dilluns, 13 de juny del 2016

JUNEDA 2 - 3 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA GUANYA LA PROMOCIÓ D’ASCENS A SEGONA CATALANA

En el partit de tornada del play-of d’ascens a Segona Catalana , l’Angulària ha tornat a vèncer, aquesta vegada a domicili, al CF JUNEDA per un global de 5-3 favorable als anglesolins.

En un camp ple a vessar i barrejant-se els colors de les dos aficions, Juneda ha viscut una tarda memorable de futbol per part dels dos conjunts, que no han escatimat esforços per buscar cadascun la victòria que els donés accés directe a pujar de categoria. Ha sigut un partit vibrant, elèctric i de molta força, que l’àrbitre ha sabut controlar perfectament.

L’Angulària, amb una renda mínima de 2-1 en el partit d’anada, no podia especular amb el resultat i tenia que anar pel partit, marcant algun gol, i si podia ser matiner, millor; ja que obligaria als locals a nedar molt contra corrent.

El Juneda  sortí en tromba i amb la mateixa idea, obligant als dos minuts, al nostre porter Oscar a lluir-se a fons.

La pressió va durar cinc minuts, temps suficient per posicionar-se els nostres jugadors, i passar a l’atac, ja que al minut sis, en una bona internada per banda esquerra, Nabil centra perquè Abdoulaye desviés de cap i creuat el primer gol de la tarda; un gran gol que confirmava el bon plantejament  i les expectatives que el tècnic havia dibuixat.

Encara ho celebrava l’afició, quant al cap d’un minut i en jugada ràpida, Armengol s’encarregà de marcar el gol de l’empat, desprès de tocar la pilota al pal i entrar. Tornem a començar, però amb l’avantatge de que ja havíem anotat en camp contrari.

Un altre gol del Juneda, empataria la eliminatòria i la pròrroga en camp contrari no és mai bona.

S’havia de marcar per part nostra i tornar a posar contra les cordes a un Juneda crescut.
L’Angulària, en aquest primer temps, ha sigut molt superior als locals, errant dos clares ocasions inexplicables, però l’objectiu era tornar a foradar, i a fe que s’ha aconseguit al minut 32, quant en treure una falta Aaron, Abdoulaye la pentinà, perquè molt oportú, Oriol inaugurés el seu compte  golejador i fes pujar l’ 1-2 al simultani, tornant a posar les  coses a lloc i els nervis als locals que veien impotents com eren superats per un Angulària que ven be podia anar al descans amb quatre gols al sarró. Aquesta primera part, ha estat àmpliament dominada pels visitants.

A la represa, una altra gran embranzida del Juneda que s’ha allargat bona part del segon temps; perdut per perdut, els locals s’han bolcat buscant un empat ràpid, per tornar a entrar al partit i intentar la proesa de fer tres gols.

Ho han intentat, però les dos línies defensives no donaven cap opció clara per veure’s superats, intentat en algun contracop rematar el partit. La rereguarda i porter inclòs han fet molt be la seva feina, evitant algun ensurt en forma de gol.

El rellotge corria al nostre favor i en contra del Juneda, veient que mancava poc temps per la remuntada. Amb la moral quelcom baixa i acusant una mica l’esforç en va, és quant l’Angulària ho ha aprofitat per tancar el resultat. El trio atacant, Younes, Nabil i Oriol, ho han intentat dos vegades al contracop; la primera a passi de Younes, i sol davant el porter, Oriol l’ha volgut ajustar tant, que la pilota ha sortit fregant el pal.

A la segona no ha perdonat; una jugada semblant, sortint amb rapidesa, aquesta vegada de Nabil, l’ha posat perfecta entre defensa i porter als peus d’Oriol, perquè molt escorat i amb poc angle de tir, la creués al fons de la xarxa, fent pujar un contundent 1-3, impossible de remuntar.

Era el minut 82 i la classificació era un fet.

En el minut 89, encara el Juneda ha fet l’últim esforç i Moreno maquillava el marcador en un gol d’oportunisme. El 2-3 final, reflectia la culminació d’un bon partit de futbol que han pogut gaudir les dos aficions que no han parat d’animar als seus respectius.

Un cas insòlit és que el Juneda ha celebrat la derrota com una gran victòria, pel fet que el EFAC d’Almacelles que es jugava també l’ascens a primera catalana, ha guanyat i ha donat el seu lloc i la classificació de rebot, al Juneda. L’Angulària ja ho tenia assegurat i merescut.

CF JUNEDA: Perera, Bertran, (Garcia), Masbernat, (Barrufet), Casalta, Rodriguez, Capell, Moreno, Mateus, (Abella), (Rubio),  Gorrochategui, Graus, Bosch, (Torrent) .

CF ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, Omar, Aaron,(Guerrero) (Valls),  Oriol, Younes, (Abdeslam), Aliou, Porras, (Remus), Nabil,(Marti),  Abdoulaye.

GOLS; 0-1, min. 6, Abdoulaye; 1-1, min. 7, Graus; 1-2, min. 32, Oriol; 1-3, min. 82, Oriol; 2-3, min. 89, Moreno.

