diumenge, 30 de setembre del 2012

TERMENS 1 - 3 ANGULÀRIA

Seguin la tònica habitual, l'Angularia es un equip de camp contrari. Avui mateix i davant d'un dels liders que havia guanyat tots els partits, hem tingut el coratje de treure els tres punts del camp del Termens. Sense treure mèrits al rival, que no ho ha posat fàcil, els nostres han estat els clars dominadors del partit, i no peco d'inmodèstia si dic que el resultat es curt. Sols dir que hem fet quatre pals i el porter local ha estat ún dels destacats, amb això queda tot dit.A banda d'un penal clarisim no assenyalat. Aquesta important victòria té molt mes mèrit si tenim en compte que teniem sis baixes importants i tant sols disposavem del porter suplent i un jugador. Destacar la gran tasca i entrega de tot l'equip que s'ha multiplicat per suplir les obligades absències, però fora injust no fer menció especial del Manelet, que s'ha buidat fisicament i ha estat l'autor dels dos primers gols. Un partidàs. El 0-1 molt matiner al minut 7 obra, com he dit, del Manel; el Termens ha reaccionat i ens ha empatat al minut 23 a càrrec de Altisent i les coses semblaven que es volian igualar però en una jugada molt ben portada per la banda esquerra, novament Manel, al minut 41, d'un fort xut amb l'esquerra, ha fet inùtil l'estirada del porter local; era el 1-2 que posava justicia al bon joc visitant. A la segona part el Termens es veia incapaç de dominar el partit, ja que l'Angulària arribava amb molt perill i amb possibilitats d'ampliar el marcador, d'aquí les dos pilotes al pal. El bon joc ha tingut premi quant en una jugada dins l'àrea, l'extrem Puig ha estat objecte de falta amb el corresponent penal assenyalat per l'àrbitre, que llençat de forma magistral per Crespo al mimut 80, portava la tranquilitat del 1-3, resultat que seria el definitiu. Encara cinc minuts mes tard, novament han fet un altre penal clarissim que l'arbitre no ha volgut assenyalar. Mireu si ha estat trabat i treballat, que els dos jugadors suplents, inclós el porter, que ha tingut de fer de jugador de camp, han tingut que suplir a Serra i Oliveres per lesió. Total que hem quedat en quadre, motiu per el qual encara es més valuosa aquesta victòria, que ens deixa molt bon sabor de boca de cara a properes jornades.

dijous, 27 de setembre del 2012

ANGULARIA 1 - 3 SANT GUIM

Novament hem fallat a casa, aquesta vegada davant del Sant Guim, equip que a priori semblava assequible i en realitat ho era, però una sèrie de circumstàncies juntes van fer que s'ens escapessin els tres punts. D'entrada, a la primera part vam fallar un penal, però l'equip anava dominant i es creaba ocasions de gol que no es transformaven. No va ser fins al minut 44 que en una centrada, Abdoulaye va rematar molt bé de cap i va inaugurar el marcador. A la segona i, amb ple domini nostre, dos jugades desgraciades entre defensa i porter, vam regalar dos gols que ens van minvar la moral. Amb presses per aconseguir al menys l'empat, ens van expulsar per doble groga al davanter centre, cosa que encara ens va dificultar més el poder transformar. Amb tot aixó, el mes trist per damunt de la derrota, va ser la greu lesió del nostre bon jugador Remus, que va haver de ser trasl·ladat amb ambulància a l'Arnau de Lleida. Encara que no se sap l'avast de la lesió al no poder fer cap prova a causa de l'inflamació del genoll, al menys, s'ha comprovat que no té cap os trencat, cosa que cel·lebrem. Amb el partit aturat un quart d'hora i amb molta desmoralització, vam reemprendre la resta del partit amb ganes de que finalitzés el mes aviat possible, i a l'ùltim minut el Sant Guim va marcar el 1-3 definitiu. Una tarda negra i per oblidar; tant sols desitjar que el Remus es recuperi ben aviat sense arrossegar cap seqüela. A veure si el que perdem a casa ho guanyem a fora.

