dilluns, 25 de gener del 2016

ANGULÀRIA 1 - 0 PONTS

VICTÒRIA MÌNIMA EN UN PARTIT GRIS

Nabil, nova incorporació que apunta bones maneres, procedent del Reddis

En un dels partits més fluixos, l’Angulària s’ha fet amb la victòria al minut 89, quant ja es donava per bo l’empat.

Poc futbol i molta tensió per part dels dos equips, han fet del partit d’avui, una demostració del que no ha de ser la confrontació de dos conjunts que figuren en la part alta de la taula. Poc encert, manca de idees  i connexió entre línies, molts nervis, poca concentració, massa ansietat i  escasses  ocasions clares de gol. Això val pels dos per igual, encara que donava la sensació que els nostres tenien més la pilota, però sense saber-ne que fer.

Això ho han vist des del primer moment, un grup d’aficionats que, al veure l’alineació inicial, han carregat contra el responsable de fer-la, o sigui el tècnic. Han vist jugadors molt importants a la banqueta que, al seu entendre, i vist el resultats de partits anteriors,  podien ser titulars, ocupant el lloc d’altres que jugaven d’entrada. I és que deien, que al camp han de saltar els millors en principi, i alternant els canvis segons transcorre l’encontre i les mancances que pugui haver-hi. Això sempre segons la versió de socis i aficionats que avui han donat la seva opinió; encertada o no.

Però lo que sí era clar és que no jugàvem a gran cosa. Semblava que podíem, però no; en arribar la pilota al davant, per un motiu o altre, no s’aprofitava, es perdia el control, ens superava la defensa i ha tornar a començar. Com si estesin esgotats.....i era la primera part.

Amb l’empat inicial i amb més pena que glòria, arribem al descans esperant una mica de reacció.

A la represa i al cap de deu minuts, el mister, d’una tacada canvia tres jugadors per donar mes empenta en totes les línies, un en cada una d’elles, que ha donat una mica més de consistència i profunditat a tot el bloc.

Però el Ponts, un equip veterà i amb molt ofici, aguantava molt be en defensa, una de les seves millors armes, sortint tímidament al contracop i perden ràpidament de nou l’esfèrica, donant d’aquesta manera mes oportunitats clares de gol; però aquest no arribava, i els minuts anaven passant mitjançant faltes i pèrdues de temps que s’allargaven mes del compte. A raó de les faltes, dos jugadors de la Noguera han estat expulsats al minut 89.
I precisament en aquest minut i a raó de la enèsima falta ha arribat el gol de la victòria que a la fi ens donaria els tres punts.

Des de mig camp la llença Omar penjant-la perquè Gaston la pentini a la posició de Porras (un destacat del partit);  aquest es desfà del defensa i li posa en safata als peus del pitxitxi Oriol, que fen un gest, assentà al porter i marca l’únic gol de la tarda, amarrant els tres punts. Punts que ens consolida a la tercera posició a la vegada que despengem un rival directe.

Després d’aquesta dura crítica, també és just reconèixer la bona temporada que estem competint, i que al cap i a la fi, els punts s’han quedat a casa.

Disculpeu, sóc objectiu, i si amb la crítica es poden millorar coses que observo o sento comentar,  ja ho dono per bo, encara que algú no ho vegi igual.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, Valls, (Ibra), Aaron, Oriol, Aliou,(Omar), Porras, Abdoulaye, Alex, (Nabil), Gaston.

PONTS: Ramon, Seddik, Duró, Cisquella, Parra, Vilaró,(Sala), Martin, Abel, Estany, Jaume Parra, Codina.

Gol: 1-0, min. 89, Oriol

Arbitre: Gutierrez Galera, be.

dilluns, 18 de gener del 2016

ANGULÀRIA 2 - 2 OLIANA

DOMINI NEGATIU DELS D’ANGLESOLA

Diumenge, l’Angulària més que perdre dos punts, n’ha salvat un; i és que quant les coses surten travesseres, per molt que t’hi esforcis, no hi ha manera d’adreçar-les.

Amb això es pot resumir tot el partit contra l’Oliana, encara que hagués durat una hora més, aquest partit no l’hauríem guanyat; i la veritat és que vam ser els clars dominadors del mateix.

Quant es va sempre a remolc del marcador, deu influir molt al subconscient dels jugadors, posant-se pressió a sí mateix, i que junt amb els nervis i les ganes de guanyar l’encontre,  fa que les coses no surtin be, o al menys, lo be que voldries.

La millor mostra va estar en la consecució dels seu primer gol; l’Oliana no passava de mig camp, però al minut 19, en la primera arribada, Abdenou de fort xut creua la pilota al fons de la xarxa. Mal començament per l’esforç que hi posaven els locals.

Ben parapetats al darrere, han aguantat i desbaratat les múltiples ocasions que l’Angulària ha creat, amb la mala sort com aliada i els quatre pals que s’han fet en la primera meitat. Al descans amb el 0-1 però convençuts de que a la segona, les coses canviarien.