ARBITRE: Calin Barta, molt be.

Enhorabona als tres equips, que tenen l’opció de pujar de categoria.

Aquí pots visualitzar el video del partit.

dilluns, 6 de juny del 2016

C.F. ANGULÀRIA 2 - 1 C.F. JUNEDA

PROMOCIÓ D’ASCENS A SEGONA CATALANA

EL PRIMER ASSALT, PER L’ANGULÀRIA

En una tarda esplèndida, i davant d’uns quatre-cents espectadors, en bona part forasters, l’Angulària i el Juneda han disputat el primer partit d’anada de la fase d’ascens a segona catalana-

L’inici s’ha fet esperar mes d’una hora de lo que estava anunciat, degut a que, per una manca de coordinació entre la Federació i el Comitè d’Àrbitres, no s’ha presentat el trio arbitral, i ha tingut que ser dirigit per un sol col·legiat, en designació d’urgència.  Un fet  insòlit difícil de veure’s, que ha causat nervis a directius i espectadors, i no cal dir els jugadors que han tingut temps d’escalfar-se sobradament.

Era un partit important i transcendent pel que els dos equips s’hi jugaven. S’havia de treure un bon resultat per encarar el partit de tornada, diumenge vinent a Juneda. El que passi te accés directe a la categoria superior de Segona Catalana.

Pels locals, era important marcar el màxim de gols i procurar no encaixar-ne cap, per allò del doble valor si marques en camp contrari. Aquesta era la previsió i el plantejament de l’Angulària.

Però en futbol, com en tot, les coses a vegades, no surten segons lo assajat, ja que al minut dotze, l'àrbitre castiga als locals amb una falta directa fora l’àrea; l’encarregat de tirar-la fou el veterà jugador Armengol Graus, que, amb l’ajut de la barrera mal posicionada, la clavà fora l’abast del porter Oscar; (el vídeo ho reflecteix clarament). Amb aquest ensurt, no s’hi comptava,   i els locals, un pel nerviosos, s’havien d’esforçar al màxim per aturar el millor joc que el Juneda desplegava en aquest primer període. L’Angulària n’ha disposat d’un parell aïllades, que no han entrat per manca d’encert. S’ha pogut aguantar la mínima desavantatge per passar pels vestidors i replantejar una nova tàctica.

La veritat és que ha fet efecte el que hagi dit el tècnic al descans, ja que la segona part, de dominats s’ha passat a dominadors, i era el Juneda el que defensava la renda del gol, sortint en algun contracop que la defensa anul·lava.

La rereguarda visitant també feia la seva feina, i evitava com podia els perillosos atacs que li venien al damunt. L’Angulària ha desaprofitat fins a cinc vegades, clares ocasions que podien convertir, sols davant porta erraven la direcció de la pilota, sortint fora per poc.

I així anaven passant els minuts amb un resultat molt negatiu pels interessos dels d’Anglesola, la manca de punteria i el joc travat, junt amb els nervis que representava el no poder marcar, feia preveure als jugadors i aficionats visitants, que a manca de sis minuts pel final, la victòria no es podia escapar, ja n’havien aguantat 84 sense encaixar cap gol.

L’Angulària, amb l’esperit de lluita que el caracteritza, i creient en les seves possibilitats, no es conformava amb el resultat injust que campejava en el marcador; i que pels mèrits fets en aquesta part es mereixia com a mínim l’empat.

I és que aquest joc del futbol, quan t’ha fet patir lo suficient, a vegades, et compensa amb el premi per el que has lluitat.

Al mateix minut 84 en una altra jugada d’atac, la pilota va als peu de Nabil que dispara fort, pilota que és desviada per un defensa, i empata el partit 1-1.

En aquests minuts finals el joc s’endurí i l’àrbitre va mostrar fins a dotze targetes, una de les quals, vermella directa merescuda al nostre jugador  Gaston.

I amb deu, l’apoteosi va arribar al minut 89, quan en la millor jugada de la tarda, Oriol agafà la pilota i driblant jugadors a l’àrea petita, molt escorat sense angle de tir, aixeçà el cap i en veure Nabil desmarcat, li donà en safata als peus perquè, després d’amagar,  assegurà el tir fora l’abast del porter Toni, i fent pujar el 2-1 que dona l'avantatge momentània per viatjar amb més tranquil·litat diumenge a Juneda. Avantatge mínima, però que al menys ens garanteix que a partit del xiulet inicial, depenem de nosaltres mateixos.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, Omar, Oriol, Younes, Aliou, Porras, Nabil, Guerrero, (Aaron) i Gaston.

JUNEDA: Bertran, Masbernat, Rodriguez, Casalta, Capell, Barrufet, (Moreno), Olivart,(Bosch),  Gorrochategui, Graus, Mateus (Garcia),  i Pereira.

Gols: 0-1, min. 12, Graus; 1-1, min. 84, Nabil; 2-1, min. 89, Nabil.

Arbitre: Pol Paris, molt bé.

Al damunt, podeu visualitzar un gran resum del partit.