulària que, amb més tècnica, no l'ha pogut desplegar amb tota fluidesa, ja que les defenses s'han imposat a les davanteres dels dos conjunts.


Hi han hagut algunes ocasions pels dos costats, però entre el porter i el vent, s'han mantingut les porteries a zero.


Com dic, un partit apasionant i amb incertesa fins al final, ja que el que hagués marcat un gol, segurament s'emportava els tres punts.


La nota positiva ha estat la gran assistència d'aficionats dels dos clubs, fins al punt de que ha estat el dia que el recinte ha acollit tanta gent; no crec exagerar si dic que ens hem juntat entre 500 o 600 persones. Tot un èxit a la crida que hem dut a terme durant la setmana.


La negativa, es que no hem sumat els tres punts, que ens hagues permés quasi assolir el campionat, però crec que el resultat ha satisfet als dos equips; nosaltres que mantenim la diferència de cinc punts, i el Verdú que, aprofitant la derrota del Tornabous, també s'assegura, com nosaltres, amb moltes garanties l'ascens de categoria.


Partit bastant correcte, a banda de les jugades propies d'un partit d'aquesta importància, ón hi havia molt en joc.


Cal destacar l'armonía reinant entre les dos aficions considerades "eterns rivals", que han reviscut amb nostàlgia aquelles glorioses tardes d'ara fa més de mitg segle.


Felicitar al Verdú per la seva gran temporada que dur a terme, i que l'any vinent ens puguem retrobar a l'altra categoria.


S'ha guardat un minut de silènci per la tragèdia del Japó

diumenge, 20 de març del 2011

TORÀ 3 - 6 ANGULÀRIA


Avui hem vist a Torà un dels partits més estranys de la temporada.

No se si el fet de jugar el primer contra el cuer ha generat un excés de confiança, i semblava que la cosa sería molt més fàcil; pero els partits els juguen onze contra onze, i s'han de jugar,fet que ens podia costar molt car, ja que als trenta minuts, el Torà guanyava per 3-1 (es l'ùnic equip que ens ha endosat 3 gols), i la cosa no pintava gaire bé, però l'Angulària ha despertat i al descans anavem a les casetes amb un sorprenent 3-5. En quinze minuts quatre gols, però sense jugar massa bé.

A la segona part, amb algun canvi, s'ha jugat millor, amb moltes ocasions clares que, per coses del futbol, no hem transformat, dos pals i volcats a la seva àrea, no ha estat fins al minut 80, que hem sentenciat el 3-6.

En resum i fent un anàlisi del global del encontre, el resultat el podem donar per bó, encara que algun tanto més podia haver entrat.

Els autors dels gols han estat Macià, (3), Vila (2) i Bernades (1).

Partit correcte en tots els sentits.

Ens hem despegat una mica més a la classificació, ja que la derrota del Tornabous i l'empat del Verdú, ens han beneficiat per poder afrontar el proper partit, considerat el mes trascendental de la jornada, amb més tranquilitat.

Es tracta del Angulària - Verdu, que pot decidir amb moltes possibilitats, el campiò del grup. Es preveu un encontre molt disputat.

A la foto Bogdan, un extrem esquerra que dona molt bon joc a la davantera.

diumenge, 13 de març del 2011

ANGULARIA 5 - 0 COLL DE NARGÓ


Partit molt ben jugat per l'Angulària sobre tot a la primera meitat, fent palessa la seva condicio de lider.

El Coll no ha tingut cap opció i s'ha vist dominat totalment pels locals, que a la segona part han tret el peu del accelerador; així i tot han vingut dos gols més, que han fet justicia al desanvolupament del partit.

Destacar els quatre gols fets per Bernades, que avui s'ha convertit en el botxí del Coll.

Molta esportivitat i gran entrada al camp d'esports, ón aquest any, els aficionats gaudeixen d'alló més.

Gols: 1-0, min. 7, Bogdan; 2-0, min. 15, Bernades; 3-0, min. 25, Bernades; 4-0, min. 70, Bernades; 5-0, min. 87, Bernades.

A la foto, Jordi Corpas, el jove segon porter, que ha solventat amb seguretat les poques intervencions que se li han presentat.