I de moment, a la represa, semblava que seria així, ja que al minut 50 l’Oliana no ha tingut altra opció que fer penal per evitar el gol. L’ha transformat Oriol i l’empat semblava que seria l’embranzida per augmentar el marcador; però més lluny de la realitat, doncs dos minuts després i a conseqüència d’una falta sense massa perill, la defensa no ha estat massa atenta, i els visitants han tret profit per avançar-se de nou.

A partit d’aquí tres quarts del mateix, tot l’Oliana en el seu camp, rebutjant com podia les múltiples ocasions per una banda, i per l’altra la manca de punteria dels nostres davanters, que avui no han tingut el seu dia, errant ocasions claríssimes que ja es cantaven. El seu porter també hi ha tingut molt a veure, traient pilotes enverinades.

Quant ja ens fèiem a la idea de que avui ja estàvem sentenciats, al minut 87 Porras ha tingut l’encert de foradar de nou i empatar el partit a dos. Aquesta vegada la sort no ens ha donat l’esquena.

Encara en temps afegit podíem haver amarrat els tres punts, si l’àrbitre no ens hagués anul·lat un gol  que ell ha considerat que era fora de joc.

Al xiulet final  resignació i pensant que vist lo vist, encara podia haver estat pitjor.

Diumenge vinent una altra prova de foc davant el C.F. Ponts, i que no dubto ens posarà les coses difícils.

Angulària: Oscar, Radu, Omar, Aaron,(Gaston), Oriol, Ibra, Aliou, Porras, Nabil, Abdoulaye, Alex.

Oliana: Kevin, Granados, Bullich,(Cortina), Mohamed, Gerard, Ordoñez, Aguilar, Oussama, Pujol, Pujantell, Abdenour,(Cordoba),  Ponton.

Gols: 0-1, min. 19, Abdenour; 1-1, min. 50, Oriol; 1-2, min. 52, Pujantell; 2-2, min. 87, Porras.

Arbitre; Fathellah Dahbi, be.

dilluns, 11 de gener del 2016

SOLSONA "B" 0 - 2 ANGULÀRIA

ANY NOU, NOVA VICTÒRIA A DOMICILI
Aliou, un bon central que ha cobert perfectament les baixes.

Doncs sí, l’Angulària no podia començar millor l’any; ho ha fet guanyant amb solvència al camp del Solsona, equip que encara no coneixia la derrota com a local.

Victòria molt treballada en base al gran sacrifici que demanava el cobrir baixes importants, sobre tot en defensa en la que hi mancaven tres efectius considerats titulars, i que, per diferents motius, avui no s’han pogut alinear.

Amb tant sols dos jugadors de recanvi, el mister no ha tingut altra alternativa que jugar en defensa de tres, arropant bé el mig del camp i deixant al davant l’habitual trio atacant, que tant bons resultats estant traient en lo que va de temporada.

No ha estat un partit brillant, però sí molt pràctic i eficaç, que és lo que, en realitat interessa; esgotar els noranta minuts, anant per davant al marcador, i endur-se tres punts mes cap Anglesola, sense despenjar-se de la tercera posició a la taula.

Un gol en cada temps, ha sigut la diferència viscuda a Solsona, on el sacrifici col·lectiu ha imperat durant tot l’encontre, oblidant-se de les obligades baixes i duplicant l’esforç perquè no es notessin.

Els dos gols han estat pràcticament calcats i assajats ; aprofitant la potència d’Omar en els llençaments de banda, la pilota es pentinada enrere per Abdoulaye, i que venint des de segona línia, entri un jugador desmarcat i l’enviï al fons de la xarxa. Aquestes dos accions han anat a càrrec d’un atent Younes als minuts 32 i 47, desarborant l’ordenada defensa que res no ha pogut fer perquè els visitants posessin un avantatge clar que seria definitiu.

Dos grans intervencions del seu porter Gerard, han evitat que avui, el golejador Oriol no marqués, quan ja es cantava el gol. També el Solsona ha disposat d’un parell, bastant clares, que ha neutralitzat el nostre Oscar. En definitiva, un resultat just.

A seguir lluitant, i diumenge davant l’Oliana, puguem continuar mantenint aquest lloc de privilegi; senyal que hauríem guanyat i arrodonit una primera volta de somni.

SOLSONA: Gerard, Vila, Solé, (Sala), Novelles,(Areste), Moha, Comellas, (Muntané) Pallares, Argerich, Moreno, Codina,(Mota), Parcerisa (Rovira).

ANGULÀRIA: Oscar, Gil, Omar, Aaron, Oriol, Younes,(Marti), Ibra,(Abdeslam),  Aliou, Porras, Abdoulaye, Alex.

Gols: 0-1, min. 32, Younes; 0-2, min. 47, Younes.

Arbitre: Casajuana Garrido, bé.