dilluns, 20 de març del 2017

E.F. TÀRREGA 1 - 8 C.F. ANGULÀRIA

DESFETA AL JOAN CAPDEVILA

En la jornada 25 l’Angulària  ha certificat la seva bona trajectòria, i ha endossat al Tàrrega B una golejada que voreja l’escàndol, i ho ha fet al Municipal Joan Capdevila, un camp on últimament, els locals es mostraven molt forts, ja que eren invictes des de la jornada tretze.

Malgrat que l’Angulària, molt mermat d’efectius per lesions, ha desplaçat tant sols els onze jugadors justos, sense cap suplent, ha demostrat a partir del xiulet inicial, una superioritat manifesta tal,             que ha desarborat per complet tot el sistema del Tàrrega, sense donar treva ni deixar-lo pensar; ràpid s’ha vist que els nostres anaven per feina, procurant anotar el mes aviat possible, el major número de gols. Amb dir que al minut 20 ja anàvem 0-4, queda clar que al camp tant sols hi havia un equip.

Els gols han anat caient sistemàticament de la següent manera, tres en set minuts: el primer que inaugurava el marcador l’ha fet Porras al minut 2, amb una perfecta entesa amb Hichem. El segon al minut 6 a càrrec de Dalghi, que ha aprofitat un refús del porter a una falta llençada per Arnau. Un minut mes tard, al 7, ha tornat a anotar Porras en una jugada calcada al primer, i aprofitant una assistència d’Hichem. Alguns espectadors se’ls han perdut i no s’ho creien.

El quart ha pujat al lluminós al minut 20 per obra d’Hichem, que començava el seu compte particular; una gran jugada d’Arnau ha permès assistir entre línies al davanter, que no ha perdonat; el 0-4 ja començava a fer respecte pels locals que es veient impotents per parar la màquina golejadora de l’Angulària. El Tàrrega s’ha sobreposat, i els anglesolins s’han relaxat lo suficient com perquè al minut 44 Baiget, en un embolic de la defensa, retallés diferències i anotés el que seria el gol de l’honor.

A la represa, i com si comencés de nou, sense tindre en compte el resultat, l’Angulària s’ha tornat a bolcar damunt el Tàrrega, buscant ampliar més encara un resultat que a la fi, es convertiria en la golejada de la jornada.

Del 1-5 se n’ha encarregat de nou Hichem al minut 55,  que en una jugada molt semblant al quart, no ha desaprofitat una gran assistència d’Arnau, avui pletòric, i tornant a superar al jove porter Oliver, que en cap dels vuit, res a pogut fer per evitar-los.

Fins i tot la defensa pujava a l’atac, Omar ha corregut la banda, centrant la pilota on just es trobava Porras que, lliure de marca, al minut 59, anotés el 1-6, com si de tennis es tractés.

L’Angulària no en tenia prou, i volia arrodonir una tarda memorable de futbol i gols. Així doncs, al minut 63, Mamadou recupera una pilota a mig camp, i veient a Hichem ben situat, li donà en condicions perquè des de fora l’àrea, engaltés un xut que, en paràbola, es colés imparable, per tot l’escaire. Era l’ 1-7  pel deliri de l’afició que no ha parat en tot el partit d’animar amb càntics i donar ales als onze jugadors que ho han donat tot sense defallir.

Per si l’espectacle encara no era suficient, ha arribat l’ 1-8, el millor gol de tarda i el minut de glòria pel davanter Porras, que anotava el seu quartet. La línia mitja que ha estat formidable, formada per Aaron, Arnau i Mamadou, controlant els atacs, llençaven per les bandes pilotes enverinades que aprofitava el trio atacant per sentenciar. En aquesta ocasió ha estat Mamadou, que ha posat la pilota als peus de Dalghi, que molt ràpidament s’ha escorat per banda dreta, desfent-se del marcador i  posant-la a la banda contraria, on esperava Porras que, d’una espectacular xilena l’ha creuat al fons de la xarxa.

Un resultat i una tarda per recordar, donada la manera i la forma en que s’ha aconseguit, davant un rival de reconeguda solvència.

