dimecres, 30 de setembre del 2015

ANGULÀRIA 5 - 0 VERDU

EL DERBI PER UN ANGULÀRIA PLETÒRIC

FOTO OFICIAL DE LA PLANTILLA 

El partit corresponent a la jornada quatre de Tercera Catalana, va finalitzar amb un contundent i clar resultat favorable als locals, marcador que no es produïa en cap enfrontament de les darreres temporades entre ambdós conjunts, des de que, de nou, ha tornat a implantar-se el futbol als dos pobles. Sabut és de tothom que en aquests partits considerats derbis comarcals, s’hi juga quelcom mes que tres punts.

Remarcar per damunt de tot, que la concòrdia i esportivitat dins i fora del camp, va ser exemplar; l’Angulària va festejar el triomf merescut, i el Verdú va saber acceptar el resultat com cal, reconeixent l’evident superioritat mostrada dels anglesolins que, en aquesta ocasió han exhibit; en el partit de tornada, poden canviar les coses.

Pel que fa el partit en global, es pot dir que el Verdú ha aguantat la porteria a zero fins al minut trenta, encara que les ocasions i el domini constant anava a càrrec dels locals. El primer gol ha estat producte d’una bona internada de Younes per banda dreta, que ha donat en bandeja el gol al sempre atent i golejador Oriol, qui tant sols ha tingut que empènyer-la al fons de la porteria.

S’havia obert la llauna, però no ha estat fins el segon temps que s’ha produït la golejada.

Com sempre fins ara, en lo que va de temporada,  són les segones parts les que l’Angulària desplega  el millor futbol i posa contra les cordes als rivals, sense donar opcions a  contrarestar el seu joc.

Així doncs, al minut 55 ha estat Ale Piñeiro el que ha fet pujar el segon gol al marcador, al aprofitar una bona passada d’Oriol.

Sense donar temps a reaccionar, ha arribat el millor gol de la tarda, quan Omar des de la línia de mig camp i a pilota aturada a raó d’una falta, ha tret un xut impressionant que ha sorprès al jove porter Boleda, tal vegada un pel avançat. Era el minut 59, i el 3-0 ja era un resultat difícil de capgirar. A continuació podeu veure el video del golàs.


Sense treure el peu de l’accelerador, l’Angulària volia arrodonir una bona tarda de futbol i dedicar-la al nombrós públic que en quantitat d’uns tres-cents, s’han donat cita al camp d’esports; en bona part, també aficionats del Verdu.

Això ha anat a càrrec del nostre davanter centre i golejador Oriol, que als minuts 63 i 87 ha aconseguit els dos gols, finalitzant bones jugades de tota la davantera i adjudicant-se el seu hat-trick particular.

Una bona tarda de futbol en la que s’ha posat de manifest el bon moment del nostre equip, fet que ens situa a ocupar la segona plaça que compartim amb E.F. Tarrega

Destacar la bona cobertura, que junt amb el porter Rifuli,  figurem com l’equip menys golejat amb tant sols un gol en contra per onze a favor.

ANGULÀRIA: Rifuli, Radu, Valls, Omar, (Aliou), Aaron, (Gil), Oriol, Younes, (Deivy) Porras, Abdoulaye, (Marti), Piñeiro (Ibra), i Gaston.

VERDÚ: Boleda, Notario, Seddik, Sanfeliu, Brahim, Diakite, Esteve,(Albert), Aznar, Llanos, Badias (Arguig) i Sole, (Bernat).

Gols: 1-0, min. 30, Oriol; 2-0, min. 55, Piñeiro; 3-0, min. 59, Omar; 4-0, min. 63, Oriol; 5-0, min.87, Oriol.

Arbitre: Alvarez Contreras, be.


dilluns, 21 de setembre del 2015

VALLFOGONA 0 - 3 ANGULÀRIA

L'ANGULÀRIA SUPERIOR

La tercera jornada del campionat ens ha deparat la segona victòria de l’Angulària, aquesta vegada, a casa del Vallfogona de Balaguer, un dels històrics de la categoria, encara que de moment sembla estar en hores baixes al no sumar de moment,  cap punt.  

