diumenge, 29 d’abril del 2012

ANGULARIA 5 - 2 LA POBLA DE S.

Avui hem fet un partit d'aquells que els aficionats surten del camp satisfets, feia bastant temps que al nostre camp no es guanyava un partit amb un resultat tant clar i amb gols de bella factura.
La Pobla sempre ha estat un  molt bon equip, com així ho demostra la seva situació a la taula, sempre dels sis o set primers de grup, però avui l'Angulària li ha sortit un partit bastant rodó en quant a eficàcia golejadora.
El nostre entrenador Josep Mª Freixes, ha fet algun retoc en la alineació, permutant algun jugador defensiu a la davantera, i crec que ha donat un nou aire atacant; s'ha arribat amb més perill i eficàcia, i fruit d'aixó son els cinc gols que al final reflexava el marcador.
La primera meitat, tot i dominar parcialment, s'ha vist un joc bastant igualat, i els gols anaven arribant per abdues formacions, sempre, això sí, amb avantatje local, però que la Pobla ha igualat amb el 2-2 al dencans.
Els gols nostres els ha fet Remus el primer, en una bona assistència de Vidal i que l'ha picat per damunt del porter, un gol de serenitat, era el minut 11; el segon l'anotat Totti en una internada per la banda, que ha creuat de forma imparable al minut 22. La Pobla ha marcat als minuts 17 i 31 per obra de Bellera i Vila.
A la represa, la cosa ha canviat, i els visitants ja no frenaven el joc de la primera, siguent l'Angulària qui ha dut el pes del partit i creant les millors jugades que els contraris no podien aturar. Fruit d'aquest domini, als minuts 51 i 54 Totti, per partida doble, posava el resultat tranquilitzador de 4-2,  i firmava el seu primer hat trick.
La Pobla anava aguntant com podia, arribant en algun contracop sense massa perill, que la defensa i porter solventaven amb contundència; però al minut 85 Remus en una jugada genial i personal ha robat la pilota al mitg del camp i ha driblat a tots els contraris que li sortien al pas, plantant-se davant el porter, que de potent xut ha fet impossible l'acció del porter; era el definitiu 5-2 i el millor gol de la tarda, posant així fí a una  tarda de bon futbol davant un bon equip que sempre ha donat la cara i un gran exemple d'esportivitat.

diumenge, 22 d’abril del 2012

MIRALCAMP  2  -  0  ANGULÀRIA

L'Angulària ha plantat cara al lider i no li ha posat les coses fàcils per endurse'n la victòria.
La primera part ha estat  un partit d'anada i vinguda en la que els dos conjunts podien posar-se per davant al marcador, les defenses aguantaven molt bé els atacs contraris, però al minut 30 i en un centre passat que no ha pogut defenssar la retaguarda ens han marcat el primer gol.
A la segona tres quart del mateix, però l'Angulària ha reforçat l'atac en una sustitució, la qual  ha estat objecte d'un penal clarissim que l'arbitre no ha volgut xiular. Les ocasions més clares han arribat en aquest periode però la falta d'encert ens ha jugat una mala passada, i l'empat no volia arribar.
Quan més dominavem ha estat novament el Miralcamp que, en un contracop ha sentenciat el partit fen el 2-0.
Era el minut 60 i encara que els jugadors hi posaven tot el que calia, no s'ha pogut empatar ni reduïr diferències.
Considero que s'ha fet un bon partit davant tot un Miralcamp al quí hem plantat cara fins al final, posant de manifest que la diferència existent a la taula no s'ajusta a la realitat.
Felicitar a tot l'equip pel pundonor i les ganes que hi han posat.

diumenge, 15 d’abril del 2012

ANGULÀRIA 0 - 4 ESCOLA F. TARREGA

Lo que guanyem en una fira ho perdem en un mercat. Avui podem dir que el Tàrrega ens ha superat en totes les línies i s'ha merescut la victòria, encara que crec, que no tan abultada.
La primera part ha estat molt igualada, ja que fins al minut 45 i de penal, s'han posat per davant el marcador.
A la segona i a favor de vent, no hem pogut reaccionar, doncs al minut 2 ja teniem el 0-2 al marcador.
Encara que no hem baixat la guardia, el millor joc dels visitants s'anava imposant fins arribar al marcador final de 0-4.
Hem tingut poques opcions i no les hem aprofitat.
Res a dir a la derrota, ja que el Tàrrega ha justificat la seva bona posició a la taula.
En definitiva, una mala tarda que hem repetit a casa la dificultat que tenim de guanyar els partits.
Es curios, però hem tret més victòries a fora que al nostre camp.
No passa res, a recuperar a fora lo que no savem amarrar a casa, amb la tranquilitat de haver-nos assegurat, a hores d'ara, la permanència, que era la primera fita que ens haviem marcat.