Els dos germans, Roger i Arnau Marti, amb el també anglesolí Baiget, avui rival.

E.F. TÀRREGA: Olivé, Rodriguez, Riba, Recasens, Sala, (Yassine) Marin, Jovell, Belhadji, Rosinés, (Moleres), Baiget, Ospina.
C.F. ANGULÀRIA: Eric, Aaron, Roger, Omar, Porras, Gabi, Arnau, Hichem, Dalghi, Segués, Mamadou.
GOLS: 0-1, min. 2,  Porras; 0-2, min. 6, Dalghi;  0-3, min. 7, Porras;  0-4, min. 20, Hichem; 1-4, min. 44, Baiget; 1-5, min. 55, Hichem; 1-6, min. 59, Porras; 1-7, min. 63, Hichem; 1-8, min. 74, Porras.
ARBITRE: Azouzi Harit, regular.

dilluns, 13 de març del 2017

ANGULARIA 3 - 1 CERVERA B

L’ANGULÀRIA ES RETROBA AMB L’AFICIÓ

En la jornada 24, L’Angulària s’ha refet de l’última derrota a Butsènit i ha sumat una nova victòria, aquesta vegada, davant el Cervera, equip situat a la zona baixa de la taula.

I ho fet amb solvència, encara que no massa còmodament, ja que fins als minuts finals no s’ha certificat un resultat clar. Un penal al minut 89 transformat per Hichem, ha sentenciat la victòria.

Per suplir les baixes per lesió de llarga durada que ens toca viure últimament, s’han incorporat dos nous fitxatges, i que avui han debutat. És tracta de Denis Ortiz i Juanca Umana, dos jugadors veterans que cobreixen la banda esquerra, tant en defensa com en atac. Els dos van demostrar que han jugat al futbol i ho van fer amb bona nota.

Pel que fa l’encontre, la primera part va ser total i absoluta de l’Angulària que pràcticament, ja es va assegurar la victòria al minut 16 de joc, quant Porras va fer pujar el segon gol al marcador. Va ser a conseqüència d’un tret llarg de porteria a càrrec del porter Eric, l'amagà Hichem per jugar-la amb avantatge Porras,  que davant la sortida desesperada del porter Marc, la creuà al fons de la xarxa.

El primer gol inicial, al minut 11, va ser produït per una passada entre línies de Segués,  amb molt camp per davant a càrrec d’Hichem, que per velocitat, es plantà  davant porteria i afusellà el jove porter cerverí. La superioritat local era molt manifesta durant aquest primer període, en la que els visitants van salvar de la manera que van poder.

A la foto, la cobertura de l'Angulària, tallant una acció d'atac.

A la represa, el joc es va capgirar en certa forma, i el Cervera, ajudats ara pel vent, hi van posar mes intensitat, i el percentatge de possessió de la pilota era seu; motiu pel qual van obligar a replegar-se als locals i sortir al contracop. Però les ocasions nostres eren escasses, ja tenien feina la rereguarda i mig camp, en aturar lo que podia representar un perill.

I el Cervera va retallar diferències. Al minut 70, un jugador cerverí va ser objecte de falta a l’alçada de la medul·lar; una falta molt llunyana que, d’entrada, no suposava cap mena de perill, donada la distància; Bové la tirà molt forta, això si, directe porteria, on allí l’esperava Eric, que enlluernat pel sol directe i botant la pilota abans al terra, aquesta feu un estrany i se li esmunyí de les mans, entrant dins porta. Era el 2-1 que no garantia res, i posaven en risc els tres punts.

Entre que el Cervera s’esforçava per igualar el duel, i l’Angulària feia els possibles per evitar-ho, anava passant el temps fins que va arribar el gol de la tranquil·litat al minut 89. En un contracop ben portat per la línia mitja; Porras rebé la pilota encarant porteria, i un cop dins l’àrea, fou objecte d’un clar penal que, transformat per Hichem, posà punt i final perquè els tres punts es quedessin a Anglesola i continuar mantenint la digníssima tercera posició a la taula classificatòria.