Tal com demostra el resultat, ha estat un partit bastant còmode pels visitants, encara que al descans, el marcador figurava l’inicial 0-0. Els locals han disposat de dos ocasions contra cinc de l’Angulària, però no s’han encertat en cap d’elles.

Com en altres ocasions, a les segones parts millorem en tots els aspectes, tenint la pilota, dominant el joc i crear ocasions; producte del perquè  arriben els gols.

El primer, al minut 60 ha estat la culminació d’un fora de banda que ha pentinat Gaston, i Oriol que seguia la jugada, també de cap, l’ha clavat per alt.

Els locals que fins aleshores es defensaven be, han acusat el gol i han estirat línies, però de ben poc els ha servit, ja que al deixar espais, els nostres ho han aprofitat per fer el 0-2 al minut 70 per obra de Younes que ha empalmat un fort xut per tot l’escaire.


I sis minuts mes tard, ha arribat el tercer i millor de la tarda. En una bona triangulació de tota la davantera, Oriol s’ha desfet de la defensa i ha donat el gol fet a Porras que seguia la jugada, i que tant sols ha tingut que empènyer-la per fer pujar el 0-3 al marcador. El gol que sentenciava l’encontre i ens donava els tres punts que ens situen a segona posició compartida amb E.F. Tàrrega i el Tremp. Com a líder continua l’Alcarrás amb nou punts al haver guanyat les tres primeres jornades.

La prova de foc la tindrem diumenge vinent a casa contra el Verdú, que ens segueix a un punt. 

Per la sana rivalitat existent de fa dècades, es preveu un derbi emocionant i digne de ser presenciat pels nombrosos aficionats dels dos clubs veïns que, sens dubte, hi seran presents. 

Que gaudim d’un bon espectacle i que guanyi el millor.


Vallfogona: Julià, Tribó, (Raul), Carrasco, Burgués, (Sola), Vila, Cuellas, (Tenorio) Serret, (Florin),  Vera, Serra, Alaman, (Garcia), Call.

Angulària: Rifuli, Radu, Gil,(Aliou), Valls, Omar, Aaron, (Porras), Oriol, Younes, (Abdeslam), Abdoulaye, Ale, Gaston, (Deivy).

Gols; 0-1, min. 60, Oriol; 0-2, min. 70, Younes; 0-3, min. 76, Porras.

Arbitre: Adrian Buzgar, molt be.


dilluns, 14 de setembre del 2015

ANGULARIA 3 - 1 IVARS D'URGELL

BON COMENÇAMENT DE TEMPORADA


L’Angulària s’ha fet amb la victòria en el seu primer partit davant la seva afició, a costa d’un Ivars que ha posat les coses molt difícils i ha fet suar d’allò mes per aconseguir-la.

Si afegim que en la primera jornada, diumenge passat, vam empatar a casa del Ponts, sumem quatre punts i ens situem a la quarta posició, fet que podem considerar com un començament notable.

El partit ha estat molt travat, amb moltes interrupcions, producte de que els dos equips anaven per la victòria; els de casa, per brindar a la seva afició el primer triomf de la temporada, i l’Ivars per refer-se de la dura derrota encaixada a casa diumenge passat contra l’Alcarras.

L’encontre s’ha posat ben aviat de cara pels colors locals, ja que al minut cinc, Ale culminava una bona combinació d’atac, i feia pujar el primer gol al marcador. Les coses pintaven be.

Però la reacció de l’Ivars no s’ha fet esperar, i al minut vint-i-set, Aldomá, aprofitant una mala entesa de la defensa, empatava el partit per tornar a començar de nou. Amb alguna ocasió pels dos costats, s’ha arribat al descans, fent justícia a lo ha estat aquest primer temps.

Durant la pausa, alguna cosa haurà dit el mister als jugadors, que ha canviat totalment el panorama. Han sortit amb un sistema de joc renovat i mes eficaç. La segona part es pot dir que s’ha dominat al rival, amb arribades molt mes perilloses i posant a prova la defensa visitant, que s’esforçava com fos per evitar tornar a recollir la pilota del fons de la porteria.

Però quant les ocasions sovintegen, són difícils de parar, i l'única manera de fer-ho és amb falta; però aquesta, s’ha produït dins de l’àrea, frenant  una gran cavalcada d’Ibra, venint de quasi mig camp. El penal clar, l’ha llençat Oriol, fent inútil l’estirada de Isa i fent pujar el 2-1 al caseller, era el minut 54 i les coses tornaven al seu lloc.