dilluns, 2 d’abril del 2012

OLIANA 1 - 3 ANGULÀRIA

Si senyor, els jugadors tenen paraula. Tal com ens van prometre al sopar de germanor del divendres, han aconseguit una contundent victòria al camp de l'Oliana.

Tot i que de moment no ocupa una bona situació a la taula, l'Oliana ha estat sempre un equip de reconeguda solvència històrica, i arrancar els tres punts del seu camp, té el seu mèrit, mèrit dels nostres jugadors que van fer un molt bon partit, sense que ningú els regalés res.

Van sortir molt ben posicionats, amb algun que altre canvi de demarcació que va donar més consistència al centre del camp i així poder arribar més sovint i amb més perill a l'area local.

A mesura que passavem els minuts, l'Angulària era el dominador del partit i s'adivinava que tindriem les nostres opcions per marcar.

I tal dit, tal fet; en un dels corners que vam llençar, Vidal la posa al cap de James Bernades que la clava a l'angol contrari. Era el minut 12, amb el 0-1 i tal com es jugava, la quarantena d'aficionats que ens hi vam desplaçar, vam respirar tranquils amb la confiança de que aquell partit, no s'ens podia escapar.

Arribem al descans havent solventat molt bé en defensa els pocs però perillosos atacs locals.

A la represa, i conscients de que la victòria era justeta, s'havia d'assegurar amb algun altre gol. Els jugadors apretaven a dalt, posant setje a la voluntariosa defensa, que es va veure obligada a desviar amb la má una pilota que entrava.

Amb el corresponent penal, Remus el transforma magistralment, sense que el porter ni la vegués. Minut 57, 0-2 i les coses pintaven molt bé.

Però tal com deia abans, un gol es pot fer de qualsevol manera, i degut a una pèrdua de pilota al mitg del camp, l'Oliana marcava el 1-2, i era tan sols el minut 62, quedan molt temps per que, esperonats per la retallada, els locals es volquessin buscant l'empat, però com sempre, el nostre potencial es la contenció en defensa, quí es va cuidar molt bé d'aturar les arribades que eren més fruit de la voluntat que nó pas de perill real.

Passats els primers minuts d'empenta, va tornar a ser la major qualitat de l'Angulària qui va imposar el seu ritme, decidit a sentenciar i no passar cap altre ensurt.

Al minut 77, i amb jugada molt ben portada per la línia mitja, la pilota arriba als dominis de Bernandes que desfent-se del seu marcador, l'ajusta arrant de pal, fent inùtil l'estirada del porter; era el gol de la tranquilitat que feia justícia al gran partit que tots es van marcar.

Cal destacar l'esforç que ningú va estalviar per complir la promesa d'endur-se els tres punts cap a Anglesola.

A la foto Abdoulaye, simbol de qualitat i fortalesa física, juntament amb el bigolejador James Bernades.

TOT I PREPARANT EL PARTIT A OLIANA

El divendres passat, dia d'entrenament i preparant el proper partit al camp de l'Oliana, el Club va voler expressar el seu reconeixament als jugadors per l'esforç i dedicació vers l'entitat i afició, mitjantçant un sopar de germanor.

Els incondicionals Quinti, Teto, Cuñé, etc. van ser els encarregats de preparar una gran cassola de conill i pollastre amb patates, que va ser la delícia dels trenta i tants comensals, jugadors, junta i cos tècnic, amb algun que altre aficionat.

Vam passar una bona vetllada, fent pinya i aunant els ànims pel que resta de temporada, a la vegada que ens van prometre una victòria al camp de l'Oliana. A veure si tenen paraula.

Agraïr als "cuiners" la seva bona voluntat i encert, ja que ens la vam cruspir tota.