diumenge, 27 de gener del 2013

PONTS 2 - 1 ANGULÀRIA

Hem trencat la bona ratxa de quatre victòries seguides. S'ha fet un partit que no ens mereixiem perdre'l, ja que a la primera part el domini ha sigut totalment nostre, però els gols no han arribat.
En canvi a la segona, ha estat el Ponts qui ha premat una mica més l'accelerador i s'atansava mes a la nostra porteria, però sense massa perill, fins que al minut 62 en una jugada embarullada, Gil marcava el 1-0 pels locals.
Aquest gol ha vingut precedit moments després de que l'Angulària no ha aprofitat el llençament d'un penal clarisim que ha costat la expulsió d'un defensa local, però no hem tingut l'encert de posar-nos per davant; i lo que podia ser el 0-1 s'ha convertit en el 1-0, que es normalment el que passa quant es perdona.
L'Angulària, amb superioritat numèrica, s'ha llençat en busca de l'empat, hi ho ha aconseguit al minut 77 per obra de Abdoulaye, que a rematat a boca de gol un bon centre per banda esquerra.
Semblava que el partit s'ens posava de cara i es podia treure, si més no un empat, però la desgràcia a modo de lesions, ens ha perjudicat moltissim, ja que en pocs minuts perdiem a tres jugadors bàsics; dos s'han tingut que retirar, i un altre molt tocat ha tingut d'aguantar sobre el terreny de joc com podia.
Aleshores erem nosaltres els qui estavem en inferioritat numèrica, i malgrat l'entrega posada per la resta de jugadors, no s'ha pogut evitar que al minut 83 Terré, finalitzant una sèrie de rebots, ha enganxat un gran xut que res no ha pogut fer Adrià per impedir que el 2-1 pujés al marcador, trencant així la ratxa positiva dels ùltims quatre partits.
Lamentar la mala sort que tenim amb les lesions, ja que actualments no podem disposar de sis bons jugadors.
Esperem i desitjem els puguem recuperar ben aviat.

diumenge, 13 de gener del 2013

ANGULÀRIA 2 - 1 SOLSONA

VICTÒRIA DE PRESTIGI; L'ANGULÀRIA GUANYA AL LIDER SOLSONA

En el millor partit de la temporada com a locals, els d'Anglesola han fet la gran gesta de sumar els tres punts davant el lider destacat de la categoria, el C.F. SOLSONA, un equipás que tan sols havia perdut un partit en aquesta primera volta.
El Solsona, sabedor de la seva teórica superioritat, ha posat a prova l'eficàcia defensiva en els deu primers minuts, obligant al porter Adrià a fer tres parades de mèrit. Han estat tres ensurts que, una vegada superats, l'Angulària a donat la cara plantejant un joc molt vistós i efectiu, que ha sorprés en certa manera als visitants que veien que el partit s'els podia complicar, ja que verdaderament donava bó veure als locals anar per la victòria sense donar cap opció al contrari.
Fruit d'aquesta serietat i domini en totes les parcel·les, l'Angulària es posava per davant al marcador mitjantçant un treballat gol de Santi Chica; era el minut disset i quedava molt temps per poder passar de tot, però els locals, esperonats per aquest avantatge, ha significat una injecció de moral que els donat la confiança per poder doblegar a un equip de molt prestigi com es el Solsona.
En plé domini local encara podiem ampliar el marcador ja que, amb el porter batut, un defensor ha salvat sota pals una rematada de cap del Manel.
Amb aquesta minima però valuosa renda s'ha arribat al descans, conscients de que, posant-hi el que cal, aquest partit es podia guanyar.
A la represa, tres quarts del mateix, ja que el Solsona arribava, però l'Angulària també, sense treva, els atacs i contracops eren constants, fent que el joc dels dos conjunts es transformés en espectàcle, en el que els locals, com un sol home, es buidaven i donaven tot i més.
Amb aquesta intensitat ha arribat el fatidic minut 84 que, demostrant que el Solsona no es lider per casualitat, un davanter es plantava sol de cara a porta i ha estat objecte d'un clar penal que, transformat per Miky, posava l'empat al marcador.
Quedaven sis minuts i l'esperança de poder batre al lider s'esfumava, a la vegada que hom podia témer un mal pitjor, però no contaven que va entrar de refresc el nostre "killer" de l'àrea Xavi Crespo, que fent ús de la seva classe i veteranía, va aprofitar un contracop molt ben portat des de la línia mitja i ajudat pel seu company Carbonell, va clavar-la fora l'abast del bon porter visitant. Era el minut 89 i el 2-1 pujava al marcador, provocant l'èxtasi de l'afició que es va prolongar fins al xiulet final.
Felicitats a tots per fer-nos gaudir del vostre joc i d'aquestes victòries tan treballades.