diumenge, 28 de març del 2010

BELLCAIRENC 3 - 0 ANGULÀRIA

Avui a Bellcaire s'ha vist una demostració de lo que no ha de ser mai un partit de futbol.
Tan sols dir que no s'ha pogut acabar per falta de jugadors, ja està tot dit. Dels locals, tres expulsats i de l'Angulària cinc, i amb sis damunt del camp, fi del partit.
Si hagués d'explicar detalladament les incidències, en lloc d'una crònica semblaria un serial. I no culpo a ningú en particular; si nó a tots els protagonistes en general, jugadors locals i visitants, public de casa i de fora, i, per descomptat, l'arbitre.
La imaginada superioritat del lider ha topat amb un Angulària que ha aguantat tota la primera part amb un jugador menys, i no ha estat capaç de foradar.
La segona part, ha estat una altra història; gol als cinc minuts i tarjetes a dojo; unes amb raò i altres inmerescudes, bronca dels dos publics entre sí i contra els jugadors en plan provocador, jugadors dirigint-se al public, (algun noi de color, concretament, que deu n'hi dó), aficionats locals mofant-se de nosaltres amb gestos venrgonyosos a raò del tercer gol, (els tenia a la vora)... en fi, un espectacle molt poc edificant per l'esport del futbol i que no m'agradaria tornar-lo a viure.
I repeteixo que no culpo solsament al Bellcaire, tots hi hem posat la cullerada...sopera.
M'agradaria que pujessin a segona, la veritat.

diumenge, 21 de març del 2010

ANGULÀRIA 4 - 1 FONDARELLA

Ja ens tocava, avui l'Angulària ha vist porteria. La primera part amb un solitari, pero gran gol per tota l'esquadra de Gaston.Es veia amb el joc i les ganes que aquesta tarda es podia veure un gran partit amb gols, com així ha estat.
En la segona i fent algun canvi en la davantera, els locals han dominat clarament al Fondarella que, en un xut de mitg camp, i amb el porter avançat, ens han posat l'empat i la sensació de que es podia repetir lo d'altres partits; que jugant més que el contrari, no ençertavem porta.
Però avui s'ha fet justicia i el 2-1 ha arribat tot seguit amb un corner i en propia porta; a partit d'aquí, les ocasions s'han multiplicat i en els minuts 72 i 75, per mitjà de Ionut i Vasile de penal s'ha establert el definitiu 4-1.Hem fet tres pals i nombroses ocasions més que podien representar una golejada molt més àmplia, però al menys avui, hem tingut mes pagada, que era el que ens faltava.
Destacar la esportivitat dels dos conjunts i la voluntat, joventut i bones maneres del Fondarella, sobretot del nº 10, Alvarez.
Esperem sigui el punt de partida d'una nova i desitjada bona ratxa.

diumenge, 14 de març del 2010

MONTGAI - ANGULARIA, AJORNAT

A causa d'un accident de l'arbitre que tenia que dirigir el Montgai - Angulària al camp de l' Agramunt, aquest encontre s'ha suspés fins el dia que determini la Federació.
Esperem i desitjem que l'incident no hagi estat greu.

diumenge, 7 de març del 2010

ANGULÀRIA 0 - 1 SANAÜJA

Amb un gol de penal al minut 40, n'ha tingut prou el Sanaüja, per endurse'n els tres punts en la seva visita a Anglesola.
Partit molt igualat amb mes ocasions pels locals que no han encertat porteria. No podem fallar tant de cara a gol.
A banda del gol i aguantar el resultat, els visitants gairebé han creat ocasions de gol, bé en defensa.