ANGULÀRIA: Eric, Roger, Omar, Porras, Gabi, Arnau, Hichem, Dalgui, (Suena), Segués, (Denis), Mamadou, Juanco.
CERVERA B.: Marc, (Bové),  Catalin, Segura, Dalmases, (Marquez),  Kirilov, Jaouad, Puih, (Sekka), Kabouri, Koné, (Mamady),  Molina, (Xuriguera),  Martin.
GOLS: 1-0, min. 11, Hichem; 2-0, min. 16, Porras; 2-1, min. 70, Bové; 3-1, min. 89, Hichem.
ARBITRE: Akram Sabri, be.

dilluns, 6 de març del 2017

BUTSÈNIT 3 - 2 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA CAU A BUTSÈNIT

La jornada 23 no ha estat propicia pels interessos de l’Angulària, que en un dels pitjors partits de la temporada, s’ha deixat els tres punts a Butsènit.

Sí que és cert que s’han ajuntat tres factors importants que podrien justificar, en part, aquesta ensopegada; però no és excusa vàlida com per dir que la manca de tres titulars, la lesió del porter i la nefasta actuació arbitral, hagin estat el motiu d’haver tornat de buit cap Anglesola. Simplement que el Butsènit hi ha posat mes ganes i entusiasme que els nostres, i l’Angulària no ha sabut com jugar-li en tot el partit, malgrat haver-nos posat per davant en el marcador.

Tot i haver fet un mal partit, tampoc ens mereixíem perdre;  si en lloc de fallar un penal, l’haguessin transformat, estaríem parlant d’un empat just; ells han disposat del seu i no han fallat; d’aquí la diferència.

Els primers trenta minuts han estat lleugerament dominats per l’Angulària, amb moltes mes arribades de perill que obligaven a replegar-se i cedir alguns corners als locals, a la vegada que posaven a prova la bona actuació del seu porter Ivan que a fet aturades de molt mèrit; tant es així que m’atreveixo a qualificar-lo com el millor jugador sobre el terreny de joc; ha salvat gols que es cantaven.
A la foto, Carlos Dalghi lluitant per la pilota amb un contrari.

Però en un dels corners esmentats, al minut 24, Aaron la posa perfectament sobre Arnau, que, lliure de marca, l’empeny amb el cap al fons de porteria.

A partir d’aquí ha començat el concert del xiulet per part de l’àrbitre, però sempre a favor del Butsènit; cosa que ha encoratjat als locals que, al minut 37, Vasile, ha empatat de xut creuat, finalitzant una bona jugada d’atac, la veritat sigui dita.

A la segona, tres quarts del mateix, però amb els locals mes decidits a plantar cara al segon classificat, i els anglesolins mes aclaparats i mancats de idees; també  mes inferiors físicament han anat cedint terreny fins que l’àrbitre, un cop mes, ha assenyalat un penal que ell sol ha vist, i al minut 63 Cercos, avançava amb el 2-1 pels locals.

L’ Angulària podia haver empatat amb un altre penal que, malauradament ha fallat Porras. Això ha donat mes ales al Butsènit que, en un contracop han fet el 3-1 al minut 81 per obra de Berné.

L’Angulària ha reaccionat, però quedava poc temps, i tant sols ha pogut retallar diferències per obra de Omar al minut 88, al resoldre un embolic dins de l’àrea.

S’ha de passar pàgina, esmenant alguns errors i recuperar la bona dinàmica i resultats a que ens te acostumats.

BUTSENIT: Ivan, Villanueva, Cercós, Eroles, (Padulles), Berné, Vasile, Forcàs, (Vadillo)  Bouazza, Adrian, (Mostapha) Mohammed, Tudor.
ANGULÀRIA: Erci, (Aimad), Roger, Omar, Aaron, Porras, Gabi, Arnau, Suena, (Bonache),  Dalghi, (Radu),  Segués, Mamadou.
GOLS: 0-1, min. 24, Arnau; 1-1, min. 37, Vasile; 2-1, min. 63, Cercos; 3-1, min. 81, Berné; 3-2, min. 88, Omar.
ARBITRE: Ribes Grimaldos, molt malament.