L’Ivars ho intentava sense èxit, però la defensa que en aquesta part ha estat perfecta, evitava qualsevol ensurt, que en última instància, la figura del porter Rifuli també hi col·laborava.
Una de tantes jugades d'atac a la segona part.
A la vegada que l’Angulària controlava el resultat, no desaprofitava cap ocasió per atansar-se novament, i com que l’Ivars ha estirat línies per empatar de nou, ha estat altra vegada Oriol que, rebent una pilota llarga, s’ha desfet de la defensa i ha batut novament a Isa amb un xut fregant el pal, impossible d’aturar. Era el minut 73, i el 3-1 ja lluïa al marcador, donant tranquil·litat a tothom, d’Anglesola clar, ja que els espectadors d’Ivars, que han vingut amb bon nombre, es resignaven i acceptaven l’evidència de que, avui l’Angulària, en el seu conjunt, ha estat millor.

Felicitar al debutant i jove jugador local Josep Marti, que en la seva primera ocasió, en els minuts que ha disposat, ha posat a prova al bon porter de l’Urgell, evitant un gol que ja es cantava.
Celebració del tercer gol obra d'Oriol, el que sentenciava l'encontre.

Alineacions:
ANGULÀRIA: Rifuli, Radu, Valls, Omar, (Gil), Aaron, (Deivy), Oriol, Younes, (Marti), Ibra, (Porras), Abdoulaye, Ale, Gaston.

IVARS D’URGELL: Isa, Vilalta, Lechosa, Ronal,(Piñol), Eric, Caselles, Moha, (Badia), X.Atero, (Lavaca),  Aldoma, Sangrá, (Duran), Capdevila.

Gols: 1-0, min. 5, Ale; 1-1, min. 27, Aldoma; 2-1, min. 54, Oriol; 3-1, min. 73, Oriol.

Arbitre: Antoni Casajuana, be.


dilluns, 7 de setembre del 2015

PONTS 0 - 0 ANGULÀRIA

DEBUT POSITIU

Formació dels dos equips al començament del partit, mostrant la pancarta de no violència que es mostrará tot l'any.
L'Angulària ha començat una nova temporada, amb canvis sustancials en la seva plantilla; fins a deu jugadors han entrat ha formar part de l'equip amb relació a l'any passat, en sustitució de les baixes que, per diferents motius, s'han produït.
Una formació practicament nova, inclos l'entrenador Casti, vulguis o no necessita un temps d'acoplament i assimilació.
Aixó i tot, ahir, varem treure un important punt a domicili, en un partit jugat de poder a poder; els dos equips, amb un joc semblant, mes aviat procuravan no encaixar i treure el perill de la seva zona amb pilota llarga, per si en alguna ocasió els davanters podien crear perill i transformar. A la primera part sobretot, vam disposar d'alguna que no va entrar per verdadera mala sort; la primera la va salvar un defensa sota pals i l'altra es va estavellar al pal.
La segona part va estar mes igualada, on en Ponts també va disposar d'alguna oportunitat, però el nostre porter Rifu va fer aturades de molt mèrit, per mi, el millor dels vint-i-dos, evitant que els tres punts es quedessin a casa i poder esgarrapar un puntet per l'Angulària.
El d'avui, crec ha estat un partit de posta a punt de cara propers compromisos i millorar detalls que de ben segur, no li han passat per alt al mister.
Sumar a domicili sempre és bó, esperant el proper partit a casa contra l'Ivars d'Urgell i poder brindar la primera victòria a l'afició.
Una de les moltes jugades d'assetjament a l'àrea del Ponts, però la pilota no va voler entrar.
Alineacions:

 Ponts: Vilaró, Parra, Estany, Cisquella, Seddik, (Duro), Codina, Salvado, (Abellana), Sala, Gil, Parra J.,Ariño, (Jovell). 


Angulària: Rifuli, Radu, Gil, Valls, Abdou, Aaron, (Vidal), Oriol, Younes, Omar, Ale, (Ibra) (Deivy), Gaston.

Arbitre: Sinuhe Garcia, be.