diumenge, 28 de febrer del 2010

SANT GUIM 2 - 0 ANGULARIA

Nova derrota que ens situa a la zona baixa de la taula.
A la falta de molts jugados pel fet de jugar en dissabte, s'ha de sumar el gran hàndicap que varem trobar a Sant Guim; una boira espessísima que feia impossible veure als jugador del centre de camp; ja no diguem els porters ni les jugades conflictives.
Els dos gols van ser a pilota parada, un de falta als deu minuts i l'altre de penal a cinc minuts del final.
En aquelles condicions era molt dificil jugar a futbol, ja que els defensas i mitjos no veien als davanters.
Es va proposar suspendre el partit a la segona part, però per no haber de fer un altre desplaçament, els capitans van decidir continuar malgrat la nula visibilitat.
A veure si ens animem tots plegats i podem treure millors resultats.

diumenge, 21 de febrer del 2010

ANGULARIA 0 - 3 COLL DE NARGÓ

Partit per oblidar, el Coll s'ha trobat amb una victòria producte dels despropòsits nostres en defensa.
Han arribat a la segona part tres vegades a porta i les han clavat les tres.
Ens costa de creure que fen un futbol mes o menys regular, creant ocasions bastant clares, no puguem marcar i marxem cap a casa amb un trio en contra. Realment aquest no es el nostre any. Amb mes bon equip, per unes raons o àltres, ens veiem a baix.
He parlat amb el Trilla 10 al acabar el partit i m'ha ratificat la meva impresió; al menys i per les ocasions creades a la primera part, no ens mereixiem perdre.
Malgrat la derrota, s'ha vist un partit bonic i molt noble. Bona actuació de l'arbitre.
Felicitats Trilla 10 i a tot l'equip del Coll.

diumenge, 7 de febrer del 2010

ARBECA 3 - 0 ANGULÀRIA

Sobre el paper, i segons el resultat, sembla que hagi estat una victòria clara del Arbeca.... doncs nó, tot el contrari; en l'unica arribada que han fet a la primera part, i amb la col·laboració d'un fallo garrafal d'un defensa, ha arribat el primer gol.
Acte seguit i per la protesta d'una falta xiulada al revés ha estat expulsat el nostre davanter centre. Malgrat l'inferioritat, l'Angulària ha plantat cara molt seriosament a tot un Arbeca, lider i al seu camp; i amb ocasions d'empatar no aprofitades s'ha arribat a la mitja part.
La segona ha estat mes complicada en tots els sentits, i pels dos bàndols.
Als quatre minuts i amb una segona targeta groga del tot injusta, ens hem quedat amb nou jugadors. i en jugada extranya han marcat el segon.
Un altre jugador nostre, li ha protestat a l'arbitre la seva actuació, perdent els nervis fins al punt de que ha parat el partit fins l'arribada dels mossos.L'entrenador, amb bon criteri, l'ha camviat per evitar mals majors.
La reacció del nostre jugador s'ha de reconèixer que es inacceptable, pero la del àrbitre Sr. Blanco ha estat fatal i ens a posat a tots "Negres".
A la represa, i amb nou jugadors, l'Angulària ha demostrat un gran pundonor i molt millor joc que l'Arbeca, que ha tancat als locals molta estona dins l'àrea, amb perill de poder igualar el partit en varies ocasions; no ha pogut ser, i a les acaballes, amb els nostres extenuats, ens han fet el tercer.
Destacar l'esportivitat dels dos equips, i que l'arbitre, amb la seva actuació, ha evitat lo que podia ser un gran partit de futbol.
Avui, l'Angularia, amb els onze els noranta minuts, molt possiblement no hagués perdut.