dilluns, 17 de setembre del 2012

RIALP 0 - 2 ANGULÀRIA

Ha valgut la pena fer 250 km. per veure el partit de la segona jornada de lliga davant, un sempre perillòs Rialp, amb el plus afegit de la dura derrota que vam sofrir el diumenge passat a casa enfront el Ponts. Tot i tenir tres baixes importants, avui l'Angulària ha plantat cara, ha defensat millor i ha sapigut controlar el partit fins al punt d'arrancar una merescuda victòria. Als primers compassos, tot s'ha de dir, ens han posat setge a la nostra porteria i han tingut un parell d'ocasions bastant clares de marcar, però el nostres no s'arrugaven i sortien al contracop, crean també alguna ocasió no tant clara com la seves; tan es així que hem jugat, jo diria, amb el 50 % de possesió; una part molt igualada i amb el 0-0 cap als vestidors. La represa ha estat dominada clarament per l'Angulària que ha tancat al Rialp en moltes fasses del partit. Fruit d'aquest domini, ha arribat el primer gol, precedit d'una falta que magistralment llençada per Oliveres, l'ha clavat per tota l'esquadra, fent inùtil l'estirada del porter. Era el minut 63 i quedava molt partit, però s'intuïa que aquest partit no es podia perdre. Com es natural, el Rialp ha posat una marxa més buscant la igualada, però la mitja i la defensa abortaven les poques arribades amb cert perill. Els minuts anaven passat i el gol de la tranquilitat no arribava, amb el perill de que en qualsevol jugada desafortunada ens podien empatar, sense tindre ja temps de reacció per guanyar. Però la nova incorporació d'aquest any, Jordi Oliveres, es un especialista en el llençament de faltes i, en el minut 88, en una altra falta més llunyana, ha posat la pilota al cap de Abdoulaye que, suaument l'ha pentinat fora de l'abast del porter. Un altre gran gol que rubricava la victòria i ens donava aquests tres punts vitals per encoratjar-nos a seguir escalant posicions. En l'anterior escrit, ja deia que teniem un bon bloc que tant sols li faltava conjuntar-se, i avui han demostrat que poden fer una bona temporada.

dijous, 13 de setembre del 2012

ANGULÀRIA 2 - 5 PONTS

Primer partit de la temporada i primera decepció a casa davant l'afició.
Començem igual que anys anteriors, ens costa tirar endavant els partits quant juguem al nostre camp; no se si es la presió de no voler fallar, o que els pesa la responsabilitat que representa de ser els primers partits i que s'ha de guanyar forçosament.
Vista la bona pretemporada, no esperavem un resultat tant contundent i a la vegada estrany, ja que al minut 43 guanyavem tranquilament per 2-0, obra de Oliveres i Vasile, i la cosa pintava d'alló mes bé; però per les coses que té el futbol, resulta quasibé increible que en tres minuts, si si tres ¡¡¡, anessim a les casetes amb un 2-3 en contra.
Sorprenent, però es així, el seu porter ajudat pel fort vent, treia de porteria, arribant la pilota a la nostra àrea, la defensa, un pel descentrada no podia controlar-la, i la davantera va aprofitar les ocasions que van representar els tres gols i un gran regal que encara la nostra afició i la seva ens freguem els ulls; no es massa frequent, però és futbol i així l'hem d'acceptar.
A la segona part, i amb els jugadors una mica tocats, el Ponts va ser superior en linies generals i encara ens va endosar dos gols més. Tres en va fer Sala i dos Jordi Abellana, dos grans jugadors.
La lliga es molt llarga i nó per aquesta derrota ens hem de desanimar, sinó tot el contrari, tenim temps de rectificar i donar bones tardes de futbol amb victòries incloses, ja que considero que tenim una bona plantilla i en són ben capaços.

A la foto de presentació, tots els components de l'equip i cos tècnic, Dani Rubiol i Miquel